- Konu Sahibi chocolategirl
-
ben çok düşündüm,geri geldiğinden beri düşünüyorum.
şu söylediklerime inanın, onu asla affetmezdim ben,bir dak bile düşünmezdim.
böyle olmamın sebebi kendimi de suçlu görmem.
evet çok ağır konuştu bana,hepsini size bir bir yazdım.ne eksik ne fazla.
ama hala anlamadığınız birşey var.olaylar esnasında sinirime engel olamayıp ona vuran ben oldum.
bazı arkadaşlar demiş ki" o sana vurduğu için sen de ona vurdun bu normal"
arkadaşlar,ona vuran benim.ben ona vurduğum,bağırdığım için o da aynılarını yaptı.ben başlattım yani.bunu defalarca yazdım buraya ama kimse görmüyor mu,görmek istemiyor mu anlamıyorum.
onu affetmek için yazmıyorum bunları,sadece doğru olanı yazıyorum.her zaman yaptığım gibi.
onun hatası daha çok,bu açık.ama ben de hatalı olduğum,kocam olan insana el kaldırdığım için suçlu hissediyorum.beni tutan bunlar. keşke ona vurmasaydım,herşey daha olay olurdu benim için... şu bir gerçek ki,o,üstüne çok gitmediğim sürece bana kötü söz söyleyen veya vuran biri değil. hee üstüne gitsem bile bunları yapması doğru değil.ama ben de idareyi bilmiyorum işte,çabuk parlıyorum.zaten sadece ben haklı olduğum için değil,herşeyi bir kenara koysak,anlaşamıyoruz biz.bu bile ayrılmak için yeterli bir sebep... keşke..keşke öfkeme yenilmeyip,daha haklı olsaydım.
ben çok düşündüm,geri geldiğinden beri düşünüyorum.
şu söylediklerime inanın, onu asla affetmezdim ben,bir dak bile düşünmezdim.
böyle olmamın sebebi kendimi de suçlu görmem.
evet çok ağır konuştu bana,hepsini size bir bir yazdım.ne eksik ne fazla.
ama hala anlamadığınız birşey var.olaylar esnasında sinirime engel olamayıp ona vuran ben oldum.
bazı arkadaşlar demiş ki" o sana vurduğu için sen de ona vurdun bu normal"
arkadaşlar,ona vuran benim.ben ona vurduğum,bağırdığım için o da aynılarını yaptı.ben başlattım yani.bunu defalarca yazdım buraya ama kimse görmüyor mu,görmek istemiyor mu anlamıyorum.
onu affetmek için yazmıyorum bunları,sadece doğru olanı yazıyorum.her zaman yaptığım gibi.
onun hatası daha çok,bu açık.ama ben de hatalı olduğum,kocam olan insana el kaldırdığım için suçlu hissediyorum.beni tutan bunlar. keşke ona vurmasaydım,herşey daha olay olurdu benim için... şu bir gerçek ki,o,üstüne çok gitmediğim sürece bana kötü söz söyleyen veya vuran biri değil. hee üstüne gitsem bile bunları yapması doğru değil.ama ben de idareyi bilmiyorum işte,çabuk parlıyorum.zaten sadece ben haklı olduğum için değil,herşeyi bir kenara koysak,anlaşamıyoruz biz.bu bile ayrılmak için yeterli bir sebep... keşke..keşke öfkeme yenilmeyip,daha haklı olsaydım.
ona dönmemiz için bu tokat bir bahane. şimdide kendinizi suçluyorsunuz. tokat attım suçluyum,idareyi bilmiyorum suçluyum ,çabuk parlıyorum suçluyum.bir çeşit savunma mekanizması bu. siz böyle diyerek rahatlıyorsunuz. kendinizi suçlayarak.
bir neden olmalı çünkü dönmeniz için.
tabiiki bu neden sizin suçlu olmanız böylece içinizi rahatlatıyorsunuz.
.tokat atmanız.ama o tokatı atmanızda,etkiye tepki değilmiydi.
zaten bu konuda 1 1 berabereymişsiniz. siz vurunca oda vurmuş. vurmayabilirdi. illa her tokata herkes karşılık mı veriyor. yani tokata karşı tokat atılmış size.
anlaşamıyoruz diyorsunuz...ama bir yandanda bunu bilerek dönüyorsunuz.
bu konu böyle devam edecek.
ayrıldık,boşanmak üzereyiz.
geldi yalvardı barıştık,
ayrıldık,boşanmak üzereyiz,
geldi yalvardı barıştık.
sayfa 945
ayrıldık
boşanmak üzereyiz,
geldi yalvardı
barıştık.
ona dönmemiz için bu tokat bir bahane. şimdide kendinizi suçluyorsunuz. tokat attım suçluyum,idareyi bilmiyorum suçluyum ,çabuk parlıyorum suçluyum.bir çeşit savunma mekanizması bu. siz böyle diyerek rahatlıyorsunuz. kendinizi suçlayarak.
zaten bu konuda 1 1 berabereymişsiniz. siz vurunca oda vurmuş. vurmayabilirdi. illa her tokata herkes karşılık mı veriyor. yani tokata karşı tokat atılmış size.
geldi yalvardı barıştık,
geldi yalvardı barıştık.
sayfa 945
ayrıldık
boşanmak üzereyiz,
geldi yalvardı
barıştık.
.Sevgili Hilal kendinizi kandırmayı bırakın bu adam sizi sevmiyor sizi sevmeyen biri için neden bu vazgeçememek,neden bu kendinize yaptığınız manevi işkence,neden bunca üzüntü,bunca hırpalanmak NEDEN??? Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorsunuz ve gelip buradaki insanlardan yardım istiyorsunuz.LÜTFEN bu cümlelerle insanların kafasını doldurmayınız.Yardım istediğiniz insanları birde sizi anlamamakla suçluyorsunuz.Neymiş siz ona tokat atmışsınız demekki sizi o tokatı atmaya mecbur bıraktı.Bu yönünü hiç düşünmüyorsunuz sadece ona tokat atan benim ben suçluyum diyorsunuz bırakın insanları kandırmayı da dürüstçe eşim beni dövsede sövsede ben onu bırakmam bu evliliği de ölene dek sürdürürüm deyin ve tekrar tekrar buraya yazıpta insanlarıda üzmeyin sizin dertlerinize ortak etmeyin.DÜRÜST OLUN….
aaa oldumu şimdi bu cevap.Niye dertlerine ortak etmesinki. Konu zaten bir derdim var bölümünde.Elbetteki derdini açacak, ama yaptığının yanlış olduğunu söylüyoruz biz burda siz ise "gelip yazma burda kardeşim" modundasınız.
Bende size katılıyorum ve diğer arkadaşın dediği gibi sizin yaptığınız sadece kendinizi ve eşinizi bize karşı savunmadır.Başka da açıklaması yoktur.Yine barışın 1-2 hafta yine size oldukça nazik oldukça kibar davranır ve tekrar buraya gelir yazarsınız kızlar eşim yine eskisi gibi değişen bir şey yok.Ben sizin konularınızı uzun süredir takip ediyorum ve şimdiye kadar hiç yazmadım bu ilk mesajım size…
ayrıldık
boşanmak üzereyiz,
geldi yalvardı
barıştık.
ayrıldık
boşanmak üzereyiz,
geldi yalvardı
barıştık.
.Sevgili Hilal kendinizi kandırmayı bırakın bu adam sizi sevmiyor sizi sevmeyen biri için neden bu vazgeçememek,neden bu kendinize yaptığınız manevi işkence,neden bunca üzüntü,bunca hırpalanmak NEDEN??? Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorsunuz ve gelip buradaki insanlardan yardım istiyorsunuz.LÜTFEN bu cümlelerle insanların kafasını doldurmayınız.Yardım istediğiniz insanları birde sizi anlamamakla suçluyorsunuz.Neymiş siz ona tokat atmışsınız demekki sizi o tokatı atmaya mecbur bıraktı.Bu yönünü hiç düşünmüyorsunuz sadece ona tokat atan benim ben suçluyum diyorsunuz bırakın insanları kandırmayı da dürüstçe eşim beni dövsede sövsede ben onu bırakmam bu evliliği de ölene dek sürdürürüm deyin ve tekrar tekrar buraya yazıpta insanlarıda üzmeyin sizin dertlerinize ortak etmeyin.DÜRÜST OLUN….
vereliniortak ağzın bal yesin okpit, doğru konuştun.
kesinlikle katıllıyorum..
konu sahibi arkadaş.. tokat diyorsunuz.. demekki sizi tokat attıracak kadar sinirlendirmiş.. hiç böyle düşündünüz mü peki? durduk yere keyfi tokat atmadınız heralde..
açık açık" seviyorum, ne olursa olsun eşimden vazgeçmek istemiyorum" deyin..hayat sizin elbetteki bizler karışamayız.. sadece size elimizden geldiğince doğruyu göstermeye çalışırız.. ama lütfen biraz daha dürüst olun bize karşı..
geldi yalvardı barıştık,
geldi yalvardı barıştık.
sayfa 945
ayrıldık
boşanmak üzereyiz,
geldi yalvardı
barıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?