Beklenen son sanrm gerekleiyor...

foruma daha önce yazmış olduunuz konuları da okumuştum.. yazdıklarınız o kadar can yakıcı ki insanlarda erkeklere karşı güven duygusu bırakmıor, gerçekten çok üzüldüm..sanırım evlenmeden önce de sorunlar yaşıordunuz.. ben hep şunu düşünüorum, bir ilişki de en önemli şey çiftlerin iyi anlaşabilmesi çünkü ne kadar severseniz sevin tartışmalar sevgi die birşey bırakmıor.. evlilikle kıyaslanamaz tabii ama ben geçen sene 2 yıllık ilişkimi çok sevmeme, evlenmeyi düşünmemize rağmen sürekli kavga ettiğimizden, birbirimize çok fazla zarar verdiğimizden dolayı bitirdim.. belki ilk başlarda çok zordu ama bi kaç ay geçince ben napmışım, nie kendimi bu kadar üzmüşüm die düşündüm ama zararın neresinden dönsek kardır sonuçta..
size ne ayrılın ne ayrılmayın demeyi doğru bulmuorum, en mantıklı kararı verecek olan sizsiniz ama dışarıdan bakan biri olarak üzülerek söylüorum ki herşey iyiden çok kötüye gidior gibi görünüor artık birbirinize zarar vermeyin, zaman herşeyin düzelmesini sağlayacaktır.. umarım herşeyin hayırlısı olura.s.

canım diğer konularınıda hep takip ettim ve yorum yazmıştım o zamanda sana boşanmazsan daha çok üzülüceğini çünkü bu adamın değişmeyeceğini ve seni hiç haketmediğini söylemiştim seni de anlıyorum şans verdin belki düzelir dedin ama olmadı bak yene üzülen sen oldun canım neden kendini bu kadar üzdürüyorsun yapma bunu kendine hakkında herşeyin hayırlısı olsun unutma senden bir tane daha yok tatlım ŞenizŞeniz

antika canım sanada çok üzüldüm Allah yardımetsin.çikolata canım kilolu olduğun için sana laf söylemesine izin verme 3.5 sene flörtte gözü körmüymüş şimdimi açılmışta kiloları görmüş.sessizce bekle derim ben kavga etme oturup gözlemle bakalım neler olacak.bide iş gitmeye gelirse bıraksın o gitsin sen düzenini bozma.

hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ve çok teşekkür ederim.
benim için önemli yorumlarınız...
belki boşanmak hakkımda hayırlı,belki değil,öyle görünüyor.
ama yuva kolay kurulmuyor,bunca hataya rağmen acaba bir şans daha vermeli mi diye düşünüyorum ama şansı iki kişinin vermek istemesi gerekir...
bir de güvenim yıkıldı,ne bileyim..ne sevgisine ne aşkına ne evlliliği devam ettirmek istediğine güvenemem artık...

yavaş yavaş bazılarınıza cevap yazmak istiyorum,yazmadıklarım lütfen alınmasın olur mu...

nisan cığım çok teşekkür ederim cnm,ben de kocanın aklı başına gelsin diye dua ediyorum,zor durumun.ama çözmek istese çözer yani... hakkında hayırlısı olsun.

canım çok zor şeyler yaşamışsın ve eşlerimiz benziyor gerçekten... ailemin yüzüne terbiyesizleşmedi henüz ama o da beklenir yani... paracı insanmış senin kocan da benimki gibi...
nesine güveneceksin değil mi... ben de güvenemem artık. bana önceki olayımızda neden boşanmaktan vazgeçtiğini sorduğumda "istediğin parayı veremezdim,evi dağıtamazdım ..param olsa boşanmıştık" dedi...
şimdi bu aadam gelse bana tekrar deneyelim dese,nerden bileceğim bana birşey vermemek için geri gelmediğini...güven bitmişse herşey bitmiştir...

