- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Abla nettin ya ölürüm ben meraktanhagedanın 2. üyelik olduğunu tahmin ediyordum ama kim olduğunu çözememiştim daha.2 kişi daha var 2. üyelik diye düşündüğüm.bakalım ne çıkacak.bir de birisi var ki.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla nettin ya ölürüm ben meraktanhagedanın 2. üyelik olduğunu tahmin ediyordum ama kim olduğunu çözememiştim daha.2 kişi daha var 2. üyelik diye düşündüğüm.bakalım ne çıkacak.bir de birisi var ki.......
emin olayım açıklarım,takipteyimAbla nettin ya ölürüm ben meraktan
hagedanın 2. üyelik olduğunu tahmin ediyordum ama kim olduğunu çözememiştim daha.2 kişi daha var 2. üyelik diye düşündüğüm.bakalım ne çıkacak.bir de birisi var ki.......
Hayyal olmadı bu şimdi. :) İkinci üyelikle partiliğin ne ilgisi var ?
Deşifre edilenleri biliyoruz da ondan görmediniz..
evet geçen moda yarışmasında olmuştu deşifre edildi ama banlanmadı, burdada fetihçenin ilk üyeliği duruyor, ozaman deşifre etmek caydırmaz ki insanları. bence en azından şu yapılmalı fetihce siyasete yorum yazamasın mesela hiç bi zaman. bi ceza sistemi olmazsa mutlaka devamı gelir.
aynen ya. kadın bulundu. tam 11 üyeliği var.
ve o 11 üyelikle birine oy vermiş. bulundu.
ancak kendi üyeliği ceza almadı. ve onun yüzünden koca yarışma milletin uğraşı emeği yok oldu. ama kadın ban yemedi. yanınada kar kaldı.
biride 2ci üyelikle geldi oy kullandı, oda ceza yemedi. mesaj yazdı gitti. onunda ilk üyeliği kaldı banlanmadı.
mune biliyorum olayı.Üye eğer 2. üyeliğiyle hakaret ediyorsa 1. Üyeliğine ceza veriliyor, cezalıysa ban süresi uzatılıyor, 2. Üyelikte iptal ediliyor.
Sahte konu açmak dalga geçmek için 2. üyelik alınmışsa 2. Üyelik iptal ediliyor, ana üyeliğe aynı şeyi tekrar yapması halinde deşifre edileceği ikazında bulunuyoruz özelden.
Moda Yarışması'na gelince, o konuyu bilmeden yorum yapıyorsunuz, 11 üyelikle oy verilen kişi durumdan habersizdi, onca üyelikle oy veren kişi de ikaz edildi özelden, diğer kişi ise banlıydı, banlıyken 2. üyelik almıştı, o da gayette ikaz edildi özelden.
Ve Moda yarışması sadece bu iki kişi yüzünden iptal edilmedi, daha başka hile yapanlarda vardı, hangi birini ayıklayalım, hangi birine hesap soralım deyip iptal ettik.
Bu bölümde 2. üyeliklere gelince baştan beri deşifre etseydik tek Tarafın 2. üyeliği olmadığını görürdünüz, bölümü, üyeleri Hırs yapıp 2. üyelik alanlar her taraftan
Madem deşifre edilecek burada, yakalayıp deşifre ettiğimizde görürsünüz
Beyazgri üyesinin böyle bi durumu var miymiş iptal mi edildi ne oldu kendisine?Deşifreye ben dahil kimse hayır demez sanırım, herşeye hayır olmaz![]()
Sitede hala aktif ama girmiyor uzun zamandır, 2. üyelik mi bilemem, başka birine ait 2. üyelik olduğuna dair kesin kanıt yok elimizde, delil olmadan da itham edilemez.Beyazgri üyesinin böyle bi durumu var miymiş iptal mi edildi ne oldu kendisine?
hagedanın 2. üyelik olduğunu tahmin ediyordum ama kim olduğunu çözememiştim daha.2 kişi daha var 2. üyelik diye düşündüğüm.bakalım ne çıkacak.bir de birisi var ki.......
sen sitedemisin anacım. birtek siyasete girince böyle oluyor işteay bizim moda yarışmamız mı varmış![]()
sen sitedemisin anacım. birtek siyasete girince böyle oluyor işte
Ama zaten üye bilerek Kasıtlı olarak ikaz etmemize rağmen birçok üyelik almaya devam ediyorsa ana üyeliği de iptal ediliyor, sırf bu sebepten ana üyeliği silinmiş çok kişi var, hatta hatta açtığı üyelikte çelişkili tavırlar sergileyenleri de incelemeye alıp birbirinden çok farklı Açıklamaları olan üyelerinde üyelikleri iptal ediliyor.mune biliyorum olayı.
o kişinin oy verilen kişinin olaydan haberi yoktu zaten.
ben sadece 11 üyeliğiyle oy kullanan o kişinin ceza alması gerektiğini yazdım..başka hile yapanlarında olduğunuda duydum. ama uyarı yerine ban olsa keşke.
çünkü uyarı inan bu kişilere caydırıcı olmuyor. direkt banlanmaları ,belki başkkaların bunu yapmasına engel olur diye düşünüyorum. bu benim şahsi fikrim. nacizane kısaca..
deşifre edin zaten. kimse bir daha cesaret edemesin buna
Chp liyim daha doğrusu chp ye oy vereceğim ve o bahsettiğin kişi ile yani cimcime ile çok iyi anlasiriz.
Ne alaka?
bak misal ofis ve bende aynı kişiyiz ama kazen hala yakalayamadı bizi
ama hastalıklı bir durum ya senin bu dediğin yazık
Hayır yalnızca sitem hahahaha :)Bu bir itiraf mi![]()
Hayır yalnızca sitem hahahaha :)
Öyle bi şarkı vardı ya ne itiraf bu yalnızca sitem diye![]()
Alakası yoksa neden fetihce gibi üyeleri uyarırken seni göremiyorum ha 1sen?
Yoksa akp söylemlerini telaffuz ettiğim için mi rahatsız oldun? :)