Beklenen son sanrm gerekleiyor...

sana inanıyoruz emin ol...

kuyruk acısı değil bu ya .. sen gerçekten çok güzel bir kadınsın ve hangi kadın olursa olsun birgün seni böyle saçma bir nedenle sevdiğinin itelemesi kalbini, onurunu kırar

2.5 aylık bir süren var onun karşısına hem acılarından hemde kilolarından sıyrılmış şekilde git...
git ki o binadan kafasına vura vura çıkan kişinin sen olmayacağını anlasın..

resmini büyük bir heyecan ve merakla bekliyoruz

bütün kalbimle diliyor ve inanıyorum ki başaracaksın ...ŞenizŞenizŞeniz

Canım bence illaki o tarihe kadar zayıflamalıyım diye kafana takma. Zayıflamak istiyorsan bunu kendin için yap onun için değil. Seni gerçekten seven kişi zayıf da olsan kilolu da olsan sever. Önce ruhunu sever. :1hug:

okusun okusun kudursun...
için için pişmandır ama yaptıkları yeter...lmaz:
pek tanışmıyoruz ama daha önceki konularından bildiğim kadarıyla en doğruyu yaptın...
sakın üzülme olurmu...
zamanla atlatıcaksın ben inanıyorum.. a.s
burda hepimiz sana desteğiz....:enbuyukkk:
sen daha iyi daha güzel şeylere layıksın...
a.s.

kesinlikle katılıyorum .
beni fazla kilomdan ötürü komplexe sokmaya çalıştı.
çok üzüldüm belki söylediklerine,yaptıklarına ama hiç komplexe girmedim.
seven insan şekilci olmaz...ben bu düşünceyi benimsediğimden bir gün kilo versem de kendim için veririm dedim o bile suç oldu.
o istedi ki onun için kilo vereyim..ne kadar saçma...
o tarihe kadar zayıflayacağım diye birşey yok canım,o kişi artık benim için o kadar önemli değil.hırs yapmama değmez.
sadece bu aralar çok normal bir şekilde iştahım kapalı.havalar da sıcak,moral de az da olsa bozuk.tabii ki kilo vermek isterim ama onun için değil kesinlikle!

[/COLOR
şaka yapıyorsun değil mi.:1ninca:..

kocan bu konuyu okuyorsa ona diyorumki kardeşim ilerde çookkkkkkk pişman olacaksın.ayrıca boşanmaya hazırlandığın eşinin parasıyla ev kirasını ödiyorsun şu anda.
FISTIK gibi , özverili,seni seven,her durumuna anlayış gösteren,maddi manevi destek olan,çalışkan,namuslu ,çok çok güzel bir kadını kaybettin geçmiş olsun.ilerde pişmanlıktan dizlerini dövdüğünü görür gibiyim.hilal bak sende sana gelip yalvarıp yakardığında affetme sakın.

kimsenin ahı kimsede kalmıyorr
bir yerden acısı çıkıyor işte
ve bir şekilde bunun haberini alıyorsun
bazen kendi ağzından bazen başkalarından
o da pişman olacak ama o pişmanlık yaşadığında
sen onun iyi olan hiçbir yönünü hatırlamıyor olacaksın
sinek vızıltısından başka bir şey olmayacak söyledikleri

Son düzenleme:

hade ordan mannak karı allah korusun ağzını hayra kıçını kocana aç len....klava:

asla !
geçmişte o kadar çok affettim ki...sayısını ben bile hatırlamıyorum.
hatta hala inanmayanlar var,affedersin diyorlar.
ama aramızda geçen son diyalogdaki duyduklarım,herşeyi bitirdi artık.
önüme kırmızı halı serse,hatta bu saatten sonra (olmaz ya)istediğim gibi bir insan olsa bile bitmiştir!
çok özel olacak belki ama,
olaydan bir gün önce beraber olduk,barışırız diye beklemedim.onu sevmiştim ve seviyordum.kocamdı o benim.onun da beni sevdiğini hissetmek istiyordum.
ertesi gün bana "sevsem seni o saatte bırakmazdım"diyince "peki ya dün niye öyle oldu?" dedim ve karşılığı şuydu : SEVMEDEN OLMUYOR MU,İLLA SEVMEN Mİ LAZIM BERABER OLMAK İÇİN ...
benim koca diye kabul ettiğim,soyadını taşıdığım adam bana en kötü kadına bile söylenmeyecek bir laf etti.ben onun namusuydum,insan sevmese bile o lafı etmez...aklı başında hiçbir erkek o lafı kullanmaz.
ama inanın bu bile garip gelmiyor artık,ondan herşey beklenir.
hiç hissetmedim diyorum ama belki biri bile vardır hayatında.
yani kısaca ; BİTTİ !

En doğrusunu yapıyorsunuz ayrılmakla,taşıma suyuyla değirmen dönmez. ıleride seni çook yıpratırdı bu adam canım. Şimdi en azından herşeye yeniden başlayabilecek dönemindesin. Hiç düşünme artık geçmişi,geleceğine odaklan.ınan artık kafanda ruhunda daha rahat olacak. En azından yanında sürekli seni aşağılayan biri olmayacak. Yaşasın özgürlük diyeceksin:lepi: kendine iyi bak

işte kadınla erkek arasındaki fark sevmeden olmuyormu.offffffffffff sinir oluyorum senin kocana.çıkarcı adam sonuna kadar senden ne alırsa almış resmen ya.

iğrenç yaa bi insan eşine bunları nasıl söleyebilir.. cnm sen bu adamı yaa hiç tanıyamamışsın ya da ne yazık ki kendisini çok iyi kamufle etmiş..

sakın sakın bu düşüncelerinden geri adım atayım deme sakın!

değmez bu ciğeri 5 para etmez adamdan yemin ederim kadınlığımdan utandım.....

bu arada sakın sakın üzülme canım....

şerefli bir erkek hiç bir şekilde karısı olmanı bırak basit bir kadına bile konuşmaz
ama bu insanlık yoksunu şeref fukarası adamdan baska ne demesi beklenir ki
bi aile hayatına yakışamayacağı taşıyamacağı ve kalitesizliği ap açık ortada

Canım çok zor yaaa diğer konularını da okudum eşin hazır değilmiş sanırım evliliğe yürümüyorsa zorlamanın anlamı yok hakkında hayırlı olsun canım ....

Çok üzüldüm canım yaa
yazdığın şey taaa içime dokundu inankii iyi olursun bundan sona değerini bilen insanlarla karşılaşırsın bundan sona
yazamadım bile kusura bakma :çok üzgünüm:

caım hakkında hayırlısı.olması gereken zaten buymuş.sende konunun başlığında buna değinmişsin.
böyle bir insan düzelmez ama emin ol seni kaybettiğine çok pişman olur birgün.
bir ömürü öyle biriyle geçiremezdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…