Beklenen kavga çıktı

Özür dilerim ama eşinizin söyledikleri gülünmeyecek gibi değil, ailesinin yaptıklarını görmüyor ama sizin ayağa kalkmamanız hata mıymış? Hangi asil kandan geliyorlar acaba?
Yok eşim değil, sultan süleyman kp söylemiş bunları

Ya inanın ne kavgalar ettim yok demek lafim etkisiz

Yok eşim değil, sultan süleyman kp söylemiş bunları
Bu daha da komikeşinize mi demiş, eşinizde gelip bunları size mi söylüyor?
26 yıllık evliyim kayınpederimi bir ilk geldiğinde karşılar elini öperim sonra bir daha ayağa kalkmam, niye ayağa kalkılması gerekiyor onu da anlamadım gitti, saygı mı bekliyor ? O zaman oğlunun karısı, torunun annesine saygı gösterecek, oğlan bizim torun da bizim, gelin el kızı, ona sorup mu ev yapacağız havalarına girmeyecek, saygıyı hak edecek, büyükse büyüklüğünü bilecek, geline ağaç kovuğu muamelesi yapmayacak.

Size ait yere ev yaptıramaz elektrik su ve gerekli izinleri alamaz. Eşiniz babanıza muvaffakat vermiştir. Bu da demek oluyor ki o tapu sizin olsa bile o yeri ne satabilirsiniz ne başka bir ev yapabilirsiniz. Satamazsınız çünkü ev tapusu başkasının tarla tapusu başkasının. Kişi alsa bile istediğini yapamayacağı için zaten tapu sizin olsada ömür boyu hayır gelmez o yerden. Ancak ev tapusu sizin olursa olur. Zaten muhtemelen size kullandırtmamak için böyle yapmışlar geçmiş olsun. Tek tapulu yere başka çivi bile çakamazsınız o evden sonra

Gel de bunu anlat bu super egolulara
Eşime değil, kardeşime söylemiş. Kardeşim arayıp fircalamis

Ailesi bi hata yapmış ama o ev yapılana kadar eşinizde sizden bu durumu saklamış. Yani burdaki asil sorun, eşiniz.

Peki babasının size salak dediğini ve sizinde aynı şekilde karşılık verdiğinizi öğrenince eşiniz ne tepki verdi

Bahçe tapusu eşimin üzerine. Abonelikler için de o başvurmuş. Ev de bahçe uzerineymis. Gizli saklı yapmışlar işte
biz de bu işlerin içindeyiz eşiniz başvuramaz. Ev yapmak, ve gerekli izinleri almak için eşiniz babasına muvaffakat vermiş. Yoksa ev tapusunu kendi üstüne alamaz babası. Kaçak yapı olur belediye izin vermez. Haberi olduğunda da istersen saray yap yıkar

Evi bahçeye ait göstermişler, abonelikler esimin

Evi bahçeye ait göstermişler, abonelikler esimin
O zaman ev tapusu eşinizin üstüne olmalı. Birinin arsasına başkasının ev yapmasının ve abonelik almasının tek şartı muvaffakat alması. Hadi baştan eşiniz aldı suyu elektriği diyelim. O tarla için aldı hane için almadı. Eğer muvaffakat verilmeyip böyle yapılmışsa eşiniz tarlama kaçak ev yapmışlar dediği An ve tapuyu sunduğu an yıkarlar. Siz tarla tapusunu üstünüze almaya çalışın. Sonra yıktırabilirsiniz eğer size doğru söylenmişse

Evet saklamışlar, işlerin başı o.
Eve gelince ben buna diklenip olayı anlattım senden yüz buluyorlar diye, salak terbiyesiz dediğini söyledim. Cevap verdigimi söylemedim .Şaşkın şaşkın bakıyor, konuşacağım diyor. Herhalde benim adıma özür diler

Gel de bunu anlat bu super egolulara
Eşime değil, kardeşime söylemiş. Kardeşim arayıp fircalamis
Siz sakin bir insansınız, 10 yıl sabretmişsiniz de ondan, şöyle eteği beline dolayıp diliyle döven biri olsa ego mego kalmaz ama sizde kabul ettiğiniz için rahatça yazıyorum kabahat eşinizde.
Anne baba aile büyüğüdür saygı gösterilir ama eş de anne babaya ezdirilmez laf söyletilmez, eşiniz size kaplan ailesine kedi gibi olduğundan kayınpeder hakaret de eder, evi yaparken ona mı soracağım da der, elbette size soracak mal sizin malınız, eşiniz baştan askitotomsu'nunda fikrini alayım o onaylarsa evi yaparsınız deseydi, işler bu raddeye gelmezdi, çoluğunuzun çocuğunuzun hakkını korumayan eşinize karşı siz korumak istediğinizde terbiyesiz olan trip atılan sizsiniz, valla ne ala memleket.

Ev tapusu adamda değilmiş. Bılmiyorum belki o da yalandır

Ev tapusu adamda değilmiş. Bılmiyorum belki o da yalandır
Adamda değil, eşde değil kimde? O zaman kaçak yapı, elektrik ve suyu da kaçak. Eşiniz izin vermiş yapmışlar. Eğer öyleyse siz buraya kaçak yapı yapmışlar diye şikayet edin yıksınlar görsün hakareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…