E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi chocolategirl
-
Yaptığınız şey kesinlikle onur kırıcı bir davranış değil, asla böyle düşünmeyin.. Bu evlilik bitse bile en azından "ben elimden geleni" yaptım diyebileceksiniz ve bu size iç huzuru verecek her şeyden önce..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun a.s.
hakkında hayırlı olan ne ise o olsun canım, ben artık gözlerinin içten bir şekilde gülmesini istiyorum. biz senin burda güzel yüreğini görebiliyorken, eşin nasıl göremiyor onada anlam veremiyorum. eminim eşine bi o kadar tatlı dillisin, bir o kadar şefkatlisin
bugün bir itiraf istesinde şöyle bir şey okudum
Sana "Bana bu kadar özen gösterme.", "Benim için bu kadar şey yapma.", "Benim üzerime bu kadar titreme." derken bana hep darılıyorsun karıcığım ama ben bunları seni sevdiğim için söylüyorum, sana olan sevgimi kaybetmemek için söylüyorum. Biliyorum ki erkekleri bu kadar şımartırsan, beklentilerini bitirirsen başka yere gideceklerdir. Aslında bu sadece erkekler için değil, tüm insanlar için geçerlidir. ılişkiler verebileceklerin ve alabileceklerin olduğu süre devam eder. Bana olan sevgini kaybetmek istemiyorum. Sana olan sevgimi kaybetmek istemiyorum
erkekler düz mantıkdır demişti bir topikte bir arkadaş, çok haklı, elde edeceği bieşy kalmayınca kaçmayı yeğlerler. keşfedecek bişey kalmamıştır artık.
sen elinden geleni yapmışsın, yine alıp karşına konuşmuşsun. kimbilir bu kaçıncı konuşma. kimbilir kaaçıncı kez senin tarafından bakmasını sağlamaya çalışman, yada biraz düşünmesini sağlaman. yeri gelmiştir söylenmişsindir, yeri gelmiş ağlamışsındır, yeri gelmiş bağırmışsındır. ama bence artık yeter. bence bugün neyse düşüncesi söylesin ki düşüncesi büyük ihtimalle olmayacak yürümüyordur. bırak gitsin. gönül isterdiki sihirli bir değnek olsada istediğin gibi bir eş olabilseydi sana. boşanmak son değildir. evet ne ümitlerle ne hayallerle kuruluyor yuvalar, neler yşanıyor,ne zorluklar çekiliyor, zor bir süreç. ama sen bana göre çok da güçlüsün çokda sabırlısın, bunca şeye gögüs gerebiliyorsan , bundan sonrası içinde güçlü olacaksın.
klasik bir cümle ama eşin senin sevgine layık biri değil maalesef, sen sevdiğin adamın göbeğine laf edermisin, sana gözükürmü, sen sevdiğin adam biraz geç kalsa biey geldi diye başına endişelenmezmisin, sen sevdiğin adamın azıcık suratı asılsa içinde bişeyler kopmazmı, seven insan sana bu şekilde davranmaz canımcım. heleki bu kadar yeni evliyken henüz ortada çocuk yokken, henüz çok büyük sıkıntılar yaşanmamışken, hadi gene devam ettinzi diyelim, bu aam sen hastalandığında altını değiştrebilecek kadar seni seviyormu? çocuğunuz olduğunda seninle birlikte saatlerce uykusuz kalabilecekmi, sen eşinin bunları yapabileceğine inanıyormusun. evlilik de evliliği yıpratabilecek çok olay çıkar insanın karşına daha bu kadarken böyle davranan birine güvenebilecekmisin bir daha. kendi adıma konuşayım senin yerinde olsam ben bir daha güvenemezdim. ve bana istediği kadar sarılsın ağlasın onun sevdiğine inanmazdım.
nedir yani bu iki kavganın birinde kiloların işin içine giriyo:sm_confused:
bi kadının kilolu olması eşinin gözünde büyütülecek bir sorunmudur
her daim karşısında bi manken mi bekliyor bu adam
bunun hastalığı var hamileliği var hersey olabilir
hayatın boyu zayıf kalmak için komplekse sokar böylesi insanı yaklava:
adam bunu sorun yapıyo olabilir mi böyle bişey yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?