Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Hilal hanım; umarım ki geçmişin bu bütün kırgınlıklarını unutup gerçek mutlulukla tanışacaksınız fıstık gibi, sadakatli, hamarat, şefkatli herşeyden öte pırıl pırıl bi yüreğiniz olduğu çok açık güzel şeyleri hakettiğiniz de bariz. Bunlara herkesten önce siz inanın, inanın ki yeni hayatınıza seslenin o da size önce meraba deyip sonra pırıltıyla cevap versin (inş)... Emin olun ki bu günlerinize sizi zerre kadar haketmeyen biri için azda olsa hırpalanmanıza gün gelir gülüp geçeceksiniz. Yeter ki siz isteyin önce.. Rabbim hakettiğiniz neşeyi, huzuru ummadığınız zamanda gönlünüze koysun (amin).
Görelim Mevlam ne eyler. Eylerse güzel eyler.... a.s.a.s.

ne .. olduğu 11 ayda belli olmuş.hayarından fazla zaman çalmayacak demekki .şimdi aklı bir karış havada..kafasını taşlara vurur o güzelim..fotolarınızı gördüm..seni toplu diye beğenmiyormu?ay parçası gibisin kızım be :nazar: kendine baksın çiroz :oklava: kolunda altın bileziğin var..kimbilir sesinle yorumunla nerelere geleceksin inşallah..

destekleriniz,güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.
burda hepinize tek tek cevap veremiyorum ama rep vermeye çalışıyorum,notumla beraber...
unutup atladıklarım kusuruma bakmasınlar,çok yoğun ve yorgunum...
sevgiler

not:bugün yollaması gereken paramı yollamamış.isteyemedim arayıp,çünkü aramayı gerçekten istemiyorum.birkaç gün beklemeliyim sanırım ??

son gelısmelerı okudumm
vıcdanın ve ıcın rahat canım

allaha havale et umarım bu zor gunlerı en az hasarla atlatırsın

Kalbinin güzelliği,yüzüne yansımış senin...
bazı insanlar buldumcuk olurlar,elindekinin değerini
kaybedince anlarlar...onun için güçlü ol,bundan sonra herşey
senin için çok daha güzel olur inşallah..
sevgiler...

cnm cok uzuldum esınle soraunların olmasına ama ınankı senınkınden bes beterı benım basımdaydı suan dokuz yıllık evlıyım ıkı cocugum var bırakıp gıtmyı bende cok ıstedımzaman zaman ama baba evıne donemezdım ayrı ev tutmanınca kendınce zorlukları var toplum baskısı vs hem ınankı basaramamamın mutsuzlugu var sankı sorun kendımızde gıbı sana tavsıyem kocana hıc bısey deme uc maymunu oyna bır sure ve eger ımkanın yoksa psk danısmanlık almaya devletın 153 den arıyorsuz ucretsız kadın aıle saglıklarında psk danısmanlıkda verıyorlar oraya gıdıp bır uzmandan destek al he benı soracaksan suan mutlu gıbıyım sabır sadece sabır ve dua ınankı hersey kadınların sabrı ıreadesı azmı ve sevgısıyle sonuca erıyor erkeklerden bekleme onlar hem bencıl hemde zora gelemezler elestırılmekten dogru olsa ve aslında ıclerınden sana hak verseler bıle ıstemezler sevmezle anında savunmaya gecerler elestırme gelınce hos geldın gıdınce gule gule de sabır et ve dua et ama mutlaka bır uzmanla da gorus ortada yuvayı yıkacak kadar buyuk bısey yok benımkı bıle yıkılmadıysa bazı yazılarımı sılmek zorunda kaldım ozeldende yazabılırsın bır bılsen ben neler cektım ama ınan evlılık bes yılda anca oturuyor bunuda sakın unutma esınde zamanla anlar unutmakı erkekelr daha cok zor olgunlasıyor zman alıyor onların buyumesı onlar esımız ama aslında coucukl gıbıler hersey senın elınde akıllı ol yuvanı yıkma kazanan sen ol emın ol bosanıncada oh bosandım sımdı mutyluyum dıyemeyeceksın gene ıcın ıcını yıyecek neden dıye bosanmak en son kararın olsun o en son kapı naısl olsa acık ıstedıgın herzaman bosanabılırsın ama onemlı olan kurtarmak yapmaktır yıkmak kolay canım bu nu soylemek kolay uygulamak zor ama uygulayan bırı olarak ah bı bılsen yazdıklarını okudum daha kotu durumda olıpda bosanmayan azımle savasanlar var sen kazan neden pes edıyorsunkı sunuda unutma allah dogrularla sabredenlerledır enınde sonunda anlıyacaklarrrrrrrrrrrrrrrrrr bunu unutma sakın sadece sabır canım

mlk2004
ben herşeye rağmen boşanma taraftarı olmadım.
yaşadıklarım kimine göre çok ağır kimine göre sabredilmesi gereken şeylerdi.
bana göre de ağırdı ama hep düzeltmek için savaş verdim.
ona hep "sen de emek ver,ben de vereyim" dedim ama o sadece boşanmayı tercih etti.
yani yuvamı yıkan "herşeye rağmen" ben değilim.
ve belki de bunun huzurunu yaşıyorum

ve ayrıca mlk2004,
yaşadıklarına çok üzüldüm canım.
ama ben senin gibi düşünemiyorum malesef...en güzel yaşlarımda hırpalandıktan sonra gelecek olan mutluluğu istemiyorum!
dediğim gibi,tercih meselesi...biraz da zorunluluklar...
ben de bir evi geçindirip geçindiremeyeceğimi bilemiyorum şuan,param varsa da şuanda,daha önce yalnz yaşamadım.
ailem de resmen boşanmamı istiyorlar,arkamdalar.babam,yalnız da olsam onlarla da olsam destekleyeceğini söylüyor...
hatta affedersem benimle görüşmeyeceklerini söyleyenler var...çok üzüldüler çünkü yaşadıklarıma.
ben bunları önceden de biliyordum ama yine de mücadele ettim.
zman zaman ben de eşime zarar verdim,hakaret de ettim,el de kaldırdım.benim de hatalarım var.
ama o laflara bazen dayanamıyordum yapacak bişeyim yoktu...
her kadın farklıdır,ben herşeye susabilen biri değilim ne yazık ki...
dilerim her yaptığına sadece kafa sallayan birini bulur .
ama yine diliyorum ki ; hiçbir zaman mutlu olamasın...hiçkimseyle ve hiçbir şekilde,mekanda ve zamanda......................

canım baştan sonra okudum yazdıklarını..
oncelıkle sen cok ozel bır ınsansın..Cok ta guzel bır yuzun var..

Bu evlılık ıcın elınden gelen fedakarlıgı yaptım..

Evlılık kurumu elınden geldıgınce korumaya çalıstın..
Olmayınca da olmuyor...

Hayat bır ımtıhan dunyası..
Herkes kendı capında sorunlar yaşıyor..

Demek kı senınde bu ınsanla evlenıp bunları yaşaman gerekliymış.

Onemlı olan yaşananlardan ders alıp onunde var olan hayata devam etmek..
Bu dunyada senden kıymetlı hıc bırsey yok..

Rabbım sana saglık sıhhat versın..Gerısı halledılır..

Dılerım bundan sonra her daım senı cok seven..sana cok deger veren.....

Insanlarla karşılaşırsın ve cok mutlu olursun..

Bıze her daım mutlu huzurlu haberlerını verırsın..
Hakkında herseyın hayılısı olsun..
Bu zorlu boşanma surecını kazasız belasız sıkıntısız atlatırsın..

Çok üzüldüm bu kadar kısa zamanda bunca kötü şey yaşamanız,keşke hiçbiri yaşanmasaydı,ama verdiğiniz karar çok doğru bir karar,hiç değmeyecek bir adam için birşeylere katlanmak çok anlamsız,hakkınızda hayırlısı neyse olsun,gelecek ,güzel ve mutlu günler getirsin inşallah!

mlk2004
ben herşeye rağmen boşanma taraftarı olmadım.
yaşadıklarım kimine göre çok ağır kimine göre sabredilmesi gereken şeylerdi.
bana göre de ağırdı ama hep düzeltmek için savaş verdim.
ona hep "sen de emek ver,ben de vereyim" dedim ama o sadece boşanmayı tercih etti.
yani yuvamı yıkan "herşeye rağmen" ben değilim.
ve belki de bunun huzurunu yaşıyorum

Evlilik iki kişilik bir müessesedir.
Tek kişinin iteklemesiyle bir yere varılamayacağı gibi tek taraflı yıpratır.
Şımarık insanlar ise her daim kaybetmeye mahkumdur.
Mutluluk içinde devam eden;
Yani 40.yılına kadeh kaldıran insanlar fedakarlıklarının ödülünü alıyorlar.
Mutlu olman dileğiyle..:hooray:

evlilikte ne yazıklı tek taraflı hiç birşey olmuyor.
iki kişinin emeği ve sevgisiyle yürüyen bir kurum evlilik
onu güzel kılan da her iki kişinin sevgisi ve özverisidir.

çikolatacım seni çook iyi anlıyorum benim eşimde çok bencil ilgisiz işlerinden dolayı çok yorgun benle zaman geçirmek yerine arkadaşlarıyla geçirmeyi tercih eder :kızgın: herzaman kendi haklıdır :oklava: her kavgamızda boşanalım artık istemiyorum ben der 5 gündür konuşmuyoruz napıcamı bilmiyorum üstelik benim 4 buçuk yaşında kızım var çaresizim mafoldumben

cnm o kadar üzüldümki okuyunca ilk yazdıgınıda okumustum. görünce konuyu hemen hatırladım kendimi senin yerine koyuyorum o kadar haklısın ki; bence sen az bile yapmısın. bende 13 aylık evliyim böle bişe yasamadım hiç
,ama tabiki ilgisizlik her evlilikte farklı boyutlarda olabilior ben birgün işle ilgili morali bozuk olunca aklıma takıorum bişemi oldu benle ilgilimi acaba die ki sen süper dayanmısın ben cok sabırsızımdır.
bundan sonra arkana hiç bakma yeni asklara acık ol evlilikten korkma tüm erkekler bencil değildir hayata 1 kere geldiğimizi hep hatırla güçlü ol ne güzel baban annen destekler bunun kıymetini bil cok kişi aile desteği almadıgı için eşine senelerce katlanmak zorunda kalıyor eminim ki bu senin hakkında hayırlı olanı eger evlenmeseydin aklında içinde hep ukte kalacaktı ama böle eşinle evliliğin nasıl oldugunu yasayarak gördün.

chocolate..topici açtığın ilk günlerde yazmıştım yorumumu..eziyet etme kendine artık diye..kangren olmuş bi ewlilik,kesilip atılması endoğrusu tüm wucuda yayılmasındansa..hep böyle güçlü ol,eğme boynunu..nerde hata yaptım nası sewdim nası ewlendm vs..düşünme bunları..yaşanıcaktı yaşandı,ilerisini düşün artık..inanıyorum ki bundan sonra herşey daha güzel olucak..zayıf anların da olucak zamanla,ama lütfen o bunu asla bilmesin..enkısa zamanda yeni hayatına kawuşur layık olduğun mutluluğu yaşarsın dilerim...

Bence hiç hayıflanmaya, ah etmeye değmez.
Zekai Tunca'nın çok güzel bir şarkısı vardır bilirsin 'ya söküp al yüreğimi tanrım tanrım, ya bana yaz sevdiğimi tanrım tanrım'
Yüreğinle sevmişsin belki sevilmişsin evlenmişsin bundan doğal ne olabilir ki.
karşındaki insan senin kadar yürekli değilmiş bunun sorumlusu sen değilsin.
Evlenirken biri deseydi boşuna evlenme 1 yıl sürmez. Ona nasıl kızardın ama eşinle yazgın buraya kadarmış artık sözün bittiği yer. :1no2:
Çok özveride bulundun ve keşke diyeceğin bir şey kalmamış artık.
Hiç geriye bakma daima ileriyi ve geleceğini düşün.
Hayırlısı olsun canım.

evllilk için iki kişinin fedakarlık yapması lazım, bir kişinin fedakarlığıyla ne kadar gidebilirki, ki zaten sen üstüne düşen fedakarlığı yapmış durumdasın, hem de fazlasıyla, hakkında hayırlısı olsun, bundan sonra güzel günler görmen dileğiyle,

ve ayrıca mlk2004,
yaşadıklarına çok üzüldüm canım.
ama ben senin gibi düşünemiyorum malesef...en güzel yaşlarımda hırpalandıktan sonra gelecek olan mutluluğu istemiyorum!
dediğim gibi,tercih meselesi...biraz da zorunluluklar...
ben de bir evi geçindirip geçindiremeyeceğimi bilemiyorum şuan,param varsa da şuanda,daha önce yalnz yaşamadım.
ailem de resmen boşanmamı istiyorlar,arkamdalar.babam,yalnız da olsam onlarla da olsam destekleyeceğini söylüyor...
hatta affedersem benimle görüşmeyeceklerini söyleyenler var...çok üzüldüler çünkü yaşadıklarıma.
ben bunları önceden de biliyordum ama yine de mücadele ettim.
zman zaman ben de eşime zarar verdim,hakaret de ettim,el de kaldırdım.benim de hatalarım var.
ama o laflara bazen dayanamıyordum yapacak bişeyim yoktu...
her kadın farklıdır,ben herşeye susabilen biri değilim ne yazık ki...
dilerim her yaptığına sadece kafa sallayan birini bulur .
ama yine diliyorum ki ; hiçbir zaman mutlu olamasın...hiçkimseyle ve hiçbir şekilde,mekanda ve zamanda......................

seninle benzer kaderleri yaşıyoruz. ben boşanma davamı açtım. bende senin gibi bu kadar zamanda evlilik biter mi diye çok düşündüm. senin onbir ay benim yetmiş gün. babamın evine döneli iki gün sonra tam bir ay olacak. bu süre zarfında eşyalarımı gönderdiler. o gün acayip kötü oldum. ama kendimi değil eşimi düşündüm. aileme o kötüdür onu aramalıyım dedim ve aradım. ama o benim kadar cesur değildi. çıkmadı telefona. mesajla da olsa nasılsın diye sordum. gün geçtikçe daha iyi olmam lazımken bir şeyler canımı acıtıyor. bittiğini mi kabullenemiyorum, beni sevdiğini sandığım adamın beni gerçekten sevmediğini mi bilmiyorum. nefret ediyorum ondan bana bunları yaşattığı için. ve senin dediğin gibi diyorum beni hiç unutmasın. son nefesinde sayıkladığı ben olayım.

Back