• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

iyi de sen de yapıyorsun bunu.geliyorsun çok kışkırtıcı bir yorum yazıyorsun sonra alıntılanınca da munee diye başlıyorsun.çok yaptın böyle şeyler.

gerçi sen beni göz ardı etmişsindir de kakao msjımı sana aktarır artık :KK45:
ben niye aktarıyorum ayolll..:KK49:

konuyla hiç ilgisi yok ama şu alttaki memeleri görmekten artık kusucam valla ıykkkkkkkkkk geldi bana:KK53::KK53::KK53:

:KK17::KK17:ban sebebi olabilirmi?olmasın valla ya bune meme meme meme meme:KK53::KK53:

konuya ilk msjımda yazmıştım bekir coşkunu beğenirim ama bu saçma çıkışını beğenmedim diye de Endulus Allah aşkına bizim ülke mi normal?

basın özgürlüğü yok,ifade özgürlüğü yok,askarler terör örgütü kurmaktan hapise atıldı teröristler barış diye diye dağdan davullu zurnalı karşılandı,güya objektif olması gereken cumhurbaşkanı seçimden kendi partisi oy kaybetti diye 400 milletvekili verin bu iş huzurla çözülsün dedi ardından kaç askerimiz şehit düştü.şehit babası-anası hükümeti eleştirdi diye onlara demediği hakareti bırakmadı.şehitlere kelle,pisliğe sayın dedi.gezi olaylarında kabataş ve camii yalanını ortaya attı ıspatlayamayınca hiç utanmadı bile ve olayı yalanlayan camiinin imamını başka yere sürdüler ve daha bir sürü anormallik.

tek beslendiği konu türban yasağıydı şükür kalktı ki ben zaten kıyafet özgürlüğünden yanayım.

sen Türkiye'de mi yaşıyorsun bilmiyorum ama ülke en anormal ve utanç verici dönemini yaşıyor bence.

kadesacigim, senin muhalif cizgini cok makul buluyorum, severim muhalifligini, seninle fikir alisverisi guzel olacak, ondan soruyorum bak :KK68:
digerlerine hic girmeyecegim de, hani demissin ya, basin ozgurlugu yok, ifade ozgurlugu yok.
kesinlikle katiliyorum, evet yok, ama bence nasil yok ona gelecegim .
basin ozgurlugu yok diyenler genelde sunu kastediyor: iste gazeteciler ozgurce arastirip yazamiyormus. uzerlerinde baski siyasi baski varmis.
e bu adamlar, en agir hakarete varan soylemlerini gayet de mansetlerde, kose yazilarinda, son derece ozgurce yazmiyorlar mi? Ben okurken bazen hayrete dusuyorum, nasil korkmadi yazdi diye. yok mu su asiri muhalif yayin organlari… yazma, yayinlama, karikaturlerde alaya alma konularinda sinirlama bile yok bence. inanmiyorum

basin ozgurlugunun baski altinda olmasi durumunun butun sorumlusu patronlar bence.
butun gazeteciler, calistiklari gazetenin siyaysi gorusune gore yazi yazmak zorunda. bu sozcude de boyle, hurriyetde de boyle, milliyet de, zamanda, sabahta da boyle.
yeterki patronla ayni goruste olsun, ondan sonra isterse hakaret de yazabilir.

ama ne oluyor, hukumet yanlilari ve "tarafsizlar" olarak ayiriyorlar, birde tarafsiz olanlar, nedense basin ozgurlugu olmayanlar..
walla hic anlamiyorum, anlayan anlatsin.

kadesacigim, senin muhalif cizgini cok makul buluyorum, severim muhalifligini, seninle fikir alisverisi guzel olacak, ondan soruyorum bak :KK68:
digerlerine hic girmeyecegim de, hani demissin ya, basin ozgurlugu yok, ifade ozgurlugu yok.
basin ozgurlugu yok diyenler genelde sunu kastediyor: iste gazeteciler ozgurce arastirip yazamiyormus. uzerlerinde baski siyasi baski varmis.
e bu adamlar, en agir hakarete varan soylemlerini gayet de mansetlerde, kose yazilarinda, son derece ozgurce yazmiyorlar mi? Ben okurken bazen hayrete dusuyorum, nasil korkmadi yazdi diye. yok mu su asiri muhalif yayin organlari… yazma, yayinlama, karikaturlerde alaya alma konularinda sinirlama bile yok bence. inanmiyorum

basin ozgurlugunun baski altinda olmasi durumunun butun sorumlusu patronlar bence.
butun gazeteciler, calistiklari gazetenin siyaysi gorusune gore yazi yazmak zorunda. bu sozcude de boyle, hurriyetde de boyle, milliyet de, zamanda, sabahta da boyle.

ama ne oluyor, hukumet yanlilari ve "tarafsizlar" olarak ayiriyorlar, birde tarafsiz olanlar, nedense basin ozgurlugu olmayanlar..

. bir örnek
http://www.bugun.com.tr/gundem/tek-kisilik-odada-kalan-gultekin-1852885.html

Tek kişilik odada kalan Gültekin Avcı'ya soğuk yemek veriliyor
30.09.2015 04:29

7 köşe yazısı nedeniyle tutuklanan yazarımız Gültekin Avcı’nın tek kişilik odada tutulduğu ve soğuk yemek verildiği belirtildi. Babasını ziyaret eden İsmail Avcı, “Onu yıldıramazlar. Zulüm ile abad olunmaz” dedi.

Google+'da Paylaş

A
A

Köşe yazılarından dolayı tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konulan BUGÜN Gazetesi yazarı Gültekin Avcı, açık görüş gününde babası ve oğlu ile görüştü. Ziyaret sonrası konuşan İsmail Avcı, babası ve diğer bazı tutukluların neden içeri girdiklerini bildikleri için kendilerinde hüzün ve keder olmadığını dile getirdi.

İsmail Avcı, “Babamın dik duruşunu içeride de gördüm. Benim için hiç farkı olmadı. Yetiştiriliş tarzımız, görgümüz, edebimiz, ahlaki yapımız eğilip bükülmeye el vermeyen bir yapıdır” diye konuştu. Maruz kaldıkları zulümlerin amacının belli olduğunu söyleyen Avcı, “Amaç, eğip bükmek, susturmak, hizaya getirmek” dedi.

YILDIRAMAZLAR

İçerideki infaz koşullarının bile insan haklarına aykırı olduğunu dile getiren Avcı, “Verilen yemekler soğuk. Orada bile baskı devam ediyor. Gözaltı süresindentutuklamaya kadar sürekli sizi yıldırmaya çalışıyorlar. Terörle mücadele etmiş, hırsız avcısı, terör avcısı korkmadan yılmadan yazan insanları dört duvar arasına koyup soğuk yemek vererek yıldıramazsınız. Zulüm ile abat olunmaz. Bu zulüm elbet bitecek en büyük diktalar bile sona ermiş” ifadelerini kullandı.

İsmail Avcı, tutuklu babası ve diğer mağdurların tek kaygılarının, milletin ve ülkenin bekasının geleceği olduğunu sözlerine ekledi.

SEVİNÇLİYİZ GURURLUYUZ

Gültekin Avcı’nın babası İsmail Avcı ise oğlunun başı dimdik olduğunu söyledi. ‘O da burada olmalıydı’ diyen baba Avcı, “Birilerinin ayağına bastığı için, birilerininseçime yakın bir zamanda rahatını kaçırdığı için, birilerinin foyalarını ortaya çıkarttığı için burada olduğunu biliyor. Son derece sevinçliyiz, gururluyuz. Allah var gam yok" diye konuştu.

gra2_29_09_15.jpg

Gültekin Avcı'nın babası ve oğlu ziyaret çıkışı açıklamalarda bulundu

hayır bizim ülkemizde basın özgürlüğü yok korku imparatorluğu var.o ağır yazan dediğin isimler bir elin parmağını geçmiyor ki.bekir coşkun,yılmaz özdil vs..o kadar.bak nokta dergisi bir şey paylaştı dergiye operasyon düzenlediler,mustafa balbay ve tuncay özkan neden içeri alındı sanıyorsun? çünkü muhalifer çünkü korkusuzlar.paralel diye nitelendirdikleri medyanın başına gelenlere bak şimdi özgürce mi yazıyor onlar?hürriyet ve kanal d özgür mü? ya da fox tv de çalar saati sunan ismail ana haberi sunan fatih her an başlarına bir şey gelecek korkusuyla yapıyorlar haberlerini ve bunu hep dile getiriyorlar.

bizim ülkemizde bir tek kişinin özgürlüğü var canım diğerlerimiz özgür değiliz.

ben 32 yaşında bir öğretmenim ve feyste bir iki siyasi şey paylayşıyrum diye benim öğretmen emeklisi annem "kızım sen paylaşma devlet memurusun başına bi şey gelir,bana göndre ben paylaşayım"diyorsa işte burada özgür bir ülkeden söz edilemez maalesef.

Back
X