- Konu Sahibi chocolategirl
-
teşekkür ederim arkadaşlar,değerli yorumlarınız için.
hani benim param vardı ya onda,en son gönder artık demiştim.
dün aramış,kirayı ordan verdim ev sahibi çok sıkıştırdı dedi :bbo:
cumaya paranı göndereceğim dedi.
ben de eşyalarını almamışsın,lütfen al artık dedim.
o kadar...
ben hiç beklemediğim kadar iyiyim arkadaşlar,aslında içim burkuluyor bazen,özellikle yatağa yattığımda.ama sanki bir güç üzülmemi ağlamamı engelliyor,o da yüce Rabbim...eminim...
16 ekim 2009 duruşma günüm bu arada,daha evvel yazdım mı bilmiyorum.tarih de amma uzak.
ozgekrd,beni o şekilde görecek...o gün beni öyle görecek emin ol canım.
basit insan,ancak o şekilde canı yanar doğru. demez ki "evliliğim bitmiş,ben kadını inceldiği için bıraktığıma üzülüyorum " yazık gerçekten.ama bunu yapacağım,hatta buraya duruşma günü çektireceğim bir fotoğrafı da koyacağım...
ay bir an kendime güldüm,ne komik şeyler hayal ediyorum.kuyruk acısı naparsın a.s
Canım bence illaki o tarihe kadar zayıflamalıyım diye kafana takma. Zayıflamak istiyorsan bunu kendin için yap onun için değil. Seni gerçekten seven kişi zayıf da olsan kilolu da olsan sever. Önce ruhunu sever. :1hug:
[/COLORBoşanıcakmısınız yani Çaklıt. Hayırlısı olsun artık, ne diyelim:sm_confused:
Her daim sinir harbi yaşamaktansa böylesi daha iyi.
[COLOR="Red"]Bende sanırım yakında sizin kervanınıza katılırım.şakkıdı
Boşanıcakmısınız yani Çaklıt. Hayırlısı olsun artık, ne diyelim:sm_confused:
Her daim sinir harbi yaşamaktansa böylesi daha iyi.
Bende sanırım yakında sizin kervanınıza katılırım.şakkıdı
kocan bu konuyu okuyorsa ona diyorumki kardeşim ilerde çookkkkkkk pişman olacaksın.ayrıca boşanmaya hazırlandığın eşinin parasıyla ev kirasını ödiyorsun şu anda.
FISTIK gibi , özverili,seni seven,her durumuna anlayış gösteren,maddi manevi destek olan,çalışkan,namuslu ,çok çok güzel bir kadını kaybettin geçmiş olsun.ilerde pişmanlıktan dizlerini dövdüğünü görür gibiyim.hilal bak sende sana gelip yalvarıp yakardığında affetme sakın.
asla !
geçmişte o kadar çok affettim ki...sayısını ben bile hatırlamıyorum.
hatta hala inanmayanlar var,affedersin diyorlar.
ama aramızda geçen son diyalogdaki duyduklarım,herşeyi bitirdi artık.
önüme kırmızı halı serse,hatta bu saatten sonra (olmaz ya)istediğim gibi bir insan olsa bile bitmiştir!
çok özel olacak belki ama,
olaydan bir gün önce beraber olduk,barışırız diye beklemedim.onu sevmiştim ve seviyordum.kocamdı o benim.onun da beni sevdiğini hissetmek istiyordum.
ertesi gün bana "sevsem seni o saatte bırakmazdım"diyince "peki ya dün niye öyle oldu?" dedim ve karşılığı şuydu : SEVMEDEN OLMUYOR MU,İLLA SEVMEN Mİ LAZIM BERABER OLMAK İÇİN ...
benim koca diye kabul ettiğim,soyadını taşıdığım adam bana en kötü kadına bile söylenmeyecek bir laf etti.ben onun namusuydum,insan sevmese bile o lafı etmez...aklı başında hiçbir erkek o lafı kullanmaz.
ama inanın bu bile garip gelmiyor artık,ondan herşey beklenir.
hiç hissetmedim diyorum ama belki biri bile vardır hayatında.
yani kısaca ; BİTTİ !
asla !
önüme kırmızı halı serse,hatta bu saatten sonra (olmaz ya)istediğim gibi bir insan olsa bile bitmiştir!
olaydan bir gün önce beraber olduk,barışırız diye beklemedim.onu sevmiştim ve seviyordum.kocamdı o benim.onun da beni sevdiğini hissetmek istiyordum.
ertesi gün bana "sevsem seni o saatte bırakmazdım"diyince "peki ya dün niye öyle oldu?" dedim ve karşılığı şuydu : SEVMEDEN OLMUYOR MU,İLLA SEVMEN Mİ LAZIM BERABER OLMAK İÇİN ...
benim koca diye kabul ettiğim,soyadını taşıdığım adam bana en kötü kadına bile söylenmeyecek bir laf etti.ben onun namusuydum,insan sevmese bile o lafı etmez...aklı başında hiçbir erkek o lafı kullanmaz.
yani kısaca ; BİTTİ !
[/COLOR
şaka yapıyorsun değil mi.:1ninca:..
yoo şaka yapmıyorum okypete. Dün bizde konuştuk gece yarısına kadar, bir karar vermemiz lazım.
asla !
yani kısaca ; BİTTİ !
Çok üzüldüm canım yaaçok çok teşekkürler arkadaşlar,
işten yeni geldim,eve girerken öyle üzgündüm ki...
o yok tabii evde,eşyalarını topla git bu evden seni görmek istemiyorum dedim ama eve gelmemiş bile sanırım,herşey yerinde...
yazdıklarınız öyle güç verdi ki,öyle rahatladım ki...
annemle ilgili "annen bu lafı söyledi ya,artık tereddütüm de kalmadı" dediğinde,"kendini bu şekilde rahatlatıyorsun sanırım,devam et...ama gün olur devran döner" dedim sadece.
dualarımı içimden ediyorum onun için...içimden ediyorum ki,kabul olsun,dile getirmiyorum ki,gerçek olsun!
onu öyle iyi tanıyorum ki,bana ne yapmak istediğinin farkındayım.
hala kendine yalvartma derdindeydi ama yalvarmadım.saatlerce bekledi orda,sanki adliye kaçacak gibi...nasıl korktu onu bırakmam,ayrılmam diye...annem öyle ağır konuşunca kolay boşanmam zannetmiş...
param yok,mülküm yok,benden bişey koparamazsınız diye mesajlar attı o gece...yazık ya!
kendime öyle kızıyorum ki,böyle birine nasıl değer verdim ben,nasıl evlendim.
kendi kendime ettim ben,kimseye değil!
tekrar tekrar teşekkürler,güç verdiniz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?