tespitleriniz için sizi alkışlıyorum ...
eşimin yaptıkları ile söyledikleri kesinlikle uyuşmuyor.
hatta eğer boşanırsak peşime tekrar düşeceğinden şüphem yok.
ama bunlardan çok yoruldum.sadece kaybedince değerim anlaşılacaksa ve beraberken hiç değer görmeyeceksem ben toptan kaybolmalıyım o zaman değil mi...
o zaman daha mutluyum çünkü...
bilemiyorum, iki ucu bo.lu dğnek derler ya,öyle işte...gitsem bir türlü kalsam bir türlü... :uhm:

:gitme:canım hayırlısı buymuş inan bana.senin için doğru adam o,onun için doğru kadın sen değilmişsin hepsi bu.çabalarını ve ne emekler verdiğini biliyorum.onun seninle adam olucağını hiç düşünmem şu saatten sonra.demekki yapmaya çalıştığı seni bezdirmek ve bu evliliği senin bitirmeni sağlamakmış.böyle bi adama sabrından dolayı kutlarım.karşına geçip nasıl söyleyebiliyo senin gibi bi kadını haketmediğini.o zaman dürüst olup evlenmeseydi.
inan bana senin için de doğru olan bu.böyle bişeyi söyleyen adam ancak evliliği kirletir,evlilik evlilik olmaktan çıkp esarete döner.erkeğin bu cümleleri söyleyebileceği kırk yıl dursam aklıma gelmezdi.
bırak ya böyle bi adam için üzülmeyi.o evden de sakın ayrılma.bi süre daha üzülüp nasılsa alışacaksın yalnızlığa.hatıralarmış,hangi güzel hatıraların varki üzüleceksin kaybettiğin için onu.ne hali varsa görsün.senin büyük sevgini ve sabrını asla haketmemiş.
Allah bundan sonraki hayatında mutluluklar versin.

diğer iki konuna hiç bakmadım çünkü yazdıkların yettide arttı bile bence sende daha afazla kendini üzme tamam de boşanalım ama kararlı bir şekilde ve geri adım atma emin ol yaptığı yanlışın farkına varıp pişma olcak yani umarım çünkü senin açından çok zor olur ki çok seviyorsun umarım hayatın istediğin şeklinini alır ve mutlu olursun...

eşim 22.00 gibi eve geldi,ben salondaydım.kalktım içeri geçtim o gelince. o da "tv izliyorsan rahatsız olma" dedi,geri geldim.otururken konu konuyu açtı,kendisi açtı konuşmayı yani...
ben de madem konu açılmış konuşalım dedim.
dedim ki " ayrılmak çok kolay ve inan şuanda konuşarak sadece kurtarmak adına yapmadığım hiçbirşey kalmasın demek istiyorum... dün ağladın ,sarıldın,kokladın..seven bir adam gibiydi davranışların.bunun hatrına konuşuyorum şuanda emin ol" dedim ve gerçekten o seven görünen eş hatrınaydı...

"madem bunca üzüleceksin ayrılınca,madem acı çekeceksin,neden kendinde birşeyleri değiştirmiyorsun,bence gel oturalım problem çözer gibi birbirimizde görmek istemediğimiz ve görmek istediğimiz şeyleri konuşalım"dedim... önceleri "yok olacağı yok,bitsin bu iş" diyince "niye halihazırda evlenecek biri mi var,acelen ne..niye bu yolu da denemiyoruz ki..hep olayların üzerine zor bela öpüşüp koklaşıp sorunları çözmeden barıştık.yapmamız gereken isteklerimizi birbirimize söylemek belki de...evlilik bu,oyuncak değil. ikimiz için de konuşuyorum.benim aklımda kalacak hiçbişey yok,senin de kalmasın" diyerek hafif yağ çektim ki amacım sadece ne yapmak istediğini görmek...
bu sefer "ayrı evlerde kalalım,mesela 2 ay sen babanlara git,sonra karar verelim" dedi... (tabii bunlar çok sinirime dokunuyor ama devam ettirmeye çalışıyorum ki konuşma gerçekleşebilsin" ben de " flört ve evlilik dönemi dahil en az 30 kere ayrıldık barıştık.değerimizi yokken anlayıp dönme durumunu çoktan aştık.önemli olan elindeyken kıymet bilmedir" dedim. bayağı bir konuşmanın üzerine (ki o hep bitsin olmayacak diyor) yarına kadar düşünelim kararımızı verelim dedi ve yattı...
biliyorum,ne gerek var bunca ısrara..belki ısrar etmei gereken o diyorsunuz ki öyle... ben ısrar etmedim,sadece düşünmesini sağlamaya çalıştım. bunu da gururumu kırmak olarak görmedim zaten... en azından ben tarafsızca elimden geleni yapmış olmak istedim...
ne düşünüyorsunuz konuşmayla ilgili kızlar?
bakalım yrn ne olacak...

