• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenmedik evlenme teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir fırsatı kaçırmazdım desem :halay:
Şaka bi yana bana geçen olabilir yani neden denemeyesinki olgun yaş konusu sıkıntı değil herşeyi oturmuş kişilik bakımından iş hayatı vs.bence düşünün derim.
Benim arkadaşlarım da öyle diyor.
Çoktan adamın üzerine atlarlarmış hatta :D
Yahu ben öyle biri değilim,olmasına olur ama korkuyorum. Etraf kötü,tanımak istiyorum. O hemen olsun bitsin istiyor.

İyide önce bi sevgili olaydınız, bi bakaydınız anlaşıyonuz mu..elektriğiniz tutuyor mu.. Size davranışı nasıl..

Zenginin malı züğürdün çenesini şimdiden yormuş..
Ne alakası var yahu? :D
Buradaki züğürt ben mi oluyorum? :D
Sevgili olmadık evet,tensel çekim var mı yok mu bilmiyorum bile.

emrivaki resmen ve hoş değil. bu bir ilişki teklifi filan değil evlenme teklifi yüzüğü filan da almış. bir geri bas yahu bu ne hani nasıl bu kadar emin olabiliyorsun demezler mi adama? dememişler valla.

bana göre yaş farkı da fazla. yani nasıl desem bence 20 ve 30 arasında fark çok, ama 40 ve 50 arasında o kadar değil. umarım anlatabilmişimdir. he ama yazınızdan siz kabul edeceksiniz gibi hissettim. hakkınızda hayırlısı ne diyelim.
Kabul etmedim,düşüneceğim dedim.
Emrivaki istemiyorum zaten.. Bu olaylardan hoşlanmıyorum da.
Henüz tanıdığım biri değil. Neden böyle olduğunu anlamadım.

Bence takil biraz ya gez toz bakalim dinamiginiz tutacak mi ?
Geziyoruz,gezdik,seyahat ettik,sinema cafe,lunapark gibi etkinliklerimiz oldu. Müzik zevklerimiz uyuyor,aynı film türlerinsen hoşlanıyoruz. Ya adam beni seviyor ya da açık vermeyen bir psikopat. Yorumlar bunu gösteriyor.

Adama firsat gözüyle bakiyor gibisin.
Dogucak cocugunun ismi belli gibi birde :110:

Yaaa bilemedim ben. Yaş konusu cok degil gibi. Ama seni sectim pikacu gibi olmamis mi teklifte. Hayirlisi olsun.
Ya eveet öyle oldu malesef. İsmi de biraz komik,hatta çok komik :D
Fırsat gözüyle bakmıyorum yahu,sadece hayatımı,hayallerimi (yurtdışında yaşam,saygın bir iş çevresi) gerçekleştirebileceğini söyledi.

Geziyoruz,gezdik,seyahat ettik,sinema cafe,lunapark gibi etkinliklerimiz oldu. Müzik zevklerimiz uyuyor,aynı film türlerinsen hoşlanıyoruz. Ya adam beni seviyor ya da açık vermeyen bir psikopat. Yorumlar bunu gösteriyor.
Ya seni cıtirda görmus olabilir. Toy bulmus. Sana söz hakki vermiyor gibi geldi. Sana cazip gelen kariyeri karakterine terste yansiyabilir ama 1 yildir olsa anlar gibiydinde

Onun için diyorum zaten. Adam proje çizer gibi plan yapmış fikir sormamış. Ne o öyle yesilcamvari pat diye evlilik teklifi. 30 yaşında mantıklı adam hemen böyle yapar mı ay. Flört olmadan hemen ciddiyet çok korkutucu. İş arkadaşı olarak tanımak başka sevgililik çok başka şeyler.
Sevgililik değil de etkinliklerimiz oldu,oradan az çok ama mesela hiç öpüşmedik,el ele tutuşmadık. O yüzden bilmiyorum. Konuda da belirttim bana da türk filmlerini anımsattı. Sanırım yaşı geçiyor diye korkuyor :D

E yakın zamanda ayrılmışsınız sevgilinizden , biraz önceki yorumda söylemişsiniz .. eee sevgiliniz varken bu adamla bunları hangi ara yaptınız ?

