Akıl karışıklığı hakareti gerektirmez ama diğer bir mesajimda da dediğim gibi buraların hakaret algisi siyasi görüşe göre şekilleniyor kim hangi tarftaysa ona alay,hakaret,aşağılama gelince beğeniyor sonra saygiydi hakti eşitlikçi diye bağırıyorlar kimsede samimiyetlerine inanmıyor.
Kendisi haklı cunki kendisini halk seçti o yüzden halkın tarafında ve halkı için konuşacak anayasa dediğiniz sus pus oturmasını mi gerektiriyor neresinde yazıyor acaba.Alay ve aşağılama da hakaret grubuna girdiğinden bu kadar çok kişiye soruşturma açılıyor zaten. Demek istediğim Abdullah Gül cumhurbaşkanıyken parti geçmişi olmasına rağmen görevi boyunca apolitik tavrını korudu. Eleştiriye açık bir hareketi olmadığı içinde kimse cumhurbaşkanına tek laf etmezdi.
Bugün cumhurbaşkanı anayasaları tanımadığını açıkça söylüyor. Ben bildiğiniz cumhurbaşkanlarından olmayacağım diyor. Mitinglerde partisine oy talep ediyor. Hani apolitik tavır? Nerede her partiye eşit mesafe?
Sürekli buradakilerin samimiyetini sorgulamanız çok saçma. Bizi sorgulayacağınıza başımızdakilerin samimiyetini sorgulayın. Sürekli dilinden kitabını düşürmeyenler, ne kadar kitabına uygun hareket ediyor? Bunu bir düşünün.
Kendisi haklı cunki kendisini halk seçti o yüzden halkın tarafında ve halkı için konuşacak anayasa dediğiniz sus pus oturmasını mi gerektiriyor neresinde yazıyor acaba.
Bence de.gönlündeki aslanı herkes biliyor ne yapalım yani. :)Evet canım. Anayasa da cumhurbaşkanının apolitik tavırda olması gerektiği yazıyor. Cumhurbaşkanlığı en son danışılan bilge bir makam gibidir. Yasa teklifleri ona gelir, o da onay yada red verir. Görevi budur. Siyasete karışmaz.
Ben gayette açık bir kadınım, askılılarla gezer, bikinimi de giyerim, Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Laik, demokrat ama öte yandan kendince ibadetlerini yerine getiren biriyim, hiç bir partiyle işim yok, bu Bakan hanımı söylediği iddia edilen sözlerden dolayı da eleştirdim, gülüştüm bile ama Örtülü diye veya boşanmış biri diye bel altı vurmam, vurana da tepkimi gösteririm.
Bu başka birşey çünkü.
Ay koptum bağlayın hahahaha :)Aile nedir bilmez diyecek kadar bel altı vurmuştu zamanın Başbakanı hatırlıyorum.Yok yani Bilal'i dünyaya getirdiler de noldu ?
İnanç başka birşey, kimseye eleştiri hakkı vermez Din, yaparsın yapmazsın o seninle Allah arasında zaten.Olması gereken bu değilmidir. Bende tesettürlu dini ilimlere uzun yıllar kendini vermiş biriyim. Kimseyi inancindan dolayı kinamadim bunada hakkim yok. Allah (cc) dahi dileyen iman eder dileyen inkar eder buyururken biz kullara ne oluyo. Ben elestirmedigim gibi kimsede beni kiyafetimden dolayi elestiremez. milletvekilide olurum bakanda.
Siyasete karışmaz kısmına karışmıyor diye uzun uzun yazıyordum vazgeçtim bencede yazdım böyle bi tablo çıkmış gülmek serbest tabi.Bence de yazmış ya.Sencesi bencesi yok güzelim. Anayasa var. Sınırlar var. Net yani.
Siz adamı öldürürsünüz ya.
Siyasete karışmaz kısmına karışmıyor diye uzun uzun yazıyordum vazgeçtim bencede yazdım böyle bi tablo çıkmış gülmek serbest tabi.
Ben ilk yorumumda yazdım. Bu sözlerin hiçbirini hoş göremem bende. Ama şu konuda haklı değil mi?
Bu kadın hangi vasfıyla bakanlık koltuğuna oturdu? Sürekli örtülü olmasıyla gündemde. Bu türbanı siyasi simge olarak kullanmak değil midir? Dini siyasete alet etmek değil midir?
Prof. Dr. Ayşen Gürcan kimdir?
1963 doğumlu Ayşen Gürcan ilk, orta ve lise öğrenimini Burdur'da tamamladıktan sonra 1986 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesini kazandı. 1987-1989 yılları arasında Eğitim İletişimi ve Planlaması bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Gürcan, doktorasını Eğitim Teknolojisi Anabilim dalında yaptı. 1990-2005 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve öğretim üyesi olarak çalıştı. 2006-2011 yılları arasında Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü yaptı. 2011-2013 yıllarında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bakan müşavirliği görevini yürüttü.
Halen İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmakta olan Ayşen Gürcan’ın eğitim bilimleri, öğrenme-öğretme, eğitim-iletişimi, tekno-psikoloji ve aile eğitimi alanlarında ulusal ve uluslararası yayınları mevcut.
Bilal'in icraatleri ile unlu TURGEV'inde yonetim kurulu uyesi oldugunu yazmayi unutmussun.Prof. Dr. Ayşen Gürcan kimdir?
1963 doğumlu Ayşen Gürcan ilk, orta ve lise öğrenimini Burdur'da tamamladıktan sonra 1986 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesini kazandı. 1987-1989 yılları arasında Eğitim İletişimi ve Planlaması bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Gürcan, doktorasını Eğitim Teknolojisi Anabilim dalında yaptı. 1990-2005 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve öğretim üyesi olarak çalıştı. 2006-2011 yılları arasında Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü yaptı. 2011-2013 yıllarında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bakan müşavirliği görevini yürüttü.
Halen İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmakta olan Ayşen Gürcan’ın eğitim bilimleri, öğrenme-öğretme, eğitim-iletişimi, tekno-psikoloji ve aile eğitimi alanlarında ulusal ve uluslararası yayınları mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?