Yaptığınız şey kesinlikle onur kırıcı bir davranış değil, asla böyle düşünmeyin.. Bu evlilik bitse bile en azından "ben elimden geleni" yaptım diyebileceksiniz ve bu size iç huzuru verecek her şeyden önce..

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun a.s.

canımm bırak gitsin o zaman başka insanlara anlatsın kendini, başka hayatlar görsün tanısın içinde olmadığı ama yaşamak istediği hayata gitmek istiyor o, çok genç ve fazla yaşayıp hayatın insanların gerçek yüzünü görmediği için.. şuan ne yapsan boş... gitmek isteyen insanı nasıl hangi sebeple tutabilirsinki... hem neden tutasın... ama dikkat ettiğim bişey var oda seninde tahammülünün azaldığı.. yani insanların kendilerine ayırdığı bi vakit tabiki olmalı.. halı saha maçı, arkadaşlarla bi kaç bira, kağıt oynamak vs... tabii seninde aynı şekilde... eşlerimizin yaptığı keyif aldığı deşarj olduğu her zamanı onlardan çalmak isteyip sitemlerle sürekli konuşup illallah getirirsek bırak caydırıcı olmayı daha çok iteriz dışarıya... erkekler onları hayatımızın merkezine koymamızdan hoşlanmıyolar... biraz kendi hallerine bırakıldıkları zaman o çok isteyip alamadığımız şeylerin kendiliğinden geldiğini görüyoruz zaten... ama kadınlar, ne düşünüyo, ne hissediyo..neden bunu yapıyo... neden konuşmadı... neden güldü.. neden uzaklara uzun uzun baktı... her şeyi ama her şeyi öğrenmek istiyoruz... aklından geçirdiklerini bile... hangimiz isterizki bunu... elde edilmiş zaten cepte olan hakaretlere hatta daha ileri gidip fiziksel şiddete rağmen hala neden yeterince beni sevmiyosun diye isterik çığlıklar atan bi kadın için kılını kıpırdatsınki... ona kendi kendine hareket edebileceği hiç bir alan bırakmazsan oda rahat edeceğini düşündüğü dünyanın hayallerini kurar... düşünen kadınların işi zor işte artık hiç birimiz bi sürü şey yaşadıktan sonra elinde çiçekle gelen adamın boynuna atlayamıyoruz... hep eskiler, sonra ne yapıcaklar, kafamızdaki soruların cevaplarını almak için anı yaşayamamalar... dünyaya bi kere geliyoruz... eğer bu ilişkinin bitmesi sana şuan çektiğin acıdan daha fazlasını getiricekse yani beyninde bitirmediysen bekle... ama eğer sende vazgeçtiysen ve tünelin ucundaki ışığı göremiyosan git... çok acı ama ikinizde başka hayatları tanıdıktan sonra pişman olucaksınız... ikinizde yaptığınız hatalara uzaktan bakıp daha net görüceksiniz.. işte o zaman umarım ikiniz içinde geç olmaz...

