• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

Ben de bunu anlamadım. O bahçe sizinse eğer nasıl üzerine ev yaptırılabiliyor hemen? Onun bir sürü imar izni vs si var. Resmen kaçak yapı var ortada. O binanın imar izni falan yoktur. Elektrik, su vs. Bunları nasıl aldılar o zaman. E siz eşinizle ortak aldınız diyelim. Yine de eşiniz tek başına bir şey yapamaz, mal ortak çünkü. Olay nereden baksan elinde kalacak cinsten. Avukatla görüşün. Hem de hemen. Ha bir de binanın tapusu falan yoksa baya kp orada işgalci durumunda. Cezası ne bilmiyorum ama illa ki bir ceza alır. Buna hazırlıklı olun.
Bahçe tapusu eşimin üzerine. Abonelikler için de o başvurmuş. Ev de bahçe uzerineymis. Gizli saklı yapmışlar işte :(

Bahçe tapusu eşimin üzerine. Abonelikler için de o başvurmuş. Ev de bahçe uzerineymis. Gizli saklı yapmışlar işte :KK43:
Peki o bahçe nasıl alındı? Yani eğer siz evlendikten sonra alındıysa ortak orada belki bir şey yapabilirsiniz ama siz evlenmeden önce alındıysa, orada sizin söz hakkınız var mı ondan emin değilim.

Peki o bahçe nasıl alındı? Yani eğer siz evlendikten sonra alındıysa ortak orada belki bir şey yapabilirsiniz ama siz evlenmeden önce alındıysa, orada sizin söz hakkınız var mı ondan emin değilim.
Evlendikten sonra.
Bahçe meselesini diğer konuda anlatmistim ama bu konuda adamın bu kadar ileri gitmesine sasirdim. Ne cesaret ne hadsizlik ki salak diyebiliyor?

Benden uzak olsunlar istiyorum, çok mu:KK43:
Bu eş olduğu sürece siz bunlarla sürekli muhatap olacaksınız. Kendi ailesine gelince safa yatıyor ama sizin ailenizle ilgili bir şey söz konusu olunca hemen tepki verebiliyor.
Bu adam saf falan değil bencilin önde gideni.

Çirkef insanlarla uğraşılmaz canm. İster güzel güzel konuş, ister hakaret et. 10 yıl değilde 100 yıl uğraşsan bisey degismez. Yiprandığınla kalırsın. Eşinin düzelmeyeceğini düşünüyorsan (bence düzelmeyeceğinin farkındasın) boşan bitsin gitsin. Kavga dövüşle görgüsüz bir aileyi yola getiremezsin.

Bu eş olduğu sürece siz bunlarla sürekli muhatap olacaksınız. Kendi ailesine gelince safa yatıyor ama sizin ailenizle ilgili bir şey söz konusu olunca hemen tepki verebiliyor.
Bu adam saf falan değil bencilin önde gideni.
Hep söylerim saf değil

Çirkef insanlarla uğraşılmaz canm. İster güzel güzel konuş, ister hakaret et. 10 yıl değilde 100 yıl uğraşsan bisey degismez. Yiprandığınla kalırsın. Eşinin düzelmeyeceğini düşünüyorsan (bence düzelmeyeceğinin farkındasın) boşan bitsin gitsin. Kavga dövüşle görgüsüz bir aileyi yola getiremezsin.
Hep aklımda, çocuklar aklıma takılıyor

Bu yüzü eşinizden alıyorlar. Eşiniz de bu yüzü sizden alıyor kusura bakmayın. Demekki bu zamana dek gösterdiğiniz karşı davranış ve tutumlar işe yaramamış. Eşinize karşı başka türlü davranmalısınız veya gidişatı siz belirlemelisiniz

Telefondaki kavgadan sonra eşinle konuştunmu peki. Şikayet edemedilermi hala seni

Ayağa kalkmıyormuşum öyle soylemis. Sanki eve gelince kapıyı kim açıyor? Onlara bakmamak için yapıyormuşum. Dört çocuğu var, ikisi kız. Ben niye bakacaksam? Muhabbet etmiyormuşum eskisi gibi
:KK70::KK70:
Özür dilerim ama eşinizin söyledikleri gülünmeyecek gibi değil, ailesinin yaptıklarını görmüyor ama sizin ayağa kalkmamanız hata mıymış? Hangi asil kandan geliyorlar acaba?

Back
X