- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi chocolategirl
-
canım senınle konuları farklı ama aynı kaderı paylaşıyor olmak ıstemezdım.. ..........
......... canım ama dedımya evlenırsek bınbır turlu sorunla evlenıyoruz boşanma bu kadar kolay olamamalı inşallah duzelır herşey ve umarım herşey ıstedıgın gıbı olur.Bende senın ıcın dua edıcem.
pazar günü yaşadıklarımdan sonra siteye bir girip bakayım dedim. bende büyük umutlarla evlendim. 4 seneye yakın bir beraberliğin ardından. bugün evleneli tam 74. gün. pazar günü yani 71. gün evimi terkettim. 35 günlükken bana vuran adamı kocamı herşeye rağmen çok sevdim ben. hala da öyle. ilk günlerim kabus gibiydi. tüllere bizim oralarda adettir kırmızı kurdele asıp süslerler. o kurdeleler neden asılı diye fırçaladı. ilk zaanlar hep alttan alan ben oldum. o bana bağırdı, çağırdı ben hiçbir şey yokmuş gibi sarıldım ona. kaybetmek istemiyordum onu. sonra yani bana vurduktan sonra sesimi çıkarttım, alttan almayı bıraktım. surat yapmaya başladım. değişen hiçbir şey olmadı. onun bir işi, bir tv si vardı. evlendik ertesi gün ben yemek hazırlamaya gittim. bir kere gelip bakmadı bana. o içeride tv seyretti, ben mutfakta öğle yemeği hazırladım. gelip o yardım etsin diye beklemedim ama gelse aşkım ne yapıyorsun dese yetecekti. bir gülüşüne canımı verirdim. yapmadı. sonra onu yapma, bunu yap, oraya gitme buraya geller filan geçti gitti. küsüp yemek yemedi, küstü yatağı terketti. soranlara hiçbir şey diyemedim. iyi desem sonrasında bir şey oluyor kötüye dönüyor. kötü desem bir şey oluyo iyiye dönüyor. yanyana gelince dayanamıyorduk birbirimize. beni o iniş çıkış yordu. ilgi sevgi göster dediğimde bana bırak akışına bırak dedi. ama benim dayaacak gücüm kalmadı. pazar günü sinirden kapının camını kırdım. hastaneye götür beni dedim. o babanı arayacağım gelip alsın seni dedi. ve beni o halde bırakıp evden gitti. sonrasında bir arkadaşını gönderdi. kapıyı açmayınca kendide gedi. babamların gelmeleri 1.5 saat sürdü. ve o halde beni göz göre göre kan kaybetmemi bekledi. annemler geldi başladı beni şikayete. nese sonra hastaneye gittik. elime dikiş atılıyor adamın aklına ben değil altınlar gelmiş. ya onları geri verirsniz ya da sülalenizi kuruturum diye tehditler savuruyor. gel hastaneye al dedik. geldi suratıma tükürdü. bunca şeyin arasında sen altın derdine mi düştün. şerefsiz, vicdansız, hırsız gibi hakaretler. ben öyle ufak hesaplar peşinde koşan biri değilim. öye olsa ona kredi kartı çıkartır mıydım? bana böye sözler söyleyen adam artık aramaz sormaz dedim. ama pazartesi öğleden beri arayıp soruyor. gel kurtaralım yuvamızı diye. birde bu sefer sade beni değil ailemi de kırdı. babam gidersen yüzüme bakma diyor. o öyle demese bile ben bu adamın artık nesine güveneceğim, nesine inanacağım. bitti ama yinede üzülüyorum.
Bir tek şeye üzüldüm ki sizin bu kadar içi boş ama iş duygusal konuşma yapmaya gelince mangalda kül bırakmayan ve söyledikleri ile yaptıkları uyuşmayan bir adama verdiğiniz değer ve sevginin karşılığını haketmediğiniz şekilde almanızdan dolayı oda.mafoldumben
Kendisine bu kadar çok değer vermese idiniz o meşhur duygusal konuşmasında ağlamak yerine kafasını kırdı kıracak olurdunuz inanın ki çünki ya ne yaptığını bilmiyor yada dedikleri ile söyledikleri uyuşmuyor.
Sonuçta beyfendinin halı saha maçı yaparak, sizi ihmal edip arkadaşlarıyla görüşerek, gündüz torbaya girmiş gibi gece çalışarak ( daha doğrusu geç gelmek için bahane ederek diyelim öyle tabir etmişsiniz çünkü ), akşam eve gelince saatlerce okey oynayarak aç olduğu mevkiye ve paraya kavuşacamayacağını bizzat anlardınız ve bu size acı bir gülümsemeden başka da bi şey vermezdi.
Bence bu adam ya artık sizi sevmiyor yada iyi ihtimalle hazır değildi belki de sorumluluk almaya evlilik beyfendiye ağır gelmişte olabilir.