ayy sesin solugun çıkmayınca cidden ben düzeldiniz mutlu mesut geçiniyosunuz gibi hayal etmiştim tühh yani ama degişmiyo bazı insanlar işte umarım senin için hayırlısı olur cnm :teselli:

canım çok zor şeyler yaşamışsın ve eşlerimiz benziyor gerçekten... ailemin yüzüne terbiyesizleşmedi henüz ama o da beklenir yani... paracı insanmış senin kocan da benimki gibi...
nesine güveneceksin değil mi... ben de güvenemem artık. bana önceki olayımızda neden boşanmaktan vazgeçtiğini sorduğumda "istediğin parayı veremezdim,evi dağıtamazdım ..param olsa boşanmıştık" dedi...şimdi bu aadam gelse bana tekrar deneyelim dese,nerden bileceğim bana birşey vermemek için geri gelmediğini...güven bitmişse herşey bitmiştir...
[/QUOTE]

Canim bana kizma ama esine okadar sinirlendim ki anlatamam!
Sirf yukarida renklendirdigim cümle yüzünden bile esin esek sudan gelesiye kadar güzel bir dayagi hakediyor gercekten! (ki siddete cok ama cok karsiyim!!!)
Söyledigi sey o kadar küstahca ki!
Ki ben sana öteki konunda son bir sans vermeni, son bir kez mücadele etmeni tavsiye etmistim; sonradan keske dememek adina...
Ama görünüyorki, sen bu adamdan ayrilmazsan sanki ileride "keske hic mücadele" etmeseymisim diyeceksin...Allah bilir tabii bunu...
Galiba bu adam senden bosanmadikca akli basina gelmeyecek...
Kolay zannediyor, pisman olmayacagini düsünüyor, ama görecek gününü...büyük bir ihtimalle deli gibi pisman olacak...
Son kez mücadeleni de vermissin; konusmussun...ama eger yarin karari olumsuz olursa birak ne hali varsa görsün...o kaybeder, SEN DEGIL!
Sensiz olamayacaktir ve dönecektir...büyük bir ihtimalle de o zaman sen onu istemeyeceksin...böylelikle ne büyük aptallik yaptigini anlayacak ve görecek öyle "bosanalim" kelimesini agzina sakiz gibi dolamanin ne demek oldugunu!
Elinden geleni yaptin; hatta daha da fazlasini...artik üzülme lütfen...
Belki de ayri kalmak iyi gelecek ve akli basina gelecek...
Hemen bosanmayin, bir müddet ayri kalin bence...
Eger bu zaman zarfinda hatalarini anlamaz ve hicbir mücadelede bulunmazsa yol ver gitsin...
Demesi kolay biliyorum, ama yalvaracak dizlerine kapanacak degilsin...hakettiginden cok daha fazlasini yaptin cünkü...
Hakkinda hayirlisi olsun tatlim...
Böyle evliligi laylaylom zannedipte, sorumlulugunun farkinda olmadan bir heves ugruna evlenip masum kizlarin canlarini yakan tipleri bogasim geliyorrrrrrr; sanki deneme tahtasi var karsilarinda!!! Rabbim islah eylesin...

Son düzenleme:
Eşinin bencil olduğu sana baban da kal demesinden de belli oluyor....
Kendi rahatından feragât etmek ne kadar zor.......