Ya seni cıtirda görmus olabilir. Toy bulmus. Sana söz hakki vermiyor gibi geldi. Sana cazip gelen kariyeri karakterine terste yansiyabilir ama 1 yildir olsa anlar gibiydinde
Yok kötü biri olduğunu sanmıyorum.
Çünkü hafta sonları aynı odada 10 saat kalıyoruz,iş yetiştirmeye çalışıyoruz.
Eğlenceli,komik ve kültürlü. Ters biri gibi gözükmüyor. Ama daha iyi tanımam lazım.

Adamı anlatırken veya evliliği düşünürken tamamen mantıgını konusturmussun farkındamısıb
Duyguya dair hic bir emare göremedim
Hayatınızın kurtarılmaya ihtiyacı varsa buyrun evlenin
Ama daha cok genc cok toysunuz aşık olmayı tercih etmelisiniz
Hayatımın kurtarılacak bir yanı yok ki.
Aç değilim açıkta değilim,iyi bir işim ve eğitim hayatım var. Keza annem de mevkii sahibi bir insan.
Ama cezbediyor evet,bu konuda yalan söyleyemem.

Yaşadığın bu şey senin de hoşuna gitmiş gibi geldi bana.Ben 21 yaşındayken bir evliliği ,aile olmayı yürütebilecek isteğe ,motivasyonuna,sabrına ve sorumluluğuna sahip değildim.Belki biraz düşünüp öyle karar vermek istersin ama bu adayla evlenirsen ve oğlun olursa isim kavgası hiç yapma çünkü o şimdiden belli bence :olamaz:
O isimi koydurmam ya,kötü bir isim. Hatta dalga geçilen bir isim. :D
Evet cezbetti,bense sahip değilim. Ama kendimi o yaşamda hayal ettirdi ve hoşuma gitti.

Ne diyorsunuz siz?
Haddinizi bilin.
İlişkiye giriyoruz diye götürülecek kız mı oluyoruz?! Yok ya :KK70:
O sizin oğlunuzun karakter özelliğinden olmasın,hani midesiz olanlardan. Hani her kızla yatayım ama evleneceğim kız bakire olsun kafasında olanlardan :KK70: kusura bakmayın,sevgilim var 11. Aydan beri ilişkiye giriyoruz,ilişkimiz 3 yılı devirdi ve sözleneceğiz. Çoğu zaman telefonu bende olur,bakarım ne yazmışlar nereye girmişler diye şöyle bir kurcalarım bir kere olsun sizin söylediğiniz konuşmalara denk gelmedim.
Hatta sosyal hesapları varken arkadaş grupları vardı,hep birlikte orada geyik yaparlardı,bir kere olsun bir kızın namusuna laf edip "götürülecek,becerilecek kız" diye konuşma geçmedi. Sizin oğlunuzun ve arkadaş çevresinin terbiyesi ve seviyesi yerlerde olmalı ki aralarında böyle muhabbetler geçiyor. Cahil kesimi diyip geçiyorum,umarım toplum olarak oğlunuz ve oğlunuz zihniyetindeki arkadaşlarından uzak yaşarız,zira zihniyetiniz leş!
Dün böyle bir yorumunuzu okuyunca anlamadım halihazırda bir ilişkiniz var mı yoksa konuyu başkası için mi açtınız?

Dün böyle bir yorumunuzu okuyunca anlamadım halihazırda bir ilişkiniz var mı yoksa konuyu başkası için mi açtınız?
Ayrıldık biz.
Yorumumu "ilişkiye giren kadınlar kullanılmaz" amacıyla yazmıştım yani. Şuan bu konu kendim için.

Ayrıldık biz.
Yorumumu "ilişkiye giren kadınlar kullanılmaz" amacıyla yazmıştım yani. Şuan bu konu kendim için.
İyi de o yorumda şimdiki zaman için konuştuğunuz için halihazırda hala bir ilişkiniz olduğunu düşündüm.
Ayrıca konuların ayrı olduğunu biliyorum ama daha dün o yorumunuzu okuyunca bir an anlayamadım.

Unutma böyle fırsatlar her zaman ele geçmez.Çok fazla düşünüp millete sorup sorusturup kafanı bulandırma.sadece hislerini dinle.Zaten yarın evlenelim dememiş 1 sene içinde demiş ki birbirinizi iyice tanımak için ideal bir süre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back