Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Pes yani!

sewgilim tlf kapıyor açmıyor
annem ewde kaldın diyor
ws..

aman ne önemli ne mühim konlar bunlar demi nadya yaa:1ninca:

sewgilim tlf kapıyor açmıyor
annem ewde kaldın diyor
ws..

aman ne önemli ne mühim konlar bunlar demi nadya yaa:1ninca:

Bunlar nadya için hayat memat meselesi..:1ninca:
Sevgilisi tel.ini açsa,anneside rahat bıraksa, kafa yerine gelecek nadya da..Şimdi kayış kopuk onda..
:hulya:

Son düzenleme:
erkekler ne yazık ki,nankör varlıklardır...
beklentileri olabildiğince falzadır.. egolarını tatmin edebileceği o kadını yaratmaya koyulurlar kafalarınca ...kadınlar her türlü beklentilerine cvp verir,ve tabiri caizse,ipleri adamın eline verirse,adam da kaybetme korkusunu yaşamadığı o kadından-ve sevgisinden emin olduğu sürece bu böyle gider,yüzsüzlüğe vardırır işi.... bence her kadın eşini kaybetmekten korksa da ,bunu ona asla ama asla belli etmemeli...güçlü ve mağrur olduğunu kimsenin hatta eşinin bile bulunmaz bir kumaşı olmadığını ona hali,tavrı,davranışı vs ile anlatabilmeli....boşanmayı bu kadar dile getirip bu rahat tavırları futursuzca sergiliyor olması,ne yazık ki birazda sizin bizim hatamız değil mi.... neden onlara hak ettiklerinin çok üstünde değer verip ,kendimizi benliğimizi,tüm içtenliğimizle fedakarlıklarımızla savaşıp ,kendimizden vazgeçecekmişçesine onlara pirim verip,kolay lokma olup,kuklaları olalım ki...

bundan sonrası için,daha az taviz ,ve daha az fadekarlık-özveri ve anlayış gerek bu adama ...

en baştan hepsini okudum kendimden çok şey buldum...daha sonuc alamadın sanırım deneme aşmasındasın neler olucak merakla bekliyorum.sonunda kazana mutlu olan sen olursun umarım:lepi:

vay be ... daha yeni gördüm şu bol cevap verdiğiniz arkadaşın yorumunu.
maşallah diyorum,aslında cevap bile vermeye gerek yok.sorunumu sadece kocamın ilgisizliği olarak düşünüyor arkadaş.oysa topic imi başından beri takip edenler bilirler neler yaşadıklarımı.hatırlayınca kalbime ağırlık çöküyor....
neyse,Allah akıl fikir versin arkadaşımıza,başka birşey söylemeye gerek yok...

son durumuma gelince ;

eşim ilk 2 ay çok iyiydi,ilgisizliğini minimum seviyeye düşürmüştü,ara sıra (eski olylara olan kızgınlığımdan,bağırıp çağırdığım oluyordu) olan patlamalarıma anlayış gösteriyordu,beni mutlu etmeye çalışıyordu.çalışmamı istemediğini söylüyordu ama ben bu sefer bırakmadım güvenip,biliyorsunuz deniyordum bazı şeyleri ve sonuç eskisi gibi olabilirdi,dolayısıyla işsiz kalmak istemedim.ama haftanın 3 günü çalışıyorum artıkm eskisi gibi hergün değil.
ve !
yine aynı olmadıysa da,eşim eskiye yaklaştı.elimde kalanlara şükrediyorum.herşeyi benden beklemesi,aldığı bir çoraptan sonra çekmeceyi bile kapatmaması,ilgisizliği(düşünün ki gece çalışyıorsunuz,giderken bıraktığınız mis gibi ev,her dönüşünüzde savaş alanı gibi)... evet , tek elimde kalan eşimin kaybetme korkusu.artık kaybetmek istemiyor.ama kaybetmek istememesinin yanında,bana yaşattığı hayata mecbur bırakıyor.o ,sadece kaybetmek istemiyor.ama ben onun bana uygun gördüğü ilgisiz,korunmasız hayatı yaşıyorum.
sustukça,çok konuşmadıkça kalbimi kırmıyor,bu doğru.eskiden de böyleydi zaten.ama yaşayan bilir,yaşadığım psikolojik durumun,bazen insanı nasıl çılgına çevirebileceğini.işte öyle zamanlarda ne saygı,ne sevgi görüyor gözümüz.çok fazla olmadı çünkü ben çok fazla konuşmadım.
durum bu yani......
ilginize çok teşekkür ederim !