canım yorumun için teşekkürler öncelikle ama belirtmek istediğim birşey var...
ben eşimin özel zamanları olmasın,siyam ikizi gibi olalım hiç beklemedim zaten..
evlendik,15 gün sonra bağlama kursuna yazıldı.kursa gitmek istemesi çok normal ve tabii ki olabilir birşey ama evliliğin 15.gününde değil!
halı saha maçına gitmesi çok normal,ama çok yoğun olan işinden evde yorgunluktan bayılan ve eşiyle ilgilenemediğini söyleyen bir adamın haftanın 2 günü (veya her çağrıldığında) buna vakit ayırması hoş değil!
tabii ki okey oynanabilir,ama örneğin bir pazar günü,sabahtan akşama dek oynamak veya bir iş günü akşam yemek sonrasında başlayıp yatağa yatana kadar ve hatta yatakta ben yatarken devam etmek hiç hoş değil!
arkadaşlarınla buluşursun,bir kaç kere akşam işten sonra gitti,gece 2 de geldi hiçbirşey demedim.ama bir gün bir cts akşamı arkadaşıyla balığa çıktılar,teknede o gece kaldılar,pazar tüm gün mangalda balık sefası yaptılar...benim haftasonum nasıl geçerse geçsin,problem değildi...benim arkadaşlarım çevrem yok mu,var tabii... ama pazar günümü kocamla geçirmek istiyorum ben,suç mu,hata mı,yanlış mı,ayıp mı???
yine de sıkmışımdır ben de,boğmuşumdur mutlaka kabul... çünkü bir zaman sonra yapılan hatalar birikiyor insanın içinde,herşeye birşey der oluyorsun. onun istediği,ben ne yaparsam yapayım sinirlenme,ses etme..ben senin hakkını veririrm.sadık bir köpek gibi dizinin dibinde beklememi,o ne zaman kemik atarsam kuyruğumu kıvırıp yememi bekliyor...
böyle birşey yok!!!!!

canım ben zaten "acaba hata mı ettim konuşmakla,bu kadar gitmek isteyen birini niye tutmaya çalışıyorum" diye bile düşünürken,o bu akşam gelip "ben düşündüm,yok istemiyorum devam etmesini" dediği halde asla birşey yapacak değilim merak etme.korkularım var,tekrar devam edip sonunda hayal kırıklığına uğrayacağım aşikar aslında çünkü asla kendini değiştirmeye yanaşmıyor.hatalarının çok farkında,mesela yukarıda anlattığımı dün ona da söyledim..."tabii ki özel hayatlarımız olabilir ama 7/24 özel hayatının gerçekleşmesini beklemek evlilik için lüx olur" dedim,o da evet haklısın dedi...ama tabii sadece lafta.benden istediklerini beklediklerini söyle dedim,bir duysan gülmekten ölürsün..." ben ne yaparsam yapayım asla sinirlenmeyeceksin,susacaksın" buyrunnnnnnnnn böyle birşey var mı yaa? konuşma esnasında "ben sevgimi hissetmiyorum,emin değilim" bile dedi...benim yerimde kim olsa konuşmaya devam etmezdi.ama ağzından çıkanların hikaye olduğuna o kadar eminim ki!

ayrılsanız bile evinizden çıkmayın kızlar. niye ben gidiyormuşum sen annenin evine gitde aklın başına gelsin de. bakalım anneleri bizm kadar fedakarlarmı. valla ben çok kızdığım zaman öyle diyorum hadi güle güle anneciğinin yanına madem çok özledin gidersin diyorum. ama beni bundan sonra asla kandıramazsın gitmeyecemde gelmiyecekelrde diyorum. gidemiyor tabiiki çünü annesi daha kapıdan girmeden başına ekşiyecek para isteyecek falan filan işte.
gönder annesine bakalım rahat edecekmi değerini bilsin. sende çıkma evinden ayrı yaşayacaksak sen git ailenin yanına de o kadar.

