Bekarlar Kahvesi :)

canım ben daha yenı normale dondum..3 yıl oncesıne kadar kilom 70 e yaklasmıstı..azmettim inceldimm

benimde su an öyle bir durumum var valla.. hic azmetipte kilo verdigim olmadi
ama insallah havalar biraz güzel olursa yürüyüse gitmek istiyorum..
henüz gerci azimlenemedim ama bakalim

benimde su an öyle bir durumum var valla.. hic azmetipte kilo verdigim olmadi
ama insallah havalar biraz güzel olursa yürüyüse gitmek istiyorum..
henüz gerci azimlenemedim ama bakalim

ben arkadaslarımı akrabalarımdan akran olduklarımı gördükçe,kendime dedim ki sen de onlar gibi zarif olmalısın..ekmegi cok seven bırıyım ben bos bile yerim o derece,diyette ekmegi birkac dıleme ındırdım..bol meyve,sebze,salata yedim,bardak bardak su ictim..en onemlısı aksam 6'dan sonra hıc bırsey yemedım..cok acıkırsam elma yıyodum durmadan..

bilirim o duyguları.zayıflama işi azim istiyor,isterseniz yapabılırsınız..ben 70lerden 50 lere düştüm gören saşırıyo hala

benim bu hormonlarım yüzünden bi dengem olamadı.bildim bileli kiloluyum ama bi dönem çok aldım sonra verdim sonra geri aldım şimdi veremiyorum yemek yemeyi vs çok seviyorum zaten boğaz zevkime aşırı düşkünüm soslar vs.ancak ben kilo aldıkça hormonlarım daha da bozuluyor.çok stresli bi dönemden çıktım hatta çıkıyor gibiyim tam çıkamadım da o yüzden şimdi dikkat etmeye başlayabilirim

ne güzel :) aslinda ben cok yemek yemeyi seven biride degilim
benim sorunum tatli ve cok hareketsizim tabi..
fakat ben diyet meselesine hic gelemiyorum..
kendi kendime dikