Mesela Devlet Bahçeli'nin çocuğunun olmaması birisi tarafından sürekli ağza alınıyor. Devlet Bahçeli'nin de türbanı olduğu için bu kadar özeline karışıyorlar değil mi? Üfff bu türbanlıları hep mağdur ediyorlar yaaaa.
Aile nedir bilmez diyecek kadar bel altı vurmuştu zamanın Başbakanı hatırlıyorum.Yok yani Bilal'i dünyaya getirdiler de noldu ?
C.başkanının söylemini elestirmissin ama kendi eleştirin ondan aşağı kalmamış üslub ve mana olarak peh.Aile nedir bilmez diyecek kadar bel altı vurmuştu zamanın Başbakanı hatırlıyorum.Yok yani Bilal'i dünyaya getirdiler de noldu ?
C.başkanının söylemini elestirmissin ama kendi eleştirin ondan aşağı kalmamış üslub ve mana olarak peh.
C.başkanının söylemini elestirmissin ama kendi eleştirin ondan aşağı kalmamış üslub ve mana olarak peh.
Yok cnm herkese yer var bu dünyada senin gibi daha eleştirdiği duruma düşmeyi beceremeyecekler de dahil.Etkiye tepki canım be :)
Herhangi vatandaş devlet büyüğünü eleştirme hakkına sahipse karsilatiririm.Bir devlet büyüğüyle herhangi bir vatandaşın üslubunu mu karşılaştırıyorsunuz?
Yok cnm herkese yer var bu dünyada senin gibi daha eleştirdiği duruma düşmeyi beceremeyecekler de dahil.
Herhangi vatandaş devlet büyüğünü eleştirme hakkına sahipse karsilatiririm.
Rica ederim.böyle samimi yorumlariniza devam dileğiyle..Ha belaltı vuran Cumhurbaşkanı ha onu aynı üslupla eleştiren sade bir vatandaş ben yanii.Oleyy be sayın cumhurbaşkanımızla aynı kefeye konmak benim için şereftirÇok sağolasın :)
Herhangi vatandaş devlet büyüğünü eleştirme hakkına sahipse karsilatiririm.
İşte bende onu dedim.Siyasileri eleştirmek her bireyin hakkıdır.Eleştiriyle hakareti önce bir ayırt edelim sonra kiminle karşılaştıracaksan karşılaştırabilirsin .
Bir çekseniz elinizi kadının örtüsünden...
Bir çekseniz ya dilinizi Atatürk'ümüzden...
Cumhurbaskani da bir insan ki sürekli ailesini dilinizden düşürmuyorsunuz bence lafı gereğince söylenmiş ama eleştiren şahıs eleştirdiği duruma düşmüş ona göre o yorum.ASASHFGADJKLGüzel mantıkmış.
Madem eleştiri ve üslup konusunda cumhurbaşkanıyla eşit durumdaysak. O halde cumhurbaşkanı böyleyken cumhuru da böyle canım. Benzer laflarla cevap bulduğunuzda 'Bu nasıl üslub?' demeyin.
İşte bende onu dedim.
Garanti vermem bilalin ne gereği vardı yorumları vb çok buralarda..insanın hasas olası varsa da olamıyor.başka kim icin var söyleyin.Bu hassasiyeti herkese (bu mecrada pek alışık değiliz ) göstermeniz dileğiyle.
Ama ''aslında öyle demek istemedi bunu ima etti '' demece yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?