• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

Tüm kalbimle isterim ki her şey güzel olsun, böyle bir şeye gerek kalmasın. Çünkü hakkım olanın dışında bir şey istemiyorum eşimden. Saygı, ilgi, hakkımızı cignetmesin. Bu kadar. Bunu yapmak zor değil. O yüzden mantığım almıyor bu davranışlarının manasını.
Şu an çalışmıyorum, ise başlayınca inşallah birikim yapacağım

Senin naifliğini o enerjini ben alıyorum burdan , inş herşey senin için çok güzel olur

Bahçeyle evin değeri aynı mı ki?? Bence ev daha kıymetlidir yaaa.Sizin üzerinizde kalsın bence..Bahçe dediğiniz şey pay pay arsa şeklindeysee satılınca paylara bölünüo bişi kalmıo zaten.Misal dedemlerin 500.000lik tarlaları vardı ama ortağı çoktu.Dedem ölünce bize sadece 10.000 tl kaldı.

Eşiniz kötü niyetli bence.Siz evlatlarınızın geleceği için bahçeyi kaptırmamaya çalışırken o elinizdekini almaya çalışıo.Allah ıslah etsin.

Bahçeyle evin değeri aynı mı ki?? Bence ev daha kıymetlidir yaaa.Sizin üzerinizde kalsın bence..Bahçe dediğiniz şey pay pay arsa şeklindeysee satılınca paylara bölünüo bişi kalmıo zaten.Misal dedemlerin 500.000lik tarlaları vardı ama ortağı çoktu.Dedem ölünce bize sadece 10.000 tl kaldı.

Eşiniz kötü niyetli bence.Siz evlatlarınızın geleceği için bahçeyi kaptırmamaya çalışırken o elinizdekini almaya çalışıo.Allah ıslah etsin.
Amin onlari Allah'tan başka kimse yola getiremez galiba

Bütün sayfaları okuyamadım ama ani karar vermeyin derim. Gerekirse bir avukata danışın. Kocanız maşallah hemen randevuyu almış,yangından mal kaçırırcasına..Siz üzerinize olan hiçbir şeyi bi yere kaçırmıyorsunuz .Ama o tarlayı babasına da abisine de verebilir.Vukuatı var çünkü.Vukuatı olan oyken fedakarlıkta bulunması gereken de o.Güveninizi kazanmak istiyorsa ortak yapacak tarlayı da baska şeyleri de.Ama sizin geçmişinizde böyle bir vukuat olmadıgı icin üzerinizdekinden vazgecmeyin.Sizin vermeniz gereken bir güven duygusu yok cunku.Hiç sarsmamışsınız ki...Kocanızın size şart koşmasına izin vermeyin derim.Suçlu oyken siz nie bişilerden feragat edeceksiniz

Demekki bundan sonra sizde ona vermeyeceksiniz. Bunu öğrenmis oldunuz.
Tabii canım onu iyi öğrendim. Kolaylık olsun diye tüm kazancmı eline sayiyordum. Sonra da otobüse binmek yerine yuruyup tasarruf ediyordum kendimce. Bunun karşılığı bu olmayaydi iyiydi. Ders işte. Bazen diyorum ki benim gibi bir safinazi başkası akillandiramazdi zaten.

Bütün sayfaları okuyamadım ama ani karar vermeyin derim. Gerekirse bir avukata danışın. Kocanız maşallah hemen randevuyu almış,yangından mal kaçırırcasına..Siz üzerinize olan hiçbir şeyi bi yere kaçırmıyorsunuz .Ama o tarlayı babasına da abisine de verebilir.Vukuatı var çünkü.Vukuatı olan oyken fedakarlıkta bulunması gereken de o.Güveninizi kazanmak istiyorsa ortak yapacak tarlayı da baska şeyleri de.Ama sizin geçmişinizde böyle bir vukuat olmadıgı icin üzerinizdekinden vazgecmeyin.Sizin vermeniz gereken bir güven duygusu yok cunku.Hiç sarsmamışsınız ki...Kocanızın size şart koşmasına izin vermeyin derim.Suçlu oyken siz nie bişilerden feragat edeceksiniz
Sorun orada işte. Adamın telafi etmek, güven kazanmak gibi bir derdi yok. Ev arkadaşı gibi yaşıyor benimle her anlamda. Ayrılık lafı edince de bozuluyor. Kızgınlıkla söylemiyorum gerçekten anormal bunlar.
Randevu için ben çok ısrar ettim çünkü burada da bana çok ısrar edildi :)