Ayrıca belirtmek isterim ki seven insan şekilciliğe takılıp kalmaz dış görünüşün yeri sevgi de bir yere kadardır en azından ben öyle biliyorum.
canımm bırak gitsin o zaman başka insanlara anlatsın kendini, başka hayatlar görsün tanısın içinde olmadığı ama yaşamak istediği hayata gitmek istiyor o, çok genç ve fazla yaşayıp hayatın insanların gerçek yüzünü görmediği için.. şuan ne yapsan boş... gitmek isteyen insanı nasıl hangi sebeple tutabilirsinki... hem neden tutasın... ama dikkat ettiğim bişey var oda seninde tahammülünün azaldığı.. yani insanların kendilerine ayırdığı bi vakit tabiki olmalı.. halı saha maçı, arkadaşlarla bi kaç bira, kağıt oynamak vs... tabii seninde aynı şekilde... eşlerimizin yaptığı keyif aldığı deşarj olduğu her zamanı onlardan çalmak isteyip sitemlerle sürekli konuşup illallah getirirsek bırak caydırıcı olmayı daha çok iteriz dışarıya... erkekler onları hayatımızın merkezine koymamızdan hoşlanmıyolar... biraz kendi hallerine bırakıldıkları zaman o çok isteyip alamadığımız şeylerin kendiliğinden geldiğini görüyoruz zaten... ama kadınlar, ne düşünüyo, ne hissediyo..neden bunu yapıyo... neden konuşmadı... neden güldü.. neden uzaklara uzun uzun baktı... her şeyi ama her şeyi öğrenmek istiyoruz... aklından geçirdiklerini bile... hangimiz isterizki bunu... elde edilmiş zaten cepte olan hakaretlere hatta daha ileri gidip fiziksel şiddete rağmen hala neden yeterince beni sevmiyosun diye isterik çığlıklar atan bi kadın için kılını kıpırdatsınki... ona kendi kendine hareket edebileceği hiç bir alan bırakmazsan oda rahat edeceğini düşündüğü dünyanın hayallerini kurar... düşünen kadınların işi zor işte artık hiç birimiz bi sürü şey yaşadıktan sonra elinde çiçekle gelen adamın boynuna atlayamıyoruz... hep eskiler, sonra ne yapıcaklar, kafamızdaki soruların cevaplarını almak için anı yaşayamamalar... dünyaya bi kere geliyoruz... eğer bu ilişkinin bitmesi sana şuan çektiğin acıdan daha fazlasını getiricekse yani beyninde bitirmediysen bekle... ama eğer sende vazgeçtiysen ve tünelin ucundaki ışığı göremiyosan git... çok acı ama ikinizde başka hayatları tanıdıktan sonra pişman olucaksınız... ikinizde yaptığınız hatalara uzaktan bakıp daha net görüceksiniz.. işte o zaman umarım ikiniz içinde geç olmaz...
canım çok zor şeyler yaşamışsın ve eşlerimiz benziyor gerçekten... ailemin yüzüne terbiyesizleşmedi henüz ama o da beklenir yani... paracı insanmış senin kocan da benimki gibi...
nesine güveneceksin değil mi... ben de güvenemem artık. bana önceki olayımızda neden boşanmaktan vazgeçtiğini sorduğumda "istediğin parayı veremezdim,evi dağıtamazdım ..param olsa boşanmıştık" dedi...şimdi bu aadam gelse bana tekrar deneyelim dese,nerden bileceğim bana birşey vermemek için geri gelmediğini...güven bitmişse herşey bitmiştir...
Canim bana kizma ama esine okadar sinirlendim ki anlatamam!
Sirf yukarida renklendirdigim cümle yüzünden bile esin esek sudan gelesiye kadar güzel bir dayagi hakediyor gercekten! (ki siddete cok ama cok karsiyim!!!)
Söyledigi sey o kadar küstahca ki!
Ki ben sana öteki konunda son bir sans vermeni, son bir kez mücadele etmeni tavsiye etmistim; sonradan keske dememek adina...
Ama görünüyorki, sen bu adamdan ayrilmazsan sanki ileride "keske hic mücadele" etmeseymisim diyeceksin...Allah bilir tabii bunu...
Galiba bu adam senden bosanmadikca akli basina gelmeyecek...
Kolay zannediyor, pisman olmayacagini düsünüyor, ama görecek gününü...büyük bir ihtimalle deli gibi pisman olacak...
Son kez mücadeleni de vermissin; konusmussun...ama eger yarin karari olumsuz olursa birak ne hali varsa görsün...o kaybeder, SEN DEGIL!
Sensiz olamayacaktir ve dönecektir...büyük bir ihtimalle de o zaman sen onu istemeyeceksin...böylelikle ne büyük aptallik yaptigini anlayacak ve görecek öyle "bosanalim" kelimesini agzina sakiz gibi dolamanin ne demek oldugunu!
Elinden geleni yaptin; hatta daha da fazlasini...artik üzülme lütfen...
Belki de ayri kalmak iyi gelecek ve akli basina gelecek...
Hemen bosanmayin, bir müddet ayri kalin bence...
Eger bu zaman zarfinda hatalarini anlamaz ve hicbir mücadelede bulunmazsa yol ver gitsin...
Demesi kolay biliyorum, ama yalvaracak dizlerine kapanacak degilsin...hakettiginden cok daha fazlasini yaptin cünkü...
Hakkinda hayirlisi olsun tatlim...
Böyle evliligi laylaylom zannedipte, sorumlulugunun farkinda olmadan bir heves ugruna evlenip masum kizlarin canlarini yakan tipleri bogasim geliyorrrrrrr; sanki deneme tahtasi var karsilarinda!!! Rabbim islah eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?