- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
bugün bizim komşulara geçtik... iki kız kardeş biri benimle yaşıt biri bi yaşi büyük benden ikiside nişanlı yazın evleniooo.....
özenme duyguları başladı bindeeee
ocağa yemek koydumönce kızgın yağ suratıma doğru şahlandı ama ufak sıyrıklarla atlattım bu arada bende hala smiley yok deli olcam acebağ yimek nasıl olcek
smiley sorunumu hallettiiimmm hepsi var artık bende de
güzel olur güzel.... şekerin smileyleri gelmiş bak seninkide yolddır...
ihihi hayırlısı garip garip ifadelerle kendimi ifade etmeye çalışmak yorucu olmaya başladıvalla tatlım denedim bakalım etten nefret ediyorum amma yemem lazım kendi sevebilceğim şekilde attım içine bişeyler hayırlısı sen nerelerdeydin bakim
sınavlarımı bitirdim rahatladım geldim... yemeğe biri mi geleck yoksa kendine mi yapıosun
kendime güzelim ya...b12im çok düşük ilaç kullanıyorum ancak kırmızı et yemem şartailecek otobur yaşıyoruz tavuk ve balık haftada 3-4 gün pişiyor ancak etçil olamıyoruz doktorum sakatat filan dedi böğek dedim gerçi kokoreç yerim ama sakatattan sayılmıyor ben de bişeyler yapmaya çalışıyorum bakalım mantar filan karıştırdım biraz :)
ben hiç yemek ayırmam et ot herşeyi yerim....
benim gibi şişkosun o zaman
hayır kuzum 1.70 boy 56 kilo.. gayet iyi fiziğim.... hahh haaa
gıcıkk1.72-4 boy ama kiloyu söylemem fena abur cubur manyağıyım da
işte olmuş smiley kullanmışsın alkışşşşş
sen msjı nerden yazıyosun ya bi fotosunu çekde koy şuraya nasıl olmaz olması lazım ya....
Obur seni.... gidecek kilolarrr...
kızlarrr sizlere erkin koray-sevince şarkısını armağan etmek istiyorum ,çok içimden geldi
ekliyorum bak
eklenm,iyor geçersiz dosya tipi diyor windows 7 kullandığım için mi bu çile anlamadım ki