Tecrübe ile sabittir arkadaşım erkekler hiç bir zaman değişmiyor ama iyi rol yapıyorlar, umarım herşey gönlünce olur, bu denemeden sen kârlı çıkarsın, herşey gönlünce olsun.

canim üzmek istemem seni son karariniz ne oldu bilmiyorum ama bence ugrasma hic esinle aranizda pek bi düzelecek iliski yok gibi anladim ben..neden diye sorarsan esin demisya aglayarak ben sana layik degilim sen iyisini hak ediyorsun ayrilalim..bi kere kimse kendini ezik görmez ve sen daha iyisini ha ediyorsun diye gercekten düsünmez..kendisi ayrilmak istiyor onu bahane ediyor gibi geldi bana....ayrilmak isteyenlerin kendi düsüncesidir o ben sana lajik degilim klasik cümle

canım hoşgeldin öncelikle biliyosun ben hep konunu takip ettim açıkcası çok merak ediyordum durumunuzu bak eşin yavaş yavaş eskiye dönüyo ben demiştim demek istemiyorum ama sakın seni bir daha üzmesine izin verme canım sakın inş ben yanılırım:Saruboceq::Saruboceq:

Canım yorumunu gördüm sevindim aslında ama kafama da soru işareti takılmadı değil şimdi...
Sana az ve öz soruyorum, şimdi onunla mutlu musun :uhm:

Canım yorumunu gördüm sevindim aslında ama kafama da soru işareti takılmadı değil şimdi...
Sana az ve öz soruyorum, şimdi onunla mutlu musun :uhm:

ya bu çok ilginç birşey...
hani bir şarkı varya :

ne böyle senle ne de sensiz,
yazık yaşanmıyor çaresiz,
ne birarada,ne de ayrı
olmak imkansız hiç sebepsiz.....

bizim durumumuz aynen böyle..mutluyum çünkü onu seviyorum ,herşeye rağmen gözlerine bakınca güzel şeyler hissediyorum.mutsuzum,anlaşamıyoruz.huzur çok az...

canım benim boşanmanın eşiğinden dönmüş biri olarak söylüyorum aynı durumdayız erkekler yüreklerine azıcık kaybetme korkusu girdiğinde süt dökmüş kedi gibi oluyorlar ama biraz zaman geçip hayat aynı akışına döndüğü zamanda aynı huylarına devam ediyorlar aynı şeyleri çok yaşadım ama bende seviyorum eşimi herşeye rağmen,zaten hiç bi evlilik bi peri masalı gibi olmuyor hayatta.seviyorsan ne mutlu o halde sana herzaman mutluluklar dilerim..

of yaa bunca aydır sessiz takip edenlerdendim ama artık cidden dayanamadım.. bu adamı çekmek zorundamısın gülüm sen yaa..tamam ortada sevgi var alışkanlık var onun gözlerinin içine bakınca ve seni seviyorum diyince içinin titremesi var ..biliyorum aynı evi hatta bir zamanlar mutlu huzurlu girdiğiniz yatağı paylaşmışlığınız var beraber uyuyup uyanıyorsunuz ve biliyorum kolay değil ayrılmak bekara eş boşamak kolaydr bunuda biliyorum ama sen haketmiyorsunki bunları.
ARKANDA KAPI GıBı AıLEN VAR SENı KABUL EDEN BEKLEYEN VE SENı SAHıPSıZ BIRAKMAYAN AıLEN VAR EE MESLEĞıNDE VAR GÜZEL BıR BAYANSINDA GÖRMÜŞTÜM DAHA ÖNCE RESıMLERıNDEN YÜZÜNÜ.. SEVıYORSUN AŞIKSIN DıYE ÇEKMEK KATLANMAK ZORUNDAMISIN BE GÜLÜM??
BıR SORUM OLUCAK 5 6 AY SONRA HADı BıLEMEDıN 1 SENE SONRA KENDıNıZı NERDE GÖRÜYORSUN BU ADAMLA BıRLıKTE? VE ŞUNUDA SORMADAN EDMıCEM BU ıNSANDAN BEBEK DÜŞÜNÜYORMUSUN ıSTERSE EĞER ÇOCUK NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN??

Bu yorumu yapan " Annem evde kaldın,bir koca bulamadın diyor,sevgilim de beni almaya bir türlü razı olmuyor "diye konu açan nadya83 mü yoksa..?

Konu popülaritesi kıskançlığını da ilk kez görüyorum..

