Beklenmedik evlenme teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malum yorumunuzu tam hatirlayip ayni kişi diye düsünüp emin olmak icin bakacakken Helenra yorumu paylasti.
Bir gün önce sevgilinizden ayrılıyorsunuz tesaduf ertesi gün patronunuzdan evlenme teklifi aliyorsunuz?
Ya patronunuz sizi 7/24 takip edip keklemeye çalışıyor
Ya da siz bize bunu yapıyorsunuz bilemedim!
 
5 dk öncesi bile geçmiş'tir.O konuda eski sevgilim diye paylaşmış olsaydınız konunuzun doğruluğu sorgulanmazdi.
Farzelim ki doğru.Sizin sevgilinizin oldugunu veya olmadigini bilmeden,sizinle sevgili olamadan evlenme teklifi sizce de tuhaf değil mi?
Ben sevgili olduğum adamdan 4 ayın sonrasında güvenemeyip evlenme teklifini sorun olarak görüp ayrıldım ki pişman da değilim.
Üstelik yaş olarak da benden daha gençsiniz.Hayatiniza,kararlariniza dahil ettiginiz insanlara dikkat etmenizi öneririm..
 
Kızları ayıkın; Konu sahibesinin az önce yazdıgı bir yorum, başka bir konuya;

Eki Görüntüle 2217394

Konu sahibi; histerik misiniz?Hem patronla hem de sevgiliyle mi? Konu bence de kilit.Hayırlı işler
Histeriklikle bir alakası yok,ben açıklamasını zaten yaptım. Ha tutupta burada tepki çekeceğim bir konu açsam tamam derim fakat,öyle bir konu açmadım,isterseniz yüzüğünde çiçeğinde notunda fotoğrafını özelden paylaşabilirim.
 
Bence bir dene sonuçta hemen evlenelim dememiş bir sene Sonra demiş çok uzun zaman var daha tanımış olursun.Bu arada eşimle bizi kuzeni tanıştırmıştı 10 telefonda konuştuk Ve buluştuk eşim hemen evlilik teklifi etti ve çok kısa sürede evlendik.Sonuç olarak hayatımda verdiğim en doğru karar olduğunu düşünüyorum
 

Ben başka konu açtın demiyorum, onu başka bir üye dedi sana.
ben bu akşam 10 dk önce başka bir konuya yaptığın yorumu alıntıladım.
bir sonraki konunda 3 yıllık sevgilimle sözlenirken patronumdan aldığım evlilik teklini de değerlendiriyorum diye açabilirsin.
 
Bu akşam yapmadım o yorumu,dün ya da ondan önceki gün yaptım. Yorumunuzu güncelleyin kanıtımı attım.
 
İyi de o mesajında 3 yıllık ilişkim vardı 11nci aydan sonra şöyle oldu falan yazmamışsın ki "var" yazmışsın.
Ayrıca sözleneceğiz bile yazmışsın.
Bence tepki almamak adına hikayeyi biraz törpüledin.
Ayrıca patronla sinema lunapark, sevgilin hiç aramadı mı? Benim bildiğim patronla en fazla iş gezisine gidilir kahve içilir vs.
Madem yakındınız sevgilim de seni tanısa çok severdi falan diyebilirdin. Bildiğin saklamışsın. Bu yüzden evlilik teklifine şaşırman komik olmuş.
 
Sen adamı hayatına yoldas olarak degılde karıyer planının bı parcası olarak hayallerıne bı basamak olarak gorursen tabı kı bır arpa boyu yol alamazsın. Iyı dusun dogru karar ver
 
"Hemen cevap vermek zorunda değilsin.
1.5 yıldır tanışıyoruz ben seni tanıdım ve karar verdim.
1 yıl içinde ailelerimiz tanışır,daha sonra düğün yaparız."

Bir tek bana mı çok itici geldi ya? Hevesinizi kırmak istemem de hangi düğün salonunu tutacağınıza kadar düşünmüş gibi duruyor. Böyle bir evlilik teklifi bana kendimi figüran oyuncu gibi hissettirirdi. Yazılan bir script var, ben de onu oynayacağım. Yani beklentiye bağlı, biraz rahat bir hayatım olsun, sevgi/aşk çok önemli değil, gerektiğinde alttan alabilirim, fedakar taraf hep ben olabilirim derseniz neden olmasın? Bana uygun bir teklif değil, ben olsam kabul etmezdim böyle birini. Evlilikte de patronluk rolü devam edecek gibi duruyor zira.
 
Kabul etmedim zaten.
Etmeyi de düşünmüyorum,teşekkür ederim.
 

Direk evlenme teklifine evet denmez belki ama daha yakindan tanimak dersen neden olmasin derim. Ben hicbir beklenti icine girmeden evlendim. Bence kadinlar maddi acidan beklenti icinde olmali diger türlü cok ddegersiz hissetmeye basliuorsun. Kulturlu, egitimli vs biriyse de neden olmasin ki.
 
Fotograflarini ne ara çektiniz?
 
Atasözlerine çok saygım vardır... "Acele işe şeytan karışır" adamın aceleciliğini sevmedim. Senin fikirlerine göre yürütmeli, sevgilinden ayrılığı fırsat görerek seni bir boşlukta hemen alır gibi görmemeli. İş başka aşk başka belki de evin reisi olabilecek bir kapasite yoktur. Zamanla belki soğuyacagin sebepler ortaya çıkacak. Yaşının değerini bil gençliğinin baharındasin daha çok fırsatlar çıkar karşına, tam kapılma mantığın aşkın önünde olsun. Onun olmasını istediğin gibi olmasin ortak gidin. Hakkında en hayırlısı olsun.
 
Şuan kabul etmedim,önce tanıyıp sonra kabul etmek istiyorum. Hayırlısı diyelim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…