canım benım seni çok iyi anlayanlardan biriyim..Bende gurur yapmayarak oncekı gun eşime msj attım ki biliyorsun cumartesı akşamı konuşmuştuk ve bırbırımıze sarılarak bir çözüm bulalım demiştik benim o içimde bir umut olmuştu.ama o gunden berı ben aramasam aramıyordu ben arayıp bırde canım askım dıye konusuyordum o ıse soğuktu sankı hatalı olan benmısım gıbı ve ona neden boylesın boylemı devam edecek dıye sordugumda ne olmasını ıstıyorsun cafe köşelerındemı bulusucaz demıştı ve o gece ben msj attım ona aynen şöyle yazdım " sandımkı cumartesıden sonra sevgimizle aşmaya çalısıcaz el ele verıp sık gorusup bırbırımızı uzmeyıp soğuk olmadan...ama yanlış anlamısımdonup bana sımsıkı sarılınca işte bu dedım boyle aşmalıyız gıderken seni sevıyorum deyişin umut verdı bana biz bunları asarız dedım kendıme.Çözum bulalılm dedıkya ben ayrılmak cozumunu hıç dusunmedım o gunden berı taki senın soğuk davrandıgının canımı yaktıgını anlayana kadar.Aşkım evet ben senı çok sevıyorum ama bu sekılde bırbırımıze davranarak ıyı cozumler bulamayız tek buldugumuz çözum ayrılıktır "dedım ve bana cevap olarak " guzel şeyler yazmıssın etkıyecı Allah hakkımızda hayırlısını versın" yazmış bukadar benım yazdıgım onca seye cevap bukadar.bende "etkılemek ıcın değil hıssettıklerımı yazdım " dedım cevap yok.Yatarkende "ıyı geceler askım senı sevıyoruz "dıye msj attım yıne cevap "sizede ıyı geceler muck" eh dedım bu muck da bır gelışmedır ama gel içime sor sinir oldum bırde 7 gundur regl donemımın gecıktıgını bılıyor bır kere sormadı bıle ne oldu dıye ( bu arada bugun başladı azar azar regl) ve çok kızdım dun ben aramıycam dedım kendıme o arasın ve aramadı bende aramadım ve dun çok can yakıcı bır msj hazırladım ona dokturdum sovdum gururuma dokunmaya başladı artık hatalar onda ama evlılık ıcın savasan benım onun savaşması gerekırken artık ınceldıgı yerden kopsun bıtsın ve bende yoluma bakayım dedım de yazdım o can alıcı msjı tam gondercektım dur dedım kendıme ust katta komsu var ona çıktım dertleştık evlılkte gurur olmaz dedı bır kez daha al karsına sakın sakın konuş dedı eger sana ters gelen bır durum varsa o zaman bıtsın dersın dedı, onada hak ver dedı senın yanında senı nekadar ozledıgını sevdıgını anlıyor ama bır gun bıle uzaklaşsa aılesının yanında da aılesıne yakın hıssedıyor kendını dedı o da cıkmazda dedı..ve ben msjı gondermekten vazgectım ama aramayıda dusunmuyorum..Paranın onemı yok desekte bak benım evlılıgım 5 mılyar ıcın bıtmek uzere bız kadınlar cok fedakarlık gosteren varlıklarız bır soz duydum gecen ve facebook ve msn me ekledım yazayım sızede ".........bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! ....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!! kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!! öyle olsaydı ezilirdi......!!! üstün olsun diye başından da yaratılmadı......!! AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI...... Eşit olsun diye...... kolun biraz altında... Korunsun diye...!!! KALP HıZASINDA SEVıLSıN DıYE!!! " daha öncede dedğim gibi canım benım evden gıdecek bırı varsa o da eşindir o gıtmelı..Ve bugun gelıp sana ne cevap verırse versın karsısında guçlu dur verdıgı cevap olumsuz olursa bıle dımdık ayakta dur ve eger olumlu cevap verırsede tamam senın cevabını aldım sımdıde ben dusuneyım de o çıldırsın o beklesın haber senden.Yeter yanı bız kadınlar haketmıyoruz bu davranışları.Biz kadınlar olmasaydık erkekler tek başlarına ne yapabılrlerdı ki..Ve eger olurda olumsuz cevap alırsan çantasını ver elıne tamam suan bıtsın ve sen gıdıyorsun de..Kalbım senınle ve kendımle :) ama bız mutlu olmayı hakedıyoruz yaaa olmazsada olmaz her ışte vardır bır hayır her şerrın arkası mutlaka ferahlıktır.