Son düzenleme:
Su durumda ne demeli bilmiyorum Hilalcigim; benim kafama takilan sadece "mutsuzum ve huzur cok az" cümlen oldu...
Bu hicte hafife alinacak bir cümle degil...
Seviyorsun, ama mutsuzsun... demekki sevgin seni huzursuz eden seyleri görmezden gelmen icin yeterli degil, cünkü yeterli olsaydi zaten mutsuz ve huzursuz olmazdin...
Cözüm: ya seni huzursuz eden seyleri görmezden gelmeyi basaracaksin ve mutlu olacaksin...
Ya da sevgi yeterli degilmis diyip "bu diyardan gidecesin"...
Ama bunlari düsünürkende hep aklinda sunu bulundur: hic bir evlilik 4/4 degil; kimse de "ben esimin her huyuna bayiliyorum" diyemez...
Böyle evliliklerde mutlu olmayi basaranlar, eslerinin rahatsiz edici huylariyla yasamayi ögrenmis insanlar...
Esinin tamamen senin istedigin sekile girmesini bekleyemezsin; ama eger huylarindan hic ödün vermiyorsa, hic bir esneklik saglamiyorsa o zaman bence ciddi ciddi bazi seyleri düsünme vakti gelmistir...
Cünkü deger veren insan, esinin mutsuz oldugunu hisseder ve ona kiyamaz...
Tamamen degismese de orta yolda bulusmayi kabul eder...
Ama anladigim kadariyla esin kendinden ödün vermiyor... yoksa mutsuz olmazdin...
Eger esneklik gösterdigi halde, orta yolda bulusma cabalari göstermesine ragmen "bu benim icin genede yetersiz" diyorsan o zaman bana göre "gecimsizlik" onda degil sende...
Cünkü yukarida ima ettigim gibi, evlilikler karsilikli fedakarliklarla yürüyor...
Bu durumda esin fedakarlik göstermis oluyor, ama sen gösteremiyorsun...(cabaladigini farzedersek!)
Daha önce de demistim: gecinmeye gönlü olan gecinir... bu iki taraf icin de gecerli tabiiki...
Iste asil sorulmasi gereken soru: gecinmeye gönlü var mi esinin? Ve cabalamasina ragmen mutsuzsan: senin gönlün var mi peki?

Son düzenleme:

canım çok doğru yazmışsın çok güzel olmuş.beni düşündüren bir yazı bu...
geçinmeye gönlü var mı,orta yolu bulmaya çalışıyor mu?
ilginç olacak ama her ikisi de...
o kadar tembel,o kadar bencil ki,herşeyi benden bekliyor.ya en basitinden dün akşam eve geldi,yemek hazırdı.yemeğini yedi,koltuğa geçti,biraz tv ye baktı ve uyuyakaldı(uykusuzdu,uykusu olmasa nette okey oynardı,o da başka tabii) ne bir kelime sohbet,ne bir nasılsın,ne birşeyler yapalım telaşı..buna karşılık benden sürekli yiyecek içecek bişeyler yapmamı,onun ayak işlerini halletmemi bekliyor.örneğin yatağa geçerken,telefonunu şarja takmamı istiyor.bütün bunları isterken olan tek güzel şey,bunları kibarca söylemesi ve aşkım diye hitap etmesi..o zaten hep vardı.ama bunu yapmasının nedeni sadece sorunsuz bir şekilde işinin görülmesini istemesi..onu o kadar iyi tanıyorum ki...
mesela ayrılığımızda,o bana döndüğünde,bana prenses gibi davranıyordu(onu henüz kabul etmemiştim) kilo muhabbeti açıldığında,ne ilgisi var aşkım sen böyle de güzelsin ama ben senin sağlığın için vermeni istiyorum demişti..gözü ne kilomu görüyordu ne bişey... şimdi yine eskiye döndük,göbeğime sürekli imalı bakışlar(tabii ben de onunla barışınca bir rahatlama hissettim,bıraktım sağlıklı beslenme işini filan ...eşşek kafam) bazı akşamlar güzel giyiniyorum,makyaj yapıyorum,görmüyor bile... sebebini biliyorum.bense bu durumu kabullenemiyorum.ne demek ya,kilosu var diye bir kadınla ilgilenmemek...ve birgün konuşturdum onu,dedim ki,ne değişecek hayatımızda ben kg verdiğim zaman? dedi ki o da , seni daha çok kıskanacağım,daha çok yanında olmak isteyeceğim...giyim tarzın değişecek,daha iyi olacak :gitme: neler neler duydum ya şu kg muhabbeti yüzünden ondan... kabul edemiyorum,kabullenemiyorum..hakkı yok buna diyip daha çok uğraşıyorum kg almak adına...
halbuki o gittiğinde 20 günde 4 kg mu hemen vermiştim..psikolojimi çok kötü etkiliyor .
ne bileyim...uzun oldu yeter bu kadar,şişirdim yine başınızı...

1 sene sonra kendimi nerde görüyorum : daha da ilerlemiş bir ilgisizlik buhranında boğulduğumu görüyorum,haklısın...

çocuk istedi... erteliyorum hep,şimdi olmaz diyorum.maddi konuları bahane ediyorum. ondan şuanda çocuk istemiyorum,ya kabul etmem lazım onu herşeyiyle,ya da onun değişmesi lazım...bunu bekliyorum ...

merhaba, senin icin zor gelecek ama seni kaybetmeyi goze almis bir insanla ne kadar ugrasacaksin. Yalniz kaldiginda vicdan hesaplasmasi yapmayacakmi saniyorsun pisman olmayacakmi saniyorsun ama bunu simdi ona anlatamazsin. Gecmisi hatirlat ona seni kazanmak icin verdigi ugraslari bir kac kiloyu bahane edecek kadar basitmiydi bu kadar mucadele? sen bence guclusun ve ozverilisin seni istemeyeni anlamayani uzeni sende isteme. cok zor bilirim soylemeside kolay degil ama kararli ol ve kendini nimetten saymasin bence esin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…