• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

Ya ne olacak bu kv kplerin canım oğlumun herşeyi benim algısı? Okurken ben cinnet geçirdim. Ne hakla kendinin olmayan yere ev yapar? Ne demek annesini boşver çocuk 1 yaşına gelince? Bi de bilimsel konuşuyor bak farkındaysan, bilişsel gelişim açısından bi şeyler hesaplıyor hah diyor 1 yaş uygundur. Amcamız bir Piaget, bir Freud. Büyükler diye saygımızı koruyoruz, be had biliyorlar ne ağızlarından çıkanı.

Ya ne olacak bu kv kplerin canım oğlumun herşeyi benim algısı? Okurken ben cinnet geçirdim. Ne hakla kendinin olmayan yere ev yapar? Ne demek annesini boşver çocuk 1 yaşına gelince? Bi de bilimsel konuşuyor bak farkındaysan, bilişsel gelişim açısından bi şeyler hesaplıyor hah diyor 1 yaş uygundur. Amcamız bir Piaget, bir Freud. Büyükler diye saygımızı koruyoruz, be had biliyorlar ne ağızlarından çıkanı.
Bu adamın dört çocuğu var. Sadece birinden yüz buluyor. Tamam hadi biraz anlamaya çalışıyorum da ben çocuğu değilim, benden hangi akılla beklentiye giriyor?

Anneligimle ilgili yorumlarını ve aileme destek olamayacağımı söylediklerini okudunuz mu :KK43:
Çocuğuma acidiklarini, bir yaşında beni boş vereceklerini duydunuz mu
Söylediğiniz kelimeler belli ki birikmislik ve öfke patlaması.
Adama salak,terbiyesiz demek için açmadınız o telefonu en nihayetinde.
Sizi borca sokup ,arsa aldırıp gizli gizli üzerine ev dikip yerleşmişler,birde utanmadan dırdır ediyorlar.
Birde o evde kardeşler de hak sahibi olacak ilerde, babamızın evi diyerek.
Bence niyetinizi,durumu kabul etmediğinizi bilmeleri iyi olmuş. Eşinize anlam veremiyorum ben hala,sizin küsmeniz gerekirken o küsüyor şaka gibi.

Bu adamın dört çocuğu var. Sadece birinden yüz buluyor. Tamam hadi biraz anlamaya çalışıyorum da ben çocuğu değilim, benden hangi akılla beklentiye giriyor?

Geçen biri bi konuda görümcelerimi hizaya getirdim vs. Yazmış orda da yazacaktım vazgeçtim. Bu işler senin benim dik duruşumuzla, kişiliğimizle yürümüyor. Eşde bitiyor herşey. Benimki de seninkinden farklı değil, bizde mal mülk tantanası yok ama farklı şeyler var. Oğlunun karısıysan, oğlu da anasının babasının hayrını kırmıyorsa aynı beklenti otomatik olarak sana transfer ediliyor. Nefret ediyorum bu düzenden ama böyle 🤦‍♀️

Geçen biri bi konuda görümcelerimi hizaya getirdim vs. Yazmış orda da yazacaktım vazgeçtim. Bu işler senin benim dik duruşumuzla, kişiliğimizle yürümüyor. Eşde bitiyor herşey. Benimki de seninkinden farklı değil, bizde mal mülk tantanası yok ama farklı şeyler var. Oğlunun karısıysan, oğlu da anasının babasının hayrını kırmıyorsa aynı beklenti otomatik olarak sana transfer ediliyor. Nefret ediyorum bu düzenden ama böyle 🤦‍♀️
Evet haklısınız eşte bitiyor her şey. Onun tavrına göre şekil alıyorlar. On yıl önce söyledim eşime, güzellikle hallet, beni yüz göz etme, ailenle tadımız kaçmasın. O zaman beni aralarını bozmaya çalışmakla suclamisti

Söylediğiniz kelimeler belli ki birikmislik ve öfke patlaması.
Adama salak,terbiyesiz demek için açmadınız o telefonu en nihayetinde.
Sizi borca sokup ,arsa aldırıp gizli gizli üzerine ev dikip yerleşmişler,birde utanmadan dırdır ediyorlar.
Birde o evde kardeşler de hak sahibi olacak ilerde, babamızın evi diyerek.
Bence niyetinizi,durumu kabul etmediğinizi bilmeleri iyi olmuş. Eşinize anlam veremiyorum ben hala,sizin küsmeniz gerekirken o küsüyor şaka gibi.
Ben de anlam veremiyorum, karmaşık bir gerilim filmi izliyor gibiyim. Bu insanlar, eylemleri ve konusmalari o kadar absürt ki gerçek oluşuna inanasim gelmiyor

Aynen haklısınız. Alttan almakta yok üste çıkıyorlar birde,hem suçlu hem güçlü misali.
Allah yardımcımız olsun.
Sağolun bundan sonra alttan almaya niyetim yok. O tel konuşması bunu net gösterdi. Ben sadece hadsiz, uyanık, paragöz sanıyordum bunları. Meğer ben sustugum için kavga cikmiyormus. Haklı itirazıma salak diye karşılık verdiğine göre

Sağolun bundan sonra alttan almaya niyetim yok. O tel konuşması bunu net gösterdi. Ben sadece hadsiz, uyanık, paragöz sanıyordum bunları. Meğer ben sustugum için kavga cikmiyormus. Haklı itirazıma salak diye karşılık verdiğine göre
Artık biliyorlar hislerinizi ,biraz daha dikkat ederler en azından sizin hak sahibi olduğunuz konularda.

Tapu idaresinden mesaj geldi. Taraf olduğunuz tapu işleminiz için e-basvurunuz alinmistir, diye. Eşim web den başvurmuş anlaşılan
Şuan netten başvuru yapıp sonra randevu alınıyor yoksa işlem yapılmıyor. Size gün ve saat de msj olarak gelecek o zaman gideceksiniz eğer küçük biyerdeyseniz yarın gelir halledersiniz

Umarım cekinirler. Bunların işi belli olmaz.
Ne kadar kötü ama yaa. Bir kadının çalışıp para kazanması kolaymı. Hem iş hem ev hem çocuklar. İnsan kaç parçaya bölünüyor. Sikinti cekmemek icin çocuklarının gelecegi için çalışıyosun, bir taraftanda malın yagmalanmasın diye ugraşıyorsun.

Back
X