hakkında hayırlı olan ne ise o olsun canım, ben artık gözlerinin içten bir şekilde gülmesini istiyorum. biz senin burda güzel yüreğini görebiliyorken, eşin nasıl göremiyor onada anlam veremiyorum. eminim eşine bi o kadar tatlı dillisin, bir o kadar şefkatlisin
bugün bir itiraf istesinde şöyle bir şey okudum

Sana "Bana bu kadar özen gösterme.", "Benim için bu kadar şey yapma.", "Benim üzerime bu kadar titreme." derken bana hep darılıyorsun karıcığım ama ben bunları seni sevdiğim için söylüyorum, sana olan sevgimi kaybetmemek için söylüyorum. Biliyorum ki erkekleri bu kadar şımartırsan, beklentilerini bitirirsen başka yere gideceklerdir. Aslında bu sadece erkekler için değil, tüm insanlar için geçerlidir. ılişkiler verebileceklerin ve alabileceklerin olduğu süre devam eder. Bana olan sevgini kaybetmek istemiyorum. Sana olan sevgimi kaybetmek istemiyorum

erkekler düz mantıkdır demişti bir topikte bir arkadaş, çok haklı, elde edeceği bieşy kalmayınca kaçmayı yeğlerler. keşfedecek bişey kalmamıştır artık.

sen elinden geleni yapmışsın, yine alıp karşına konuşmuşsun. kimbilir bu kaçıncı konuşma. kimbilir kaaçıncı kez senin tarafından bakmasını sağlamaya çalışman, yada biraz düşünmesini sağlaman. yeri gelmiştir söylenmişsindir, yeri gelmiş ağlamışsındır, yeri gelmiş bağırmışsındır. ama bence artık yeter. bence bugün neyse düşüncesi söylesin ki düşüncesi büyük ihtimalle olmayacak yürümüyordur. bırak gitsin. gönül isterdiki sihirli bir değnek olsada istediğin gibi bir eş olabilseydi sana. boşanmak son değildir. evet ne ümitlerle ne hayallerle kuruluyor yuvalar, neler yşanıyor,ne zorluklar çekiliyor, zor bir süreç. ama sen bana göre çok da güçlüsün çokda sabırlısın, bunca şeye gögüs gerebiliyorsan , bundan sonrası içinde güçlü olacaksın.

klasik bir cümle ama eşin senin sevgine layık biri değil maalesef, sen sevdiğin adamın göbeğine laf edermisin, sana gözükürmü, sen sevdiğin adam biraz geç kalsa biey geldi diye başına endişelenmezmisin, sen sevdiğin adamın azıcık suratı asılsa içinde bişeyler kopmazmı, seven insan sana bu şekilde davranmaz canımcım. heleki bu kadar yeni evliyken henüz ortada çocuk yokken, henüz çok büyük sıkıntılar yaşanmamışken, hadi gene devam ettinzi diyelim, bu aam sen hastalandığında altını değiştrebilecek kadar seni seviyormu? çocuğunuz olduğunda seninle birlikte saatlerce uykusuz kalabilecekmi, sen eşinin bunları yapabileceğine inanıyormusun. evlilik de evliliği yıpratabilecek çok olay çıkar insanın karşına daha bu kadarken böyle davranan birine güvenebilecekmisin bir daha. kendi adıma konuşayım senin yerinde olsam ben bir daha güvenemezdim. ve bana istediği kadar sarılsın ağlasın onun sevdiğine inanmazdım.

iyi yapmışsın canım çok güzel konuşmuşsun sakince ne güzel.ama o sevgili kocan anlamazda hala sen babana git ben düşüneyim filan derse senm erkeksinm sen git de bu kadarcıkta intikamın olsun canım.birazda sen gıcıklık yap.sen babanın evindeyken o sizin evinizde 2 ay keyif sürmeyeeği ne malum.cırak erkek olan o boşanmayı düşünüyorsa narıl hayatını devamettireceğinide düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…