- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komiklikte sınır yokkk...Sabah haberlerde gorup sok oldum ayni zihniyet bakin Ataturkun yanindan kimi silmis ...
YorumsuZzzz.Eki Görüntüle 1642991
ben niye aktarıyorum ayolll..iyi de sen de yapıyorsun bunu.geliyorsun çok kışkırtıcı bir yorum yazıyorsun sonra alıntılanınca da munee diye başlıyorsun.çok yaptın böyle şeyler.
gerçi sen beni göz ardı etmişsindir de kakao msjımı sana aktarır artık![]()
Kiz turbanli diye...komiklikte sınır yokkk...ne kafalar var ayollll..niye kırpmışlar bu hatunuu..
![]()
bilgisayardan giriyorsan adblock tavsiye ederim, sayfa pırıl pırıl :)konuyla hiç ilgisi yok ama şu alttaki memeleri görmekten artık kusucam valla ıykkkkkkkkkk geldi bana
ban sebebi olabilirmi?olmasın valla ya bune meme meme meme meme
![]()
Ben haric herkese olsunistersen sana özel ban olsun picama hahaha :)
ya geri gelmesin sadece hakarette ban olsun tartışmada olmsaın litfen.
anladım cicim orasınıda kırpıp nereye tıkıştırmışlar acebaa.. ay sabah , sabah ne komik geldi bu foto banaa..beyinsiz ayol bunlarrrKiz turbanli diye...![]()
bilgisayardan giriyorsan adblock tavsiye ederim, sayfa pırıl pırıl :)
meme görmek eyidir bacılarkonuyla hiç ilgisi yok ama şu alttaki memeleri görmekten artık kusucam valla ıykkkkkkkkkk geldi bana
ban sebebi olabilirmi?olmasın valla ya bune meme meme meme meme
![]()
meme görmek eyidir bacılar![]()
olan var olmayan varben sevmedim kakom ya
o ne öyle cıbıl cıbıl![]()
aaa sarecim lavinya olmuşun
o dedignde yapsınlar söyleyimde akşam ayarlasınlar gerçekten büyük küçük çeşit çeşit meme yetti gayriiiiiii![]()
ben sevmedim kakom ya
o ne öyle cıbıl cıbıl![]()
şaka bir yana kızlar elbet hoş değil matmazelim lavinyamı dinle o zaman görmüyorsunn..olan var olmayan var![]()
Ben hepp RTE'yi , Akdoğanı filan görüyorum
Görmek İSTEMİYORUM.
oda sıkıntı ama en azından çıplak değiller birde çıplak olsalar
allah mafaza![]()
e beni görmezden geliyo napıyımben niye aktarıyorum ayolll..![]()
konuya ilk msjımda yazmıştım bekir coşkunu beğenirim ama bu saçma çıkışını beğenmedim diye de Endulus Allah aşkına bizim ülke mi normal?
basın özgürlüğü yok,ifade özgürlüğü yok,askarler terör örgütü kurmaktan hapise atıldı teröristler barış diye diye dağdan davullu zurnalı karşılandı,güya objektif olması gereken cumhurbaşkanı seçimden kendi partisi oy kaybetti diye 400 milletvekili verin bu iş huzurla çözülsün dedi ardından kaç askerimiz şehit düştü.şehit babası-anası hükümeti eleştirdi diye onlara demediği hakareti bırakmadı.şehitlere kelle,pisliğe sayın dedi.gezi olaylarında kabataş ve camii yalanını ortaya attı ıspatlayamayınca hiç utanmadı bile ve olayı yalanlayan camiinin imamını başka yere sürdüler ve daha bir sürü anormallik.
tek beslendiği konu türban yasağıydı şükür kalktı ki ben zaten kıyafet özgürlüğünden yanayım.
sen Türkiye'de mi yaşıyorsun bilmiyorum ama ülke en anormal ve utanç verici dönemini yaşıyor bence.
kadesacigim, senin muhalif cizgini cok makul buluyorum, severim muhalifligini, seninle fikir alisverisi guzel olacak, ondan soruyorum bak
digerlerine hic girmeyecegim de, hani demissin ya, basin ozgurlugu yok, ifade ozgurlugu yok.
kesinlikle katiliyorum, evet yok, ama bence nasil yok ona gelecegim .
basin ozgurlugu yok diyenler genelde sunu kastediyor: iste gazeteciler ozgurce arastirip yazamiyormus. uzerlerinde baski siyasi baski varmis.
e bu adamlar, en agir hakarete varan soylemlerini gayet de mansetlerde, kose yazilarinda, son derece ozgurce yazmiyorlar mi? Ben okurken bazen hayrete dusuyorum, nasil korkmadi yazdi diye. yok mu su asiri muhalif yayin organlari… yazma, yayinlama, karikaturlerde alaya alma konularinda sinirlama bile yok bence. inanmiyorum
basin ozgurlugunun baski altinda olmasi durumunun butun sorumlusu patronlar bence.
butun gazeteciler, calistiklari gazetenin siyaysi gorusune gore yazi yazmak zorunda. bu sozcude de boyle, hurriyetde de boyle, milliyet de, zamanda, sabahta da boyle.
yeterki patronla ayni goruste olsun, ondan sonra isterse hakaret de yazabilir.
ama ne oluyor, hukumet yanlilari ve "tarafsizlar" olarak ayiriyorlar, birde tarafsiz olanlar, nedense basin ozgurlugu olmayanlar..
walla hic anlamiyorum, anlayan anlatsin.
kadesacigim, senin muhalif cizgini cok makul buluyorum, severim muhalifligini, seninle fikir alisverisi guzel olacak, ondan soruyorum bak
digerlerine hic girmeyecegim de, hani demissin ya, basin ozgurlugu yok, ifade ozgurlugu yok.
kesinlikle katiliyorum, evet yok, ama bence nasil yok ona gelecegim .
basin ozgurlugu yok diyenler genelde sunu kastediyor: iste gazeteciler ozgurce arastirip yazamiyormus. uzerlerinde baski siyasi baski varmis.
e bu adamlar, en agir hakarete varan soylemlerini gayet de mansetlerde, kose yazilarinda, son derece ozgurce yazmiyorlar mi? Ben okurken bazen hayrete dusuyorum, nasil korkmadi yazdi diye. yok mu su asiri muhalif yayin organlari… yazma, yayinlama, karikaturlerde alaya alma konularinda sinirlama bile yok bence. inanmiyorum
basin ozgurlugunun baski altinda olmasi durumunun butun sorumlusu patronlar bence.
butun gazeteciler, calistiklari gazetenin siyaysi gorusune gore yazi yazmak zorunda. bu sozcude de boyle, hurriyetde de boyle, milliyet de, zamanda, sabahta da boyle.
yeterki patronla ayni goruste olsun, ondan sonra isterse hakaret de yazabilir.
ama ne oluyor, hukumet yanlilari ve "tarafsizlar" olarak ayiriyorlar, birde tarafsiz olanlar, nedense basin ozgurlugu olmayanlar..
walla hic anlamiyorum, anlayan anlatsin.