Beklenen son sanrm gerekleiyor...

selamlar herkese...
merak edenler için ; iyiyim.çalışıyor ve yoruluyorum. ya üzülmeye vaktim kalmıyor ya da gerçekten üzülmüyorum,sanırım >Allah yardım ediyor bana.
eşyalarını hala almamış,torbalar 5 gündür kapı eşiğinde öylece duruyor.sinir oluyorum artık.
paramı da hala yollamadı,ama bu konuda nedense iyi niyetliyim,olsa kesin yollardı.yollayacaktır mutlaka,birkaç gün daha beklemeyi planlıyorum.
ilgilenen herkese tekrar teşekkürler

bu sabah böyle bir mail yazmış bana...

Merhaba Hilal

Öncelikle Hesabıma Yatırmış Oldugun Paranı Cuma Günü Ödeyemediğim için Üzgünüm. Hem Parasal Olarak Müsait değilgim hemde zehirlendim 2 gün yattım o yuzden kusura bakmamanı rica ediyorum. bu hafta içi Ödemeni yapıcam söz veriyorum.Sana hiçbir zorluk çıkarmak istemıyorum umarım sende aynı dogrultuda hareket edersin.
Eşyalarımı Bu akşam yani pazartesı akşamı gelip kolilemek istiyorum ve salı günüde salondaki eşyalarımı alıcam yeni eve taşınıyorum kimseyi rahatsız etmek istemiyorum bu anlamda sana haber vermek istedım.eşyalarımı toplarken evde olmanı isterim çünkü o ev sadece bana ait degil ben bir takım şeyleri alırken seninde orda olman beni rahatlatıcaktır daha sonra aradıgın bir şeyi bulamaman durumunda yanlış bir sey düşünmen degil hissetmeni bile istemem.Yani o evden cikarken neler aldiğimi nelerin kaldiğini yada nelerin kalmasi gerektiğini biliyor olmani istiyorum.Yok eger nasıl istersen öyle yap diyosan bu aksam gelicem bilgin olsun.

Hoşcakal.

ben de cevap yazdım ;

kıyafetlerini ve şahsi eşyalarını toplamak için bu akşam gelebilirsin.ben zaten bir kısmını toplamıştım.12 ye kadar evdeyim.
büyük eşyaları almayı biraz ertelemeni tavsiye ediyorum çünkü benim de taşınma durumum var.(babamları bekliyorum haftasonu burda olurlar) farklı günlerde eşya çıkmasın diye düşünüyorum,ama yine de sen bilirsin,alman gerekiyorsa al tabii ki...
zorluk çıkaracak bir durum yok,evde olmamamı gerektiren bir durum da yok.
geçmiş olsun.

için kan ağlasada yazdığın mail güzel olmuş gayet mesefali. zehirlenme konusndada sanırım senin vah tüh neler oldu demenimi bekledi acep ama sen kısaca geçmiş olsun demişsin buda gayet iyi olmuş. ama ben dediğim gibi evdde olma derim yoksa çok sağlam durman gerekiyor.

sağlam durmak zorundasın durmalısın da
zaten eşyalarının bi kısmını çöp torbalarında paketli bulacak
sakın cıkarma torbalardan

çok zor kızlar,Allah kimseye vermesin..
geçen sene bu zamanlar evlilik hazırlığı yapıyorduk,ben evimize geliyordum eşyaları beklemek için.
şimdiyse darmadağın oluyoruz...
kendime bunu ben yaşattım,evlenmeden önceki son ayrılığımızda ben onu aradım tekrar barışmak için.neymiş,nikah tarihimiz belliymiş,ayrılamazmışız...bunu yaptığım için kendimi asla affetmeyeceğim,asla!

geçen sene bu zamanlar evlilik hazırlığı yapıyorduk,ben evimize geliyordum eşyaları beklemek için.
kendime bunu ben yaşattım,evlenmeden önceki son ayrılığımızda ben onu aradım tekrar barışmak için.neymiş,nikah tarihimiz belliymiş,ayrılamazmışız...bunu yaptığım için kendimi asla affetmeyeceğim,asla!

bak hala eskiyi düşünüyosunn,kendini suçluyosun..yapma böyle..bırak artık düşünmeyi sorgulamayı...hem bunları düşünmek buakşam senin güçlü durmanı da engelliycek..yapma kendine bunu..şimdi bırak düşünmeyi hatta çık dolaş alışweriş yap kafanı dağıt biraz..

sakın kendini suclama o durumda coğumuz aynı şeyi yapardık arardık
o anki durumlar çok farklı oluyo insan ilerisini düşünmeden yeter ki
birlikte olalım ayrılmayalım diye düşünüyor

sımdı bu aksam o evde ıkı yabancı gıbı son kez olacaksını zyanı canım ALLAH sana sabır versın yolumu acık etsın

olan oldu artık boşver kendini suçlamayı.ama bak ben sana diyorum o gururlu adam eşyada hakgeçmesin arkamdan laf edilmesini yanlış anlaşılmayı istemem diyen adam inan bana öyle çıkmıcak.malesef tecrübeyle sabit canım.parayıda gevciktirecek hattavermicek .inşallah öyle olmaz ama gururlu adam zaten ayrılırken muhtaç gibi istemezdi onu.umarım ben yanılırım sende evli olduğun adamdan bunu görüpte bu kadarad ş.... bu adamdan demezsin.ben dedim :) malesef şokları yaşadım sen yaşama

:gitme::gitme: senin öle temiz bi kalbin varki anlatamam allahım nasıl bii insansın sen ya nasıl bi bayansın neden ağlıyorum acaba meleğim neden :gitme::gitme: gerçekten süper bi insansın allahım herkesi senşn gibi iyi insanlatla tanıştırsın ama eşinide bi konuda takdir ediyorum yüzüne gülüp paranı yiyebilir dürüst davranmış yine BEBEĞİM BENİM SENİ ÇOK SEVİYORUM:gitme:

böyle düşünerek kendini daha çok üzmekten başka bişey geçmez eline çaklıt
yaşanması gerekiyomuş tüm bunların.bunun önüne geçemezdin.
bundan sonrasını düşün artık geriye değil hep ileriye bak lütfen

Back