- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.515
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
O yaptı yahu ben yapmadım :) bilemiyorum o yüzden evet demedim zaten.Hemen evlilik teklifi yapılmis planlar kurulmuş. Bilemiyorum pat diye evlilik teklifi çok korkutucu geldi bana.
Ne gibi dersin?bir falsosu var bunun, öyle hissettim. iyice bir araştır derim.
Yıl olarak 21'e gireceğim 2019'da,doğum günüme 4 ay var21 misin 20 misin?
Tanidigini dusunuyorsan neden olmasin...
Yaşa takiliyorsan buyuk bir yaş fark yok oyle.
Çünkü sadece maddiyatını biliyorum.Yaşın daha Küçük , bir de kendi adına bütün planı programı yapmış, sen ne istersin diye sordu mu ? Çabuk parlayan ama çabuk sönen demişsin de çabuk parlayan insana dikkat etmek lazım .. adamı parası için tercih etmeyeceğini söylemişsin ama nedense onu tanıtırken çoğunluk maddiyata dayanmış .. bir de onun sayesinde iyi bir iş çevresi edinebileceğini söylemişsin bu da maddiyata dayanır ..ben sana sadece hissettiğim olumsuzluklardan bahsediyorum , elbette hayat senin kim ne derse desin sen istediğini yapacaksın ama evlilik işini iyi düşünmek lazım
evet sevgilimden haberi yoktu.Bir bucuk yıldır oradasiniz, iyi bir iletişiminiz vardı.
Aynı zamanda geçen haftalarda açtığınız konularda çok mutlu olduğunuz ,epeydir beraber olduğunuz bir sevgiliniz vardı (diye hatırlıyorum).
Bu adam sizi onca zamandır tanıdığını iddia ediyor, peki çocuktan haberi var mıydı?
Bence bu da önemli... Bir buçuk senedir varlığını gizlediyseniz çok yakın zamanda bu durum karşınıza olumsuz şekilde çıkabilir.
Bana sorarsan teklifi düşünme bile
Daha 21 yaşındasın, ne evliliği ya bu yaşta.
İnan ki bekarlık sultanlık...hem adam kendince bir hayat yaşamış, kendini gerçekleştirmiş ve evlenmeye karar vermiş.
Peki ya sen? Daha hangi hayalini gerceklestirdin?
Gerçekten hayattaki en büyük amacın bir eş bulup bir ömrü beraber geçirmek mi? Yoksa öncesinde hayallerin vs var mı kendi başına gerçekleştireceğin?
Bence kendini tart biç öyle bir karar ver. Hemen aileleri işin içine karıştırmak gibi bir hata yapma daha tanımadan etmeden
Onun için diyorum zaten. Adam proje çizer gibi plan yapmış fikir sormamış. Ne o öyle yesilcamvari pat diye evlilik teklifi. 30 yaşında mantıklı adam hemen böyle yapar mı ay. Flört olmadan hemen ciddiyet çok korkutucu. İş arkadaşı olarak tanımak başka sevgililik çok başka şeyler.O yaptı yahu ben yapmadım :) bilemiyorum o yüzden evet demedim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?