selamlar,
gelişmeler ciddi :)
dava açıldı...
ona "hiç mi sevmedin" dedim.
"sevdim ama bitti,içimdeki sevgi bitti...bitmese benim gibi kıskanç bir adam seni o saatlerde hayatta dışarı göndermezdim" dedi...
canım çok yandı bunu duyuunca,yine çıktım işe gidiyorum...
ağlayarak geziyorum araçlarda,düşünün.
annemi aradım,annem de kapadıktan sonra eşimi aramış ve küfür etmiş kızlar...ayların birikimi.çok kızdım anneme çünkü ağır küfür etmiş,gerek yoktu.Allah ından bul dese yeterliydi.
sonra ortalık karıştı,eşim aramaya başladı."içimde az da olsa tereddüt vardı,yarın boşanmaya giderken belki üzülecektim.ama annen ne kadar doğru bişey yaptığımı gösterdi"dedi...ben de o sinirle"vazgeçtim boşanmıyorum"dedim."annen öyle mi karar verdi" dedi..
sabah sahneden inip mekandan çıktığımda kapıdaydı,sabahın 5.30 u ... beni almaya gelmiş"sakın yanlış anlama,seni adliyeye götürmek için geldim,umuda kapılma"dedi :)annem sakın imza filan atmayacaksın biz gelmeden demişti bana(memleketteler) yalvara yakara adliyeye götürdü beni,hiç ses çıkarmadım.saat 6 da adliyedeydik,8.30 da açılacaktı.arabanın içinde oturduk,sessizce 2,5 saat ağladım...kocam benden boşanmak için adliye kapılarında nöbetteydi,hiçbir yerde 10 dakikadan fazla duramayan hareketli kocam........
anlaşmalı dilekçe yazdık,saat 8.30 da girdik dilekçeyi vermek için.kabul etmediler "siz 11 aylık evlisnz,1 sene dolmamış.anlaşmalı boşanamazsınız.çekişmeli olur ancak" dediler..yine de verdi dilekçeyi ve dava açıldı...
çıktık...o işe gidecek ben bir arkadaşıma,nereye diye sordu"sorma,seni ilgilendirmez artık,ben boşandık sayıyorum.bu akşam yokum evde,git ve kişisel eşyalarını topla ve çık git.bir daha seni görmek istemiyorum"dedim...
rahattı kızlar,evet farkettim yine de üzüldü mutlaka..ama benim gibi içi yanmıyordu... mafoldumben