- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 358
- 44
- Konu Sahibi chocolategirl
-
şekerim aylardır forumu ayaklandırmıssın wallaha bosanmadın mı ıyıye mı gıdıyor ne de guzel tasvırlemıssın ne de guzel üzmüşsün bu sıte halkını sen aylardır,
umalım da mutlu ol da konu acma bıze daha fazla. ınsanların ne derterı ne sıkıntıları var senın konu top 10 da hep 1 mıs . gecmıs olsun mutlu ol da yazma bız sevınırız ınan bana.
bıraz sert yazdım ama sadece evde oturmanı ve kocanın ılgısızlıgını ancak bu kadar guzel tasvırleyebılırdın
mılletın kocası içki ıcıyo kadını dövuyo kaynanası kötu davranıo hastalıktan kırılıo senın kocan ılgısızmiş way beee... herneyse wallaha sen mutlu ol da bız sevınelım hee.. baska bır sey dıyemıcem sana cukulatakız.
şekerim aylardır forumu ayaklandırmıssın wallaha bosanmadın mı ıyıye mı gıdıyor ne de guzel tasvırlemıssın ne de guzel üzmüşsün bu sıte halkını sen aylardır,
umalım da mutlu ol da konu acma bıze daha fazla. ınsanların ne derterı ne sıkıntıları var senın konu top 10 da hep 1 mıs . gecmıs olsun mutlu ol da yazma bız sevınırız ınan bana.
bıraz sert yazdım ama sadece evde oturmanı ve kocanın ılgısızlıgını ancak bu kadar guzel tasvırleyebılırdın
mılletın kocası içki ıcıyo kadını dövuyo kaynanası kötu davranıo hastalıktan kırılıo senın kocan ılgısızmiş way beee... herneyse wallaha sen mutlu ol da bız sevınelım hee.. baska bır sey dıyemıcem sana cukulatakız.
sewgilim tlf kapıyor açmıyor
annem ewde kaldın diyor
ws..
aman ne önemli ne mühim konlar bunlar demi nadya yaa:1ninca:
Bunlar nadya için hayat memat meselesi..:1ninca:
Sevgilisi tel.ini açsa,anneside rahat bıraksa, kafa yerine gelecek nadya da..Şimdi kayış kopuk onda..:hulya:
canım hoşgeldin öncelikle biliyosun ben hep konunu takip ettim açıkcası çok merak ediyordum durumunuzu bak eşin yavaş yavaş eskiye dönüyo ben demiştim demek istemiyorum ama sakın seni bir daha üzmesine izin verme canım sakın inş ben yanılırım:Saruboceq::Saruboceq:vay be ... daha yeni gördüm şu bol cevap verdiğiniz arkadaşın yorumunu.
maşallah diyorum,aslında cevap bile vermeye gerek yok.sorunumu sadece kocamın ilgisizliği olarak düşünüyor arkadaş.oysa topic imi başından beri takip edenler bilirler neler yaşadıklarımı.hatırlayınca kalbime ağırlık çöküyor....
neyse,Allah akıl fikir versin arkadaşımıza,başka birşey söylemeye gerek yok...
son durumuma gelince ;
eşim ilk 2 ay çok iyiydi,ilgisizliğini minimum seviyeye düşürmüştü,ara sıra (eski olylara olan kızgınlığımdan,bağırıp çağırdığım oluyordu) olan patlamalarıma anlayış gösteriyordu,beni mutlu etmeye çalışıyordu.çalışmamı istemediğini söylüyordu ama ben bu sefer bırakmadım güvenip,biliyorsunuz deniyordum bazı şeyleri ve sonuç eskisi gibi olabilirdi,dolayısıyla işsiz kalmak istemedim.ama haftanın 3 günü çalışıyorum artıkm eskisi gibi hergün değil.
ve !
yine aynı olmadıysa da,eşim eskiye yaklaştı.elimde kalanlara şükrediyorum.herşeyi benden beklemesi,aldığı bir çoraptan sonra çekmeceyi bile kapatmaması,ilgisizliği(düşünün ki gece çalışyıorsunuz,giderken bıraktığınız mis gibi ev,her dönüşünüzde savaş alanı gibi)... evet , tek elimde kalan eşimin kaybetme korkusu.artık kaybetmek istemiyor.ama kaybetmek istememesinin yanında,bana yaşattığı hayata mecbur bırakıyor.o ,sadece kaybetmek istemiyor.ama ben onun bana uygun gördüğü ilgisiz,korunmasız hayatı yaşıyorum.
sustukça,çok konuşmadıkça kalbimi kırmıyor,bu doğru.eskiden de böyleydi zaten.ama yaşayan bilir,yaşadığım psikolojik durumun,bazen insanı nasıl çılgına çevirebileceğini.işte öyle zamanlarda ne saygı,ne sevgi görüyor gözümüz.çok fazla olmadı çünkü ben çok fazla konuşmadım.
durum bu yani......
ilginize çok teşekkür ederim !
vay be ... daha yeni gördüm şu bol cevap verdiğiniz arkadaşın yorumunu.
maşallah diyorum,aslında cevap bile vermeye gerek yok.sorunumu sadece kocamın ilgisizliği olarak düşünüyor arkadaş.oysa topic imi başından beri takip edenler bilirler neler yaşadıklarımı.hatırlayınca kalbime ağırlık çöküyor....
neyse,Allah akıl fikir versin arkadaşımıza,başka birşey söylemeye gerek yok...
son durumuma gelince ;
eşim ilk 2 ay çok iyiydi,ilgisizliğini minimum seviyeye düşürmüştü,ara sıra (eski olylara olan kızgınlığımdan,bağırıp çağırdığım oluyordu) olan patlamalarıma anlayış gösteriyordu,beni mutlu etmeye çalışıyordu.çalışmamı istemediğini söylüyordu ama ben bu sefer bırakmadım güvenip,biliyorsunuz deniyordum bazı şeyleri ve sonuç eskisi gibi olabilirdi,dolayısıyla işsiz kalmak istemedim.ama haftanın 3 günü çalışıyorum artıkm eskisi gibi hergün değil.
ve !
yine aynı olmadıysa da,eşim eskiye yaklaştı.elimde kalanlara şükrediyorum.herşeyi benden beklemesi,aldığı bir çoraptan sonra çekmeceyi bile kapatmaması,ilgisizliği(düşünün ki gece çalışyıorsunuz,giderken bıraktığınız mis gibi ev,her dönüşünüzde savaş alanı gibi)... evet , tek elimde kalan eşimin kaybetme korkusu.artık kaybetmek istemiyor.ama kaybetmek istememesinin yanında,bana yaşattığı hayata mecbur bırakıyor.o ,sadece kaybetmek istemiyor.ama ben onun bana uygun gördüğü ilgisiz,korunmasız hayatı yaşıyorum.
sustukça,çok konuşmadıkça kalbimi kırmıyor,bu doğru.eskiden de böyleydi zaten.ama yaşayan bilir,yaşadığım psikolojik durumun,bazen insanı nasıl çılgına çevirebileceğini.işte öyle zamanlarda ne saygı,ne sevgi görüyor gözümüz.çok fazla olmadı çünkü ben çok fazla konuşmadım.
durum bu yani......
ilginize çok teşekkür ederim !
Canım yorumunu gördüm sevindim aslında ama kafama da soru işareti takılmadı değil şimdi...
Sana az ve öz soruyorum, şimdi onunla mutlu musun :uhm:
ya bu çok ilginç birşey...
hani bir şarkı varya :
ne böyle senle ne de sensiz,
yazık yaşanmıyor çaresiz,
ne birarada,ne de ayrı
olmak imkansız hiç sebepsiz.....
bizim durumumuz aynen böyle..mutluyum çünkü onu seviyorum ,herşeye rağmen gözlerine bakınca güzel şeyler hissediyorum.mutsuzum,anlaşamıyoruz.huzur çok az...
Su durumda ne demeli bilmiyorum Hilalcigim; benim kafama takilan sadece "mutsuzum ve huzur cok az" cümlen oldu...
Bu hicte hafife alinacak bir cümle degil...
Seviyorsun, ama mutsuzsun... demekki sevgin seni huzursuz eden seyleri görmezden gelmen icin yeterli degil, cünkü yeterli olsaydi zaten mutsuz ve huzursuz olmazdin...
Cözüm: ya seni huzursuz eden seyleri görmezden gelmeyi basaracaksin ve mutlu olacaksin...
Ya da sevgi yeterli degilmis diyip "bu diyardan gidecesin"...
Ama bunlari düsünürkende hep aklinda sunu bulundur: hic bir evlilik 4/4 degil; kimse de "ben esimin her huyuna bayiliyorum" diyemez...
Böyle evliliklerde mutlu olmayi basaranlar, eslerinin rahatsiz edici huylariyla yasamayi ögrenmis insanlar...
Esinin tamamen senin istedigin sekile girmesini bekleyemezsin; ama eger huylarindan hic ödün vermiyorsa, hic bir esneklik saglamiyorsa o zaman bence ciddi ciddi bazi seyleri düsünme vakti gelmistir...
Cünkü deger veren insan, esinin mutsuz oldugunu hisseder ve ona kiyamaz...
Tamamen degismese de orta yolda bulusmayi kabul eder...
Ama anladigim kadariyla esin kendinden ödün vermiyor... yoksa mutsuz olmazdin...
Eger esneklik gösterdigi halde, orta yolda bulusma cabalari göstermesine ragmen "bu benim icin genede yetersiz" diyorsan o zaman bana göre "gecimsizlik" onda degil sende...
Cünkü yukarida ima ettigim gibi, evlilikler karsilikli fedakarliklarla yürüyor...
Bu durumda esin fedakarlik göstermis oluyor, ama sen gösteremiyorsun...(cabaladigini farzedersek!)
Daha önce de demistim: gecinmeye gönlü olan gecinir... bu iki taraf icin de gecerli tabiiki...
Iste asil sorulmasi gereken soru: gecinmeye gönlü var mi esinin? Ve cabalamasina ragmen mutsuzsan: senin gönlün var mi peki?
BİR SORUM OLUCAK 5 6 AY SONRA HADİ BİLEMEDİN 1 SENE SONRA KENDİNİZİ NERDE GÖRÜYORSUN BU ADAMLA BİRLİKTE? VE ŞUNUDA SORMADAN EDMİCEM BU İNSANDAN BEBEK DÜŞÜNÜYORMUSUN İSTERSE EĞER ÇOCUK NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?