Beklenmedik evlenme teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.515
548
26
Merhaba hanımlar,hepinize iyi geceler dilerim.
Umarım iyisinizdir.
Ben iyiyim fakat şoktayım.
Evlenme teklifi aldım,evet.
Ama üstün körü..
Geçen yaz (2017) yaz tatilinde bir markete çalışmaya girmiştim,4 ay çalışmıştım aralıklarla.
Daha sonra patronum beni marketten alıp yanına muhasebeye aldı. Hafta sonları gidip yanında çalışıyor,harçlığımı çıkarıyordum.
İlk kez beraber iş için başka bir şehire gitmiştik,kaliteli zaman geçirmiştik. Daha sonra görüşmelerimiz devam etti. Beraber sinema,konser ve kahve etkinliklerimiz oluyordu,anlaşıyorduk.
Sabah beni aradı,iş yerine gelmemi,muhasebe evraklarını ve avans ödemelerini düzenlememi istedi. Normalde bugün çağırmaz,ki avans ödemeleri geçeli de 5 gün oldu. Yetiştiremediğini,yardım etmem için çağırdığını düşündüm.Neyse gittim,gerçekten de işler vardı yetişmemişti,onları yapmaya başladım.
Aradan 1-2 saat geçti ve biz odada uğraşırken adıma çiçek geldi,aldım. Ama ondan geleceği hiç aklıma gelmedi. Bir de güzel bir not yazmış;
Ben leyla bir şekilde çiçeklerin orasında burasında isim ararken kendisinin yolladığını söyledi.Daha sonra akşam çıkışta yemek yedik.
Güzel bir alyans ve güzel bir yüzük çıkarttı masaya.Kendini anlattı.Beni anlattı. Düşüncelerinden ve hayallerinden bahsetti. Sevgili değildik,evet vakit geçirdik ama aramızda sevgililik anlamında birşey yoktu.
Cevap vermedim,veremedim. Ne demeliyim onu da bilmiyorum,mantığımı kullanmak istiyorum. Hayatım tamamen değişebilir.
Karakter olarak çok iyi bir insan; sadece çabuk parlayan ve çabuk sönen,cömert,samimi ve kültürlü.. Evet dersem hayatım değişecek,imkanlarım genişleyecek ve çok büyük fırsatlar elde edebileceğim (iş anlamında) ama aynı zamanda gerçekten sevebileceğim birini istiyorum.
Bu yüzden sizin fikrinizi almak için buraya geldim.Sizce oluru var mı bu işin?Evet demeli miyim? Tanımalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşın daha Küçük , bir de kendi adına bütün planı programı yapmış, sen ne istersin diye sordu mu ? Çabuk parlayan ama çabuk sönen demişsin de çabuk parlayan insana dikkat etmek lazım .. adamı parası için tercih etmeyeceğini söylemişsin ama nedense onu tanıtırken çoğunluk maddiyata dayanmış .. bir de onun sayesinde iyi bir iş çevresi edinebileceğini söylemişsin bu da maddiyata dayanır ..ben sana sadece hissettiğim olumsuzluklardan bahsediyorum , elbette hayat senin kim ne derse desin sen istediğini yapacaksın ama evlilik işini iyi düşünmek lazım

Sen ona karşı bişey hissediyor musun? Yani duyguların varsa daha yakından tanı. Sevgili olarak tanıman lazım. Ama bişeyler hissetmiyorsan sırf iyi bir hayat için kabul etme derim

Siz ne hissediyorsunuz onu düşünün .İmkanlar gelip gecicidir. Bugün var olan yarın olmauadabilir. Yanında mutlu ve huzurlu musunuz ? En önemlisi simdi değil ama ileride belki kendinizi aynı yatakta görebiliyor musunuz ? Çekici geliyor mu kısacası aşk var mı demek istiyorum =)

Bir bucuk yıldır oradasiniz, iyi bir iletişiminiz vardı.
Aynı zamanda geçen haftalarda açtığınız konularda çok mutlu olduğunuz ,epeydir beraber olduğunuz bir sevgiliniz vardı (diye hatırlıyorum).
Bu adam sizi onca zamandır tanıdığını iddia ediyor, peki çocuktan haberi var mıydı?
Bence bu da önemli... Bir buçuk senedir varlığını gizlediyseniz çok yakın zamanda bu durum karşınıza olumsuz şekilde çıkabilir.

