Beklenmedik evlenme teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim arkadaşlarım da öyle diyor.
Çoktan adamın üzerine atlarlarmış hatta
Yahu ben öyle biri değilim,olmasına olur ama korkuyorum. Etraf kötü,tanımak istiyorum. O hemen olsun bitsin istiyor.

İyide önce bi sevgili olaydınız, bi bakaydınız anlaşıyonuz mu..elektriğiniz tutuyor mu.. Size davranışı nasıl..

Zenginin malı züğürdün çenesini şimdiden yormuş..
Ne alakası var yahu?
Buradaki züğürt ben mi oluyorum?
Sevgili olmadık evet,tensel çekim var mı yok mu bilmiyorum bile.

Kabul etmedim,düşüneceğim dedim.
Emrivaki istemiyorum zaten.. Bu olaylardan hoşlanmıyorum da.
Henüz tanıdığım biri değil. Neden böyle olduğunu anlamadım.

Bence takil biraz ya gez toz bakalim dinamiginiz tutacak mi ?
Geziyoruz,gezdik,seyahat ettik,sinema cafe,lunapark gibi etkinliklerimiz oldu. Müzik zevklerimiz uyuyor,aynı film türlerinsen hoşlanıyoruz. Ya adam beni seviyor ya da açık vermeyen bir psikopat. Yorumlar bunu gösteriyor.

Adama firsat gözüyle bakiyor gibisin.
Dogucak cocugunun ismi belli gibi birde

Yaaa bilemedim ben. Yaş konusu cok degil gibi. Ama seni sectim pikacu gibi olmamis mi teklifte. Hayirlisi olsun.
Ya eveet öyle oldu malesef. İsmi de biraz komik,hatta çok komik
Fırsat gözüyle bakmıyorum yahu,sadece hayatımı,hayallerimi (yurtdışında yaşam,saygın bir iş çevresi) gerçekleştirebileceğini söyledi.

Geziyoruz,gezdik,seyahat ettik,sinema cafe,lunapark gibi etkinliklerimiz oldu. Müzik zevklerimiz uyuyor,aynı film türlerinsen hoşlanıyoruz. Ya adam beni seviyor ya da açık vermeyen bir psikopat. Yorumlar bunu gösteriyor.
Ya seni cıtirda görmus olabilir. Toy bulmus. Sana söz hakki vermiyor gibi geldi. Sana cazip gelen kariyeri karakterine terste yansiyabilir ama 1 yildir olsa anlar gibiydinde

Sevgililik değil de etkinliklerimiz oldu,oradan az çok ama mesela hiç öpüşmedik,el ele tutuşmadık. O yüzden bilmiyorum. Konuda da belirttim bana da türk filmlerini anımsattı. Sanırım yaşı geçiyor diye korkuyor

E yakın zamanda ayrılmışsınız sevgilinizden , biraz önceki yorumda söylemişsiniz .. eee sevgiliniz varken bu adamla bunları hangi ara yaptınız ?

Ya seni cıtirda görmus olabilir. Toy bulmus. Sana söz hakki vermiyor gibi geldi. Sana cazip gelen kariyeri karakterine terste yansiyabilir ama 1 yildir olsa anlar gibiydinde
Yok kötü biri olduğunu sanmıyorum.
Çünkü hafta sonları aynı odada 10 saat kalıyoruz,iş yetiştirmeye çalışıyoruz.
Eğlenceli,komik ve kültürlü. Ters biri gibi gözükmüyor. Ama daha iyi tanımam lazım.

Hayatımın kurtarılacak bir yanı yok ki.
Aç değilim açıkta değilim,iyi bir işim ve eğitim hayatım var. Keza annem de mevkii sahibi bir insan.
Ama cezbediyor evet,bu konuda yalan söyleyemem.

O isimi koydurmam ya,kötü bir isim. Hatta dalga geçilen bir isim.
Evet cezbetti,bense sahip değilim. Ama kendimi o yaşamda hayal ettirdi ve hoşuma gitti.

Dün böyle bir yorumunuzu okuyunca anlamadım halihazırda bir ilişkiniz var mı yoksa konuyu başkası için mi açtınız?

Dün böyle bir yorumunuzu okuyunca anlamadım halihazırda bir ilişkiniz var mı yoksa konuyu başkası için mi açtınız?
Ayrıldık biz.
Yorumumu "ilişkiye giren kadınlar kullanılmaz" amacıyla yazmıştım yani. Şuan bu konu kendim için.

Ayrıldık biz.
Yorumumu "ilişkiye giren kadınlar kullanılmaz" amacıyla yazmıştım yani. Şuan bu konu kendim için.
İyi de o yorumda şimdiki zaman için konuştuğunuz için halihazırda hala bir ilişkiniz olduğunu düşündüm.
Ayrıca konuların ayrı olduğunu biliyorum ama daha dün o yorumunuzu okuyunca bir an anlayamadım.

Unutma böyle fırsatlar her zaman ele geçmez.Çok fazla düşünüp millete sorup sorusturup kafanı bulandırma.sadece hislerini dinle.Zaten yarın evlenelim dememiş 1 sene içinde demiş ki birbirinizi iyice tanımak için ideal bir süre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…