Sorun orada işte. Adamın telafi etmek, güven kazanmak gibi bir derdi yok. Ev arkadaşı gibi yaşıyor benimle her anlamda. Ayrılık lafı edince de bozuluyor. Kızgınlıkla söylemiyorum gerçekten anormal bunlar.
Randevu için ben çok ısrar ettim çünkü burada da bana çok ısrar edildi :)
Evet ama burdakiler evin tapusunu da ortak yapacağınızı düşünmedi..Randevu aldıysanız gerekirse iptal de edersiniz.Acele karar vermeyin.Gerekirse bir avukata danışın dediğim gibi.Eşinize şart koşması gereken sizken o nie size şart koşuomuş.Büyük ihtşmal zamanında evi üstünüze yaptığına pişman oldu.Bu iş de bahanesi olmuş.

Evet ama burdakiler evin tapusunu da ortak yapacağınızı düşünmedi..Randevu aldıysanız gerekirse iptal de edersiniz.Acele karar vermeyin.Gerekirse bir avukata danışın dediğim gibi.Eşinize şart koşması gereken sizken o nie size şart koşuomuş.Büyük ihtşmal zamanında evi üstünüze yaptığına pişman oldu.Bu iş de bahanesi olmuş.
Evin tapusu bende kalsın diye sıkıştırayim en iyisi

Ya o kadar doğru bir tespit ki... Adam diyor ki sizin maliniz bizim malımız mi var? Tabii ki var, ne ben sizin evladinizim ne siz benim annem babam dedim
Sen dara düşünce hic öyle olmuyor zaten. Bizzat yaşadım ben. Eşim evlenmeden önce 4 yıl ailesine vermis kazancını. Esimin parasıyla abisine iş kurulmuş düğün yapılmış babasının borçları ödenmiş. Biz evlendikten sonrada bütün takıyı aldılar elimizden bize lazım diye. Yetmedi hergün telefon açıp para diye boğazımızı sıktılar. 2 yıl hersey burnumdan geldi. Eşim onları savundu durdu. 2 yılın sonunda eşimin işleri alt üst oldu. Bir sürü borca girdi. Sandıkı babasıyla abisi yetişecek imdadına. İkisininde umrumda olmadı. En son kendi aradı babasını zor durumdayım diye adam teyzelerini ara bi belki onlarda vardır dedi. Külüstüs bir arabası vardı onu bile kıyıp satmadı bana araba lazım dedi. Eşim o dönem bana birseý demedi ama teyzesine attığı bir mesajı okudum tesadüfen içimin yağları eridi. Yazmışki yıllarca babam ve abim için boşuna kendimi paralamışım. Paramı onlara vereceğime biriktirseydim şimdi karımda bende sıkıntı çekmeyecektik. Anladı neyin ne olduğunu ama bir sürü şey yaşandıktan beni herşeyden soğuttuktan sonra

Sen dara düşünce hic öyle olmuyor zaten. Bizzat yaşadım ben. Eşim evlenmeden önce 4 yıl ailesine vermis kazancını. Esimin parasıyla abisine iş kurulmuş düğün yapılmış babasının borçları ödenmiş. Biz evlendikten sonrada bütün takıyı aldılar elimizden bize lazım diye. Yetmedi hergün telefon açıp para diye boğazımızı sıktılar. 2 yıl hersey burnumdan geldi. Eşim onları savundu durdu. 2 yılın sonunda eşimin işleri alt üst oldu. Bir sürü borca girdi. Sandıkı babasıyla abisi yetişecek imdadına. İkisininde umrumda olmadı. En son kendi aradı babasını zor durumdayım diye adam teyzelerini ara bi belki onlarda vardır dedi. Külüstüs bir arabası vardı onu bile kıyıp satmadı bana araba lazım dedi. Eşim o dönem bana birseý demedi ama teyzesine attığı bir mesajı okudum tesadüfen içimin yağları eridi. Yazmışki yıllarca babam ve abim için boşuna kendimi paralamışım. Paramı onlara vereceğime biriktirseydim şimdi karımda bende sıkıntı çekmeyecektik. Anladı neyin ne olduğunu ama bir sürü şey yaşandıktan beni herşeyden soğuttuktan sonra
O ders alma durumu benim eşimin başına da geldi. Abisinin düğününü yaptı, kardeşini okuttu, babasının borcunu ödedi vs. Kısa sürede geri ödemek için borç istediğinde ise kimse vermedi. Ama benim eşim ders almadi. Hâlâ hicbir sey olmamis gibi davranir, arar sorar ilgilenir harçlıklarını eksik etmez vs

O ders alma durumu benim eşimin başına da geldi. Abisinin düğününü yaptı, kardeşini okuttu, babasının borcunu ödedi vs. Kısa sürede geri ödemek için borç istediğinde ise kimse vermedi. Ama benim eşim ders almadi. Hâlâ hicbir sey olmamis gibi davranir, arar sorar ilgilenir harçlıklarını eksik etmez vs
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum😔 sabır diliyorum gerçekten

Selamlar,
Bahceye iznim olmadan yapilan ev konusunu hatırlarsınız. Önerilerinizi dikkate aldım. Çok sakin, pasif kaldığımi, enayilik ettigimi söylemiştiniz ki ben zaten bunun farkındaydım. Sadece sözüm para etmedigi için aynı seyler tekrarlaniyordu.
Bu ev mevzusunda eşimin üstüne gittim dediğiniz gibi. Babasıyla konuşup razı olmadigimi falan soylemis, o da size kalsın o zaman demis güya. Tabii tapuları üzerime yapmak istemedi, ortaklıgi kabul etti, zorla yani. "Tapular yıllarca babanda kaldı, sonra kendi üzerine geçirdin, abin gasp etmeye çalıştı, hepiniz guvenilirsiniz de ben mi değilim?" diye tepki gosterdim. Bu yüzden aramız o zamandan beri çok kötü. Bayramimi dahi kutlamadi.
Neyse bayramda annemi aramışlar, annem ben mutsuz olduğum için caninin sıkkın olduğunu, onlarla konusmak istediğini söylemiş. Bunlar da demis ki: "biz birkaç haftadır bahçedeki evde kalıyoruz (hasat için), kendi evimize gitmiyoruz, sıkılıyorsan oğlum seni de buraya getirsin"
Ben de bu vesile ile bunları aradım. Oranın bize ait olduğunu, annem isterse benim zaten götüreceğimi, kendilerini ev sahibi gibi görmemelerini, oranın çocuklarıma ait olduğunu ve kimseye hibe etmediğimi söyledim. KV sürekli bir şey çıkarıyorsun diye saydırdı, ben konuşmaya başlayınca tel birden kapandı. Ne hikmetse hemen eşimin telini aradılar. Eşim evde yoktu ben açtım, "hayırdır yüzüme kapatıp şikayet için mi arıyorsunuz"dedim. Kp teli alıp saydirmaya başladı. Ben de artık ilk kez içimi döküp dedim ki "sizin yüzünüzden bir yuva yıkılmasın. Aramıza huzursuzluk sokuyorsunuz on yıldır." O da cevaben senin on yıldır yuva yıkmaya niyetin var demek ki dedi ve defalarca tekrarladı. Ben de defalarca yazıklar olsun size, Allah'tan korkun, sizin de kizlariniz var dedim. Bana salak dedi. Çıldırdım, ne diyorsun sen dedim. Terbiyesiz dedi. Ben de sensin salak terbiyesiz diye bağırıp kapattım. Yılların birikmisligini attım.
Fikrinizi almak istiyorum.
Not: Bahçe isinde kadınlara fikir sormazmis kp. Ama orası ona ait degil

Anladığım kadarıyla yan yana iki arsanız var; birisi size ait digeri de kayın pederinize. Kayin pederiniz bu arsadaki meyve agaclarinin bakimini ve meyvelerinin satıslarını yapıyor, sizin bahceden olan geliri de (yıllık 800 gibi bir rakamı) size veriyor. Bahçe bakım islerinde kolaylık olması adına da kendi arsasında yeri olmadığı için sizin bahçenize (eşinizin onayı ile) bir ev yapılıyor. Şimdi buraya eşinizin sizden habersiz olarak bir şeye onay vermesinden bağımsız olarak yazıyorum. Arsanızda bir evin olması o arsayı daha değerli kılar. Misal diyelim ki arsanın değeri normalde 100 bin liraysa, üzerinde sırf ev olduğu için değeri yapilmıs olan eve göre belki iki katı belki daha fazla olarak artar. Hal böyle olunca da sizin o paranın içinden evin yapım masrafına karşılık gelen miktari kayınpederinize vermeniz zaten mantıklı olandır. Sanıyorum ki sizin bu arsayla kendi kendinize ilgilenme gibi bir durumunuz yok. Nolmuş olur; sizin düzenli olarak ilgilenemediginiz bahceyle baskalari ilgilenmis olur. Nitekim siz ilgilenmediginiz de o ağaclar kuruyup hiç olup gidecektir belki de. Bir arsayı degerli kılan şey icindeki meyve agaclari ve icerisine yapilan yatirimidir zaten. Hafta sonları çoluğu çocuğu alıp arsadaki bahceye götürüp, hazır evde yer icer sonra da kendi evinize dönme fikri çok da kötü gibi değil sanki. Sizin asıl muhattabınız eşiniz olmalıyken onun ailesiyle bu kadar yüz göz olmanız hiç de hoş olmamış maalesef. Bu arada ben, koca ailenizin sizin annenizi oraya davet etmesinde de nahoş bir durum görmedim. Kendileri devamli orda olduklarından ve orayla ilgili olduklarından annenizi telefonla buyur etmişler; keşke bu kadar köpürmeseydiniz bu duruma. "Manyaklar" "salaklar" "terbiyesizler" havada ucuşmuş ne gerek vardı, keşke bu kadar dolduruluşa gelmeseydiniz.

Bu arada ben, siz ve koca ailesiyle aranızdaki iletişiminizden habersiz olarak yazıyorum tabi ki bütün bunları. Aile ile gecmiste aranızda cok kotu tatsiz olaylar gecmistir, o yuzden aileyle yan yana gelme fikri bile cok kotu geliyordur felan orasini bilemem. Belki de siz o arsayi hafta sonlari herkesten uzakta kendi kendinize gecirmekten hoslaniyorken onlarin sizin özel alaniniza dahil olmasindan hosnutsuzsunuzdur orasini bilemem. Konuda yazilan cizilenlere istinaden yaziyoruz tabi ki yorumlarimizi.

Anladığım kadarıyla yan yana iki arsanız var; birisi size ait digeri de kayın pederinize. Kayin pederiniz bu arsadaki meyve agaclarinin bakimini ve meyvelerinin satıslarını yapıyor, sizin bahceden olan geliri de (yıllık 800 gibi bir rakamı) size veriyor. Bahçe bakım islerinde kolaylık olması adına da kendi arsasında yeri olmadığı için sizin bahçenize (eşinizin onayı ile) bir ev yapılıyor. Şimdi buraya eşinizin sizden habersiz olarak bir şeye onay vermesinden bağımsız olarak yazıyorum. Arsanızda bir evin olması o arsayı daha değerli kılar. Misal diyelim ki arsanın değeri normalde 100 bin liraysa, üzerinde sırf ev olduğu için değeri yapilmıs olan eve göre belki iki katı belki daha fazla olarak artar. Hal böyle olunca da sizin o paranın içinden evin yapım masrafına karşılık gelen miktari kayınpederinize vermeniz zaten mantıklı olandır. Sanıyorum ki sizin bu arsayla kendi kendinize ilgilenme gibi bir durumunuz yok. Nolmuş olur; sizin düzenli olarak ilgilenemediginiz bahceyle baskalari ilgilenmis olur. Nitekim siz ilgilenmediginiz de o ağaclar kuruyup hiç olup gidecektir belki de. Bir arsayı degerli kılan şey icindeki meyve agaclari ve icerisine yapilan yatirimidir zaten. Hafta sonları çoluğu çocuğu alıp arsadaki bahceye götürüp, hazır evde yer icer sonra da kendi evinize dönme fikri çok da kötü gibi değil sanki. Sizin asıl muhattabınız eşiniz olmalıyken onun ailesiyle bu kadar yüz göz olmanız hiç de hoş olmamış maalesef. Bu arada ben, koca ailenizin sizin annenizi oraya davet etmesinde de nahoş bir durum görmedim. Kendileri devamli orda olduklarından ve orayla ilgili olduklarından annenizi telefonla buyur etmişler; keşke bu kadar köpürmeseydiniz bu duruma. "Manyaklar" "salaklar" "terbiyesizler" havada ucuşmuş ne gerek vardı, keşke bu kadar dolduruluşa gelmeseydiniz.

Bu arada ben, siz ve koca ailesiyle aranızdaki iletişiminizden habersiz olarak yazıyorum tabi ki bütün bunları. Aile ile gecmiste aranızda cok kotu tatsiz olaylar gecmistir, o yuzden aileyle yan yana gelme fikri bile cok kotu geliyordur felan orasini bilemem. Belki de siz o arsayi hafta sonlari herkesten uzakta kendi kendinize gecirmekten hoslaniyorken onlarin sizin özel alaniniza dahil olmasindan hosnutsuzsunuzdur orasini bilemem. Konuda yazilan cizilenlere istinaden yaziyoruz tabi ki yorumlarimizi.
Mal için değil, bana salak terbiyesiz dediği için.
Çocuklarımın rizkina goz koyduğu için.
Yuklu miktar para istemeden bir buluşmamız geçmediği için.
Bebek bir yaşına gelince annesini boşver dediği için.
Çocuklarıma acidiklarini söyledikleri için.
Esimi bana ve aileme doldurduklari icin.
Benden habersiz evime gittikleri için.
Beni adam yerine koymadiklari için.
Nişanlık ve gelinliğimi kendim ödememe rağmen kızının benim düğünümde giyeceği elbiseyi benden istediği için.
Kızının çeyizinin parçalarını, evde bozulan eşyalarının yenilenmesini, evine aldigi peynirin parasini dahi benim bileziklerimi bozdurarak almamı istedikleri için.
Ve tüm bunlarla birlikte benim kendi gelirime ragmen aileme yardım edemeyeceğimi, buranın oglunun evi olduğunu ima ettiği için.
Her fırsatta benim evimde dahi bana kafa tuttukları için. Benim malımda soz sahibi gibi davranıp kadına sormayız dedikleri için.
Bebeğim üç kez kuvoze alındığı ve dr ziyareti yasakladığı halde yeni doğum yapmış bir annenin evine yerleşip gripli olduklari halde istemememe ragmen kv, kp, gorumce bir türlü gitmeyip bir de laf çarptıkları için.
Aramızda ilkokul -master gibi devasa eğitim farkına rağmen küçük gorumcek dâhil bana her konuda ne yapacağımı söyledikleri için.
Yemek yapınca aferin, perde yıkayınca aferin, ütü yapınca şöyle yapacaksın dedikleri için.
Zonk diye yatak odama daldıkları için.
....
Daha yazamadım yoruldum
Haa bir de şey vardı. Evime iyice sarıp sarmalanmış arapça yazılar getirip bunda dua var, duvara asın deyip asmaları. Bir babası, bir halası yapmıştı. Sizin için güzel şeylerdir belki ama benim icin sınırların zorlanması demek

Uzun uzun yazmışsınız zahmet edip çok teşekkür ederim. Yazdıklarıniz çok doğru. Asıl sorun ve patlama noktası olan şeylerin bir kısmını yukarıya alintiladim. Bunlar gibi birçok şey var. Artık en ufak zararlarını kaldıramıyorum. Yani simariklik falan da değil, gerçek anlamda sağlığım bozuldu. Kaç kez acillik oldum, iki kez sakinleştirici vurdular. Doktorlar hicbir sebep bulamadı. Her şeyi o kadar icime atıp kendimi öyle sıkmışım ki yıllarca. Bu kavga olmasaydı her şey daha kötü olurdu

Uzun uzun yazmışsınız zahmet edip çok teşekkür ederim. Yazdıklarıniz çok doğru. Asıl sorun ve patlama noktası olan şeylerin bir kısmını yukarıya alintiladim. Bunlar gibi birçok şey var. Artık en ufak zararlarını kaldıramıyorum. Yani simariklik falan da değil, gerçek anlamda sağlığım bozuldu. Kaç kez acillik oldum, iki kez sakinleştirici vurdular. Doktorlar hicbir sebep bulamadı. Her şeyi o kadar icime atıp kendimi öyle sıkmışım ki yıllarca. Bu kavga olmasaydı her şey daha kötü olurdu

Çok geçmiş olsun. Size yaşattıkları her şey için çok üzüldüm. Keşke insanlar bu kadar kötü ruhlara sahip olmasalar. Eşiniz tüm bu olanları doğal karşılayıp, bu olanlara karşı kör kaliyorsa o çok daha zordur sizin için. Madem öyle gemileri yakmanız sizin ve ruh sağlığınız için çok iyi olmuş. Insanların size daha fazla zarar vermelerine izin vermeyin kesinlikle.

Çok geçmiş olsun. Size yaşattıkları her şey için çok üzüldüm. Keşke insanlar bu kadar kötü ruhlara sahip olmasalar. Eşiniz tüm bu olanları doğal karşılayıp, bu olanlara karşı kör kaliyorsa o çok daha zordur sizin için. Madem öyle gemileri yakmanız sizin ve ruh sağlığınız için çok iyi olmuş. Insanların size daha fazla zarar vermelerine izin vermeyin kesinlikle.
İşin bir de o tarafı var tabii. Eşim bunlara sessiz kalmakla birlikte anneme kaba davranıyor. O böyle yapinca benim de hoşgörü göstermem mümkün olmuyor. Kaç kez uyardım, sen ne yaparsan aynısını bulacaksın, kendine cekiduzen ver diye. Yani benlik bir şey değil. Ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar.
Saçmalık olmayan bir gün geçmiyor bunlarla. Mesela tanışmak için akrabalarına gittim. Yaşlı başlı kadın bana diyor ki oğlumuza iyi davran yoksa seni kovariz. Eşim de gülüyor :(
Bir gun hamileyken sehirdisina çıktık iki gün için. Eşim dönüşte ablasının şehrine uğramak istedi yaranmak icin. Kırmadım. Köy yolu gibi kestirme bir yoldan kusa kusa gittim. Kadınla hoş bir şekilde sohbet ederken beni taklit etmeye başladı, ağzını gözünü eğip gülüyor falan. Sok oldum gerçekten, hiçbir anlam veremedim, kreş çocuğu gibi davranıyorlar.
Bizim düğünde akrabalarından biri kardeşimin yanına gidip demiş ki buna mı güzel diyorlar, neresi güzel, ablasına benziyor.
Amcasına bayram ziyaretine gitmiştik. İkramda bulundular, tok olduğumu söyledim teşekkür ettim ve az yedim. Yengesi diyor ki neden yemiyorsun, kocan emir vermedi mi yemen için... Yani düşünüp konuşan kimse yok

askitotomsu askitotomsu tapu dairesinden randevu almıştınız son durum nedir?
Başvuru yapmıştı eşim, randevu için onlar haber veriyormuş. Muhtemelen iki gün sonra demişler ama az önce mesaj geldi para yatırıp yarım saat sonra fotografla birlikte gelin diye. Yarım saat içinde para yatırıp fotoğraf bulup oraya yetismemiz mümkün degil.
Zaten eşim yanımda para yok sende var mı dedi :)) "Ben veririm ama ay başında geri alirim, bu işi başımıza sen açtın. Zaten ücretsiz izindeyim, üç kurusumu sana veremem. Bugün gitmeyelim, para ve foto işini halledip yarın gidelim, tekrar başvuru yap" dedim. Tamam dedi.

Tüm kalbimle isterim ki her şey güzel olsun, böyle bir şeye gerek kalmasın. Çünkü hakkım olanın dışında bir şey istemiyorum eşimden. Saygı, ilgi, hakkımızı cignetmesin. Bu kadar. Bunu yapmak zor değil. O yüzden mantığım almıyor bu davranışlarının manasını.
Şu an çalışmıyorum, ise başlayınca inşallah birikim yapacağım
Banka hesabinda biriktirme altin al ayirdigin paraya ceyrek, yarim,gram neyse artik.Bulunamayacak biryerde biriktir, haberi asla olmasin sorarsa parayi aileme veriyorum ,ihtiyaclari var seninkilere yeterince baktik dersin.

Bunuda iyi mutlu bir anda sakin yumurtlama askiiimm benim 10 ceyregim var falan diye

Yani ben bu evlilige senin sabrin kadar omur biciyorum.O sabirda bayagi sikintiya girmis gibi
yarin birsey olursa paradada cift hak soz konusu oluyor onun yillarca senin maasinla ailesine yaptigi yatirimdan sen bise alamazsin ama o senin birikiminden aliyor diye biliyorum.yinde birikim konusunu bilen bir arkadas aydinlatir

Back
X