- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.481
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
İnşallahKeşke gerçek olsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahKeşke gerçek olsa.
Çok aradımKabul et bence, ziyanı yok. Kocan yine ucuz blöfler peşinde. Bu herifi çok mu aradın canım ya.
Aynen ya, ne zaman ailesinden şikayet etsem boş misillemeye basliyorYalan tabi ama konu sahibinin ailesinin bir yanlışını yakalasa etmediğini bırakmaz.
Bu adamın dört çocuğu var. Sadece birinden yüz buluyor. Tamam hadi biraz anlamaya çalışıyorum da ben çocuğu değilim, benden hangi akılla beklentiye giriyor?Ya ne olacak bu kv kplerin canım oğlumun herşeyi benim algısı? Okurken ben cinnet geçirdim. Ne hakla kendinin olmayan yere ev yapar? Ne demek annesini boşver çocuk 1 yaşına gelince? Bi de bilimsel konuşuyor bak farkındaysan, bilişsel gelişim açısından bi şeyler hesaplıyor hah diyor 1 yaş uygundur. Amcamız bir Piaget, bir Freud. Büyükler diye saygımızı koruyoruz, be had biliyorlar ne ağızlarından çıkanı.
Söylediğiniz kelimeler belli ki birikmislik ve öfke patlaması.Anneligimle ilgili yorumlarını ve aileme destek olamayacağımı söylediklerini okudunuz mu
Çocuğuma acidiklarini, bir yaşında beni boş vereceklerini duydunuz mu
Bu adamın dört çocuğu var. Sadece birinden yüz buluyor. Tamam hadi biraz anlamaya çalışıyorum da ben çocuğu değilim, benden hangi akılla beklentiye giriyor?
Evet haklısınız eşte bitiyor her şey. Onun tavrına göre şekil alıyorlar. On yıl önce söyledim eşime, güzellikle hallet, beni yüz göz etme, ailenle tadımız kaçmasın. O zaman beni aralarını bozmaya çalışmakla suclamistiGeçen biri bi konuda görümcelerimi hizaya getirdim vs. Yazmış orda da yazacaktım vazgeçtim. Bu işler senin benim dik duruşumuzla, kişiliğimizle yürümüyor. Eşde bitiyor herşey. Benimki de seninkinden farklı değil, bizde mal mülk tantanası yok ama farklı şeyler var. Oğlunun karısıysan, oğlu da anasının babasının hayrını kırmıyorsa aynı beklenti otomatik olarak sana transfer ediliyor. Nefret ediyorum bu düzenden ama böyle![]()
Ben de anlam veremiyorum, karmaşık bir gerilim filmi izliyor gibiyim. Bu insanlar, eylemleri ve konusmalari o kadar absürt ki gerçek oluşuna inanasim gelmiyorSöylediğiniz kelimeler belli ki birikmislik ve öfke patlaması.
Adama salak,terbiyesiz demek için açmadınız o telefonu en nihayetinde.
Sizi borca sokup ,arsa aldırıp gizli gizli üzerine ev dikip yerleşmişler,birde utanmadan dırdır ediyorlar.
Birde o evde kardeşler de hak sahibi olacak ilerde, babamızın evi diyerek.
Bence niyetinizi,durumu kabul etmediğinizi bilmeleri iyi olmuş. Eşinize anlam veremiyorum ben hala,sizin küsmeniz gerekirken o küsüyor şaka gibi.
Aynen haklısınız. Alttan almakta yok üste çıkıyorlar birde,hem suçlu hem güçlü misali.Ben de anlam veremiyorum, karmaşık bir gerilim filmi izliyor gibiyim. Bu insanlar, eylemleri ve konusmalari o kadar absürt ki gerçek oluşuna inanasim gelmiyor
Sağolun bundan sonra alttan almaya niyetim yok. O tel konuşması bunu net gösterdi. Ben sadece hadsiz, uyanık, paragöz sanıyordum bunları. Meğer ben sustugum için kavga cikmiyormus. Haklı itirazıma salak diye karşılık verdiğine göreAynen haklısınız. Alttan almakta yok üste çıkıyorlar birde,hem suçlu hem güçlü misali.
Allah yardımcımız olsun.
Artık biliyorlar hislerinizi ,biraz daha dikkat ederler en azından sizin hak sahibi olduğunuz konularda.Sağolun bundan sonra alttan almaya niyetim yok. O tel konuşması bunu net gösterdi. Ben sadece hadsiz, uyanık, paragöz sanıyordum bunları. Meğer ben sustugum için kavga cikmiyormus. Haklı itirazıma salak diye karşılık verdiğine göre
Aynen öyle. Dikkat etmezlerse ne olacağını gordulerArtık biliyorlar hislerinizi ,biraz daha dikkat ederler en azından sizin hak sahibi olduğunuz konularda.
Şuan netten başvuru yapıp sonra randevu alınıyor yoksa işlem yapılmıyor. Size gün ve saat de msj olarak gelecek o zaman gideceksiniz eğer küçük biyerdeyseniz yarın gelir halledersinizTapu idaresinden mesaj geldi. Taraf olduğunuz tapu işleminiz için e-basvurunuz alinmistir, diye. Eşim web den başvurmuş anlaşılan
Evet öyle. Büyükşehirdeyiz belki birkaç gün surerŞuan netten başvuru yapıp sonra randevu alınıyor yoksa işlem yapılmıyor. Size gün ve saat de msj olarak gelecek o zaman gideceksiniz eğer küçük biyerdeyseniz yarın gelir halledersiniz
Teşbihte hata olmaz. "Maymun gözünü açtı"Evet öyle. Büyükşehirdeyiz belki birkaç gün surer
Umarım cekinirler. Bunların işi belli olmaz.Teşbihte hata olmaz. "Maymun gözünü açtı"
Aynen böyle devam edin. Bundan sonra onlar sizden çekinsin.
Ne kadar kötü ama yaa. Bir kadının çalışıp para kazanması kolaymı. Hem iş hem ev hem çocuklar. İnsan kaç parçaya bölünüyor. Sikinti cekmemek icin çocuklarının gelecegi için çalışıyosun, bir taraftanda malın yagmalanmasın diye ugraşıyorsun.Umarım cekinirler. Bunların işi belli olmaz.