Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

hangi vasfıyla oturduğunuda araştırmadanmı buralarda yorum yapıyorsun pess önce bir araştır ayoll..

Allah kabul etsin.

Bakis acisiyla alakali bir durum kadesa.Sen egitime sadece oooo kitaplar bedava diye yaklasirsan evet altin cagi diyebilirsin.Bunun gibi.Yadirgamiyorum ben.

Bravo kakao 100 aldin :) Tebrikler.

cumhurbaşkanlığı fino başkanlığımıdır allesen otur ,otur yat yat kalk kalk..elbette erdoğanın sözlerine hak veriyorum (ben bildiğiniz cumhurbaşkanlarından olmayacağım lafını tutuyorum..) amaaaa kendi partisine oy talep olaylarına asla sıcak bakmıyorum...

Bakis acisiyla alakali bir durum kadesa.Sen egitime sadece oooo kitaplar bedava diye yaklasirsan evet altin cagi diyebilirsin.Bunun gibi.Yadirgamiyorum ben.

altın çağı dedi ya o andan beri gülmem geliyor

rica ederim şekerim( bir şeyler anlatabildiysem sana) ne mutlu banaa

Sürekli yasaklar sebebiyle karşı tarafa yazacaklarımızı bile yazamazdık çoğu Zaman. Bu sistem çok çok daha tartışmalara uygun bir sistem oldu. Ben de gayet memnunum. Mune Kazen

bu sistem nedir hayyal?
kaç gündür siteye girmedim bakıp çıktım yeni kurallar mı geldi?

yorumunu okudum ve yazdım konu içine kusura bakmayın

altın çağı dedi ya o andan beri gülmem geliyor

Altin cagini yasayan yok mu evet var.Mutahitler bu betonlasma surecinde aldi yuruduler.Ultra zenginler olustu bu 14 dunya zenginlerinin 5 kati kadar...Ama onun disinda ben altin cagi goruyor muyum? Kendi alanimda belki de tarihin en kotu egitim donemini goruyorum.He belki de bu bir stratejidir.Istenen de budur.

Bende suan icin bir sikinti gormedim ama sunu unutmamak lazim diyelim ki biri beni rencide etti hakaret etti bende o kisiyi buradaki yorumu uzerinden mahkemeye verebilirim.Boyle bir hakkim var.Sadece siyasiler acisindan dusunmemek lazim.El yaziyor dil soylemiyor deyip karsi tafafa hakaret saygisizlik olmamali.Ben mi yanlis dusunuyrm.Tabiki tartisalim konusalim ama bir taraf cekilince kiskirtici mesajlar yazmaya devam edenler arkasindan alayci asagilayici espriler basliyor.Bana sa yapiliyor polemik kralicesi... hadi selametle ....kac zaten...
Gerek yok ki boyle yazilara cocuk muyuz koca koca kadinlariz.

bence utanç çağı.hatta karanlık çağ.

iyi de sen de yapıyorsun bunu.geliyorsun çok kışkırtıcı bir yorum yazıyorsun sonra alıntılanınca da munee diye başlıyorsun.çok yaptın böyle şeyler.

gerçi sen beni göz ardı etmişsindir de kakao msjımı sana aktarır artık

sen görmek istediğini görüyorsunda o yüzden cicim.. ve böylede görmeye devam edeceksin. neyseki azınlıktasınız..

yaşasın tam bağımsız kk

iyi oluyomuş böyle tırsmadan yazmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…