Bana sorarsan teklifi düşünme bile
Daha 21 yaşındasın, ne evliliği ya bu yaşta.
İnan ki bekarlık sultanlık...hem adam kendince bir hayat yaşamış, kendini gerçekleştirmiş ve evlenmeye karar vermiş.
Peki ya sen? Daha hangi hayalini gerceklestirdin?
Gerçekten hayattaki en büyük amacın bir eş bulup bir ömrü beraber geçirmek mi? Yoksa öncesinde hayallerin vs var mı kendi başına gerçekleştireceğin?
Bence kendini tart biç öyle bir karar ver. Hemen aileleri işin içine karıştırmak gibi bir hata yapma daha tanımadan etmeden

Böyle bir fırsatı kaçırmazdım desem
Şaka bi yana bana geçen olabilir yani neden denemeyesinki olgun yaş konusu sıkıntı değil herşeyi oturmuş kişilik bakımından iş hayatı vs.bence düşünün derim.

Adamı anlatırken veya evliliği düşünürken tamamen mantıgını konusturmussun farkındamısıb
Duyguya dair hic bir emare göremedim
Hayatınızın kurtarılmaya ihtiyacı varsa buyrun evlenin
Ama daha cok genc cok toysunuz aşık olmayı tercih etmelisiniz

Yaşadığın bu şey senin de hoşuna gitmiş gibi geldi bana.Ben 21 yaşındayken bir evliliği ,aile olmayı yürütebilecek isteğe ,motivasyonuna,sabrına ve sorumluluğuna sahip değildim.Belki biraz düşünüp öyle karar vermek istersin ama bu adayla evlenirsen ve oğlun olursa isim kavgası hiç yapma çünkü o şimdiden belli bence

Hemen evlilik teklifi yapılmis planlar kurulmuş. Bilemiyorum pat diye evlilik teklifi çok korkutucu geldi bana.
O yaptı yahu ben yapmadım :) bilemiyorum o yüzden evet demedim zaten.

bir falsosu var bunun, öyle hissettim. iyice bir araştır derim.
Ne gibi dersin?

21 misin 20 misin?
Tanidigini dusunuyorsan neden olmasin...
Yaşa takiliyorsan buyuk bir yaş fark yok oyle.
Yıl olarak 21'e gireceğim 2019'da,doğum günüme 4 ay var tanımak istiyorum ama korku da var açıkçası.

Çünkü sadece maddiyatını biliyorum.
Bir de saydığım özelliklerini.
O kadar.
Gerçekten kendim içinde büyük bir adım olabilir bu ama hayatımı daha da karmaşıklaştırma ihtimali de var,bende buraya gelip sordum.

evet sevgilimden haberi yoktu.
Bu hafta teklif etmesinin sebebi sevgilimle ayrılmam sanırım.
Çünkü whatsapp profilimizi ve sosyal medya hesabımı güncelledim,sevgilimin adını her yerden sildim. Sanırım bu yüzden.
Ve hayır zaten amacım zengin bir koca bulup kapağı atmak değil,öyle olsa üniversite okuyup akademilerde kendimi parçalamam,biraz kendime birşeyler katmayı amaçlıyorum,hayalim bu. Ama cezbetti işte,yalan söyleyemem.

O yaptı yahu ben yapmadım :) bilemiyorum o yüzden evet demedim zaten.
Onun için diyorum zaten. Adam proje çizer gibi plan yapmış fikir sormamış. Ne o öyle yesilcamvari pat diye evlilik teklifi. 30 yaşında mantıklı adam hemen böyle yapar mı ay. Flört olmadan hemen ciddiyet çok korkutucu. İş arkadaşı olarak tanımak başka sevgililik çok başka şeyler.

emrivaki resmen ve hoş değil. bu bir ilişki teklifi filan değil evlenme teklifi yüzüğü filan da almış. bir geri bas yahu bu ne hani nasıl bu kadar emin olabiliyorsun demezler mi adama? dememişler valla.

bana göre yaş farkı da fazla. yani nasıl desem bence 20 ve 30 arasında fark çok, ama 40 ve 50 arasında o kadar değil. umarım anlatabilmişimdir. he ama yazınızdan siz kabul edeceksiniz gibi hissettim. hakkınızda hayırlısı ne diyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…