- Konu Sahibi chocolategirl
............
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çikolatam ya hani eşyalarını almamaış demişsin ya. Onun eşyalarını sen toplayım kapının dibine koysana ya dönüp geldiğinde ne kadar bıktırdığını ve senin nasılda hazır olduğunu görsün ya
sevgili mehalim...strawberry...
tam da sizin dediğinizi yapıp buraya oturmuş bulunmaktayım.
şu en büyük boy çöp torbaları varya,onlara koydum 3 torba oldu,kapının ağzında...
tuhaf...hiç üzülmedim :bbo:
şu en büyük boy çöp torbaları varya,onlara koydum 3 torba oldu,kapının ağzında...
çok çok teşekkürler arkadaşlar,
işten yeni geldim,eve girerken öyle üzgündüm ki...
o yok tabii evde,eşyalarını topla git bu evden seni görmek istemiyorum dedim ama eve gelmemiş bile sanırım,herşey yerinde...
yazdıklarınız öyle güç verdi ki,öyle rahatladım ki...
annemle ilgili "annen bu lafı söyledi ya,artık tereddütüm de kalmadı" dediğinde,"kendini bu şekilde rahatlatıyorsun sanırım,devam et...ama gün olur devran döner" dedim sadece.
dualarımı içimden ediyorum onun için...içimden ediyorum ki,kabul olsun,dile getirmiyorum ki,gerçek olsun!
onu öyle iyi tanıyorum ki,bana ne yapmak istediğinin farkındayım.
hala kendine yalvartma derdindeydi ama yalvarmadım.saatlerce bekledi orda,sanki adliye kaçacak gibi...nasıl korktu onu bırakmam,ayrılmam diye...annem öyle ağır konuşunca kolay boşanmam zannetmiş...
param yok,mülküm yok,benden bişey koparamazsınız diye mesajlar attı o gece...yazık ya!
kendime öyle kızıyorum ki,böyle birine nasıl değer verdim ben,nasıl evlendim.
kendi kendime ettim ben,kimseye değil!
tekrar tekrar teşekkürler,güç verdiniz a.s.
eşyalarını çöp torbasına doldurman yinede jest olmuş
ben olsam ne yalan söyleyim donunu corabını ne var ne yok sokağa fırlatırdım
sokak sokak gezsin don çorap toplasın beyimiz
gercekten iyi yapmışsın
teşekkür ederim arkadaşlar,değerli yorumlarınız için.
hani benim param vardı ya onda,en son gönder artık demiştim.
dün aramış,kirayı ordan verdim ev sahibi çok sıkıştırdı dedi :bbo:
cumaya paranı göndereceğim dedi.
ben de eşyalarını almamışsın,lütfen al artık dedim.
o kadar...
ben hiç beklemediğim kadar iyiyim arkadaşlar,aslında içim burkuluyor bazen,özellikle yatağa yattığımda.ama sanki bir güç üzülmemi ağlamamı engelliyor,o da yüce Rabbim...eminim...
16 ekim 2009 duruşma günüm bu arada,daha evvel yazdım mı bilmiyorum.tarih de amma uzak.
ozgekrd,beni o şekilde görecek...o gün beni öyle görecek emin ol canım.
basit insan,ancak o şekilde canı yanar doğru. demez ki "evliliğim bitmiş,ben kadını inceldiği için bıraktığıma üzülüyorum " yazık gerçekten.ama bunu yapacağım,hatta buraya duruşma günü çektireceğim bir fotoğrafı da koyacağım...
ay bir an kendime güldüm,ne komik şeyler hayal ediyorum.kuyruk acısı naparsın a.s