• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

Herhangi vatandaş devlet büyüğünü eleştirme hakkına sahipse karsilatiririm.

NAsıl yani? Turkiyede egemenlik kayıtsız sartsız milletindir efide. NE demek elestiri hakkı? Elbette her vatandasın elestiri hakkı var.

13 senedir her elestireni iceri atan fasizan yonetim ve zulümler sizin kafanızı karıstırmıs biraz.

Peygamber mi devlet buyukleri ki elestirilmesin? Kaldı ki peygamberler bile insan yani.

NAsıl yani? Turkiyede egemenlik kayıtsız sartsız milletindir efide. NE demek elestiri hakkı? Elbette her vatandasın elestiri hakkı var.

13 senedir her elestireni iceri atan fasizan yonetim ve zulümler sizin kafanızı karıstırmıs biraz.

Peygamber mi devlet buyukleri ki elestirilmesin? Kaldı ki peygamberler bile insan yani.
Elestiremez demedim zaten eleştirdiği şeyi kendi yapmış dedim eleştirmekten başka ne yapıyoruz siyasette başka.
Eleştiren değil hakaret eden iftira atan dir onlar değilse garezinemi yapıyorlar yok yani artık.

evet sahip tabii. nede olsa karşımızdaki ilah değil.
ama ben artemisim mesela sonuna kadar bir tanrıça olarak eleştirebilirim mesela:)
Sana da acikliyim oky elestiremez demedim ..devamı yukardaki yorumda.

:KK70::KK70::KK70:
Birde siyasette hakarete küfürü ceza olsun ama polemiğe ceza olmasın diyorsunuz, birbirinize laf sokup duruyorsunuz, ben burada düşünce tartışması göremiyorum, fırsattan istifade kavga var işte:KK70:
valla ben kavga etmiyorum. saddece mesaja cevap yazdım. ordinary people olarak:).

Özgürce ve EŞİT OLARAK eleştirilerimizi yapabildiğimiz için geçen sene 100 küsür kişiye cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma açıldı.

Geçen yine tam özgürleşicem, bi gülme geliyo. :D

:KK70::KK70::KK70:
Birde siyasette hakarete küfürü ceza olsun ama polemiğe ceza olmasın diyorsunuz, birbirinize laf sokup duruyorsunuz, ben burada düşünce tartışması göremiyorum, fırsattan istifade kavga var işte:KK70:
Kadın platformunda buna şükür demelisin ;) ama siz banlamayi iyi bilirsiniz.: D

Cumhurbaşkanına hakaret yüzünden sürekli davalar açılıyor.
Bu, Avrupa’da başka bir yerde yok.

Yani hakaret etmek ceza kanununda düzenlenen bir suç değil.
Cumhurbaşkanına hakaret olduğunu düşünüyorsanız, ancak tazminat davası açarsınız, başka bir dava açamazsınız.

alıntı yaptım o konudan..

Konu Bekir Coşkun'un yazısıyken Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve MHP liderine nasıl geldi o zaman?
Herkes fikrini yazıp çekilse ama yok öyle olmaz, ille biryerden girmek gerek.

Bak şimdi bunu tek taraf üstüne alınırsa kırılırım, sözüm herkese, genel olarak fikrimizi yazıp kenara çekilelim denmiyor burada.

Şurda Bekir Coşkun gayette haddini aşmış denmiyor ama evet haddini aşmış, modern aile yapısına darbeymiş!
Ben ne aileler bilirim başlarında örtü ellerinde tesbih yoktur ama beyinlerinden neler neler geçer, örtülü birini kıyafetinden dolayı yaftalamalar kolaydır, hmmm Örtülü o zaman kesin yobaz, kesin gerici denir ama ya örtüsü olmayan yobazlara ne demeli, onları nasıl Teşhis edeceğiz?

Evet örtü siyasiler Tarafından çok kullanıldı, Kadınlara bu yüzden kızıyorum ama hiçkimse Örtülü birine "Türkiye'nin ilk türbanlı Bakanı, gururla duyurdular utanmadan" "kendisi boşanmış" gibi Hadsiz sözler söyleyemez, hemcinslerinize böylesi hakaretleri reva görüyorsunuz.

Neymiş Cumhurbaşkanı'nın üslubu da öyleymiş, hani siz ne olursa olsun kınardınız, ayıplardınız, eleştirirdiniz?

Nasıl da nefret kusmuş. Bu hastalıklı düşüncelerini kendine saklasaydın keşke. Bir kesime mal olmasaydı.

Konu Bekir Coşkun'un yazısıyken Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve MHP liderine nasıl geldi o zaman?
Herkes fikrini yazıp çekilse ama yok öyle olmaz, ille biryerden girmek gerek.

Bak şimdi bunu tek taraf üstüne alınırsa kırılırım, sözüm herkese, genel olarak fikrimizi yazıp kenara çekilelim denmiyor burada.

Şurda Bekir Coşkun gayette haddini aşmış denmiyor ama evet haddini aşmış, modern aile yapısına darbeymiş!
Ben ne aileler bilirim başlarında örtü ellerinde tesbih yoktur ama beyinlerinden neler neler geçer, örtülü birini kıyafetinden dolayı yaftalamalar kolaydır, hmmm Örtülü o zaman kesin yobaz, kesin gerici denir ama ya örtüsü olmayan yobazlara ne demeli, onları nasıl Teşhis edeceğiz?

Evet örtü siyasiler Tarafından çok kullanıldı, Kadınlara bu yüzden kızıyorum ama hiçkimse Örtülü birine "Türkiye'nin ilk türbanlı Bakanı, gururla duyurdular utanmadan" "kendisi boşanmış" gibi Hadsiz sözler söyleyemez, hemcinslerinize böylesi hakaretleri reva görüyorsunuz.

Neymiş Cumhurbaşkanı'nın üslubu da öyleymiş, hani siz ne olursa olsun kınardınız, ayıplardınız, eleştirirdiniz?

Ve hani yanlışı yanlışla örtmezdiniz...

Ve hani yanlışı yanlışla örtmezdiniz...
Ben gayette açık bir kadınım, askılılarla gezer, bikinimi de giyerim, Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Laik, demokrat ama öte yandan kendince ibadetlerini yerine getiren biriyim, hiç bir partiyle işim yok, bu Bakan hanımı söylediği iddia edilen sözlerden dolayı da eleştirdim, gülüştüm bile ama Örtülü diye veya boşanmış biri diye bel altı vurmam, vurana da tepkimi gösteririm.
Bu başka birşey çünkü.

Özgürce ve EŞİT OLARAK eleştirilerimizi yapabildiğimiz için geçen sene 100 küsür kişiye cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma açıldı.

Geçen yine tam özgürleşicem, bi gülme geliyo. :KK70:
Demekki hakaretle eleştiriyi ayırt edemeyenler var.

Demekki hakaretle eleştiriyi ayırt edemeyenler var.

Cumhurbaşkanlığını parti başkanlığıyla karıştıranların ülkesinde insanların aklının karışması normaldir.

Abdullah gül zamanında kimsenin cumhurbaşkanlığına hakaretten ceza aldığını hatırlamıyorum. Burada hesabı halka mı kesmeliyiz?

Ben ilk yorumumda yazdım. Bu sözlerin hiçbirini hoş göremem bende. Ama şu konuda haklı değil mi?

Bu kadın hangi vasfıyla bakanlık koltuğuna oturdu? Sürekli örtülü olmasıyla gündemde. Bu türbanı siyasi simge olarak kullanmak değil midir? Dini siyasete alet etmek değil midir?

Cumhurbaşkanlığını parti başkanlığıyla karıştıranların ülkesinde insanların aklının karışması normaldir.

Abdullah gül zamanında kimsenin cumhurbaşkanlığına hakaretten ceza aldığını hatırlamıyorum. Burada hesabı halka mı kesmeliyiz?
Akıl karışıklığı hakareti gerektirmez ama diğer bir mesajimda da dediğim gibi buraların hakaret algisi siyasi görüşe göre şekilleniyor kim hangi tarftaysa ona alay,hakaret,aşağılama gelince beğeniyor sonra saygiydi hakti eşitlikçi diye bağırıyorlar kimsede samimiyetlerine inanmıyor.

Back
X