O mudur idealimizde olan Türk kadını?…
Aile işlerinde örnek ise…
Kendisi boşanmış birader…
Boşanmak tabii ki bir kusur ya da suç değil… Ama kendi aile bütünlüğünü koruyabilmiş birisi mi bulunamadı?…
*
şu nasıl cümlelerdir ya.
boşanmış kişiler aile bütünlüğünden anlamazmı. ailenin sorunlarını bilmezmi.
ki tam tersi boşanmamıştan dahada iyi bilir. çünkü yaşamıştır o sorunları..
yada bir doktor hastasına teşhis koyabilmesi için o hastalığı yaşamalımı.
kafa nerede bu adamın.
aileden sorumlu bakanın, evli ve mutlu olması lazım gibi bir komik düşünce yapısını ilkokul çocuğu bile düşünmezde, bu düşünmüş.
bekir şaka yaptım de,yoksa kurtaramazsın beyin bedava düşüncelerinden insanların,şahsın için
Ben de ilk düşen kim olacak diye merak ediyordum.
BEN uzayan tartısmalarda polemikten gitmek istemiyorum artık. Polemik olacak diye kasıyorum kendimi, fikir telakki edemiyorum. Siyasetin tadı tuzu kalmıyor.
Bir kisi haric hakaret edeni de gormedim. HAkaret ve kufurler banlansın..
Dun ilk defa ban korkusu olmadan uzun uzun tartıstım valla, ohh..
Mune hörmetler mudurum
Karşılıklı yazışmalar tadında bırakılsa tamam ama tadında bırakılmıyor Med, şu bölümde ve sitenin genelinde tartışmaları uzatma hatasına düşülüyor hep, şahsen kendi adıma konuşayım, polemiklerde öyle 2 kelam yazınca banlamıyorum ki hemen, polemik var diye bildirilmiş topikte 2-3 kişinin tartışmasının ne kadar uzadığına bakıyorum o uzatmalar başka topiklere de sıçramış oluyor, ki siyasette 1-2-3 topik derken bakıyorum birbirine Kafayı takmış birkaç üye her topikte tartışıyor, e uyarı yapıyorum zaten konularda, bakıyorum hala polemik o zaman basıyorum banı.
Burada bir konu toplamda 12 sayfaysa ve 6 sayfasında aynı kişilerce polemik yapılmışsa da banlanmışlarsa bir düşünmeleri gerekir, şimdi herşey serbest bu sebeple geyiklerde uzayıp gidiyor diye şikayetçiler, konu patlayıp gidiyor konuluktan çıkıyor deniliyor ama polemiklerde de öyle oluyor işte, konu kalmıyor ki ortada, ha geyik yapılmış ha birkaç üye polemiğe girmiş, polemiğin dışında kalan diğer yorumcular konu ne'ydi, başı sonu neresi, şimdi içerik ne karmaşası yaşıyorlar.
Göreceğiz bakalım, banlama heveslisi değiliz bizde, hep dediğim gibi çokta değil biraz dikkat edilse zaten sorun kalmayacak, baktın Tartışma uzuyor, uzaklaşıp sakinleşmek zor değil ya da cevap yazmamak, susunca kabullenmiş hatalı olan taraf olmuyorsun, ödümüz patlıyor ay sustu, korkak, hatalı işte hehehe denecek diye.Bi sure sonra tartısmalar da uzamaz artık..Azcık hevesimizi alalım
Dun nasıl rahat uyumusum anlatamam..Gozumu acınca banlandım mı acaba korkusu yok, siteden komple sutlanma korkusu yok
Göreceğiz bakalım, banlama heveslisi değiliz bizde, hep dediğim gibi çokta değil biraz dikkat edilse zaten sorun kalmayacak, baktın Tartışma uzuyor, uzaklaşıp sakinleşmek zor değil ya da cevap yazmamak, susunca kabullenmiş hatalı olan taraf olmuyorsun, ödümüz patlıyor ay sustu, korkak, hatalı işte hehehe denecek diye.
Isteyen istediğini düşünmekte serbest, yazınca haklı mı buluyorlar sanki
Hadi ben kaçtım, bu gece biraz erken yatayım
konuya ilk msjımda yazmıştım bekir coşkunu beğenirim ama bu saçma çıkışını beğenmedim diye de Endulus Allah aşkına bizim ülke mi normal?yahu ülke normalleşti,bekir tutturdu ben aykırı olacam dıye,ol da atamızı rahat bırak,
ben türkiyede yaşıyorum,ve altın çağını yaşıyor türkiye,çok mutluyumkonuya ilk msjımda yazmıştım bekir coşkunu beğenirim ama bu saçma çıkışını beğenmedim diye de Endulus Allah aşkına bizim ülke mi normal?
basın özgürlüğü yok,ifade özgürlüğü yok,askarler terör örgütü kurmaktan hapise atıldı teröristler barış diye diye dağdan davullu zurnalı karşılandı,güya objektif olması gereken cumhurbaşkanı seçimden kendi partisi oy kaybetti diye 400 milletvekili verin bu iş huzurla çözülsün dedi ardından kaç askerimiz şehit düştü.şehit babası-anası hükümeti eleştirdi diye onlara demediği hakareti bırakmadı.şehitlere kelle,pisliğe sayın dedi.gezi olaylarında kabataş ve camii yalanını ortaya attı ıspatlayamayınca hiç utanmadı bile ve olayı yalanlayan camiinin imamını başka yere sürdüler ve daha bir sürü anormallik.
tek beslendiği konu türban yasağıydı şükür kalktı ki ben zaten kıyafet özgürlüğünden yanayım.
sen Türkiye'de mi yaşıyorsun bilmiyorum ama ülke en anormal ve utanç verici dönemini yaşıyor bence.
yuh artıkSabah haberlerde gorup sok oldum ayni zihniyet bakin Ataturkun yanindan kimi silmis ...
YorumsuZzzz.Eki Görüntüle 1642991
ben türkiyede yaşıyorum,ve altın çağını yaşıyor türkiye,çok mutluyum
haklısınn sen etkiye tepki verdin yaaa.. şimdi senin verdiğin o tepkiye bende etki vereceğim canımm.. sonrada sen benim verdiğim etkiye aynı uslubla tepkini vereceksinn veee buu böyle devam edecekk..Etkiye tepki canım be :)
Bende cok sadirdim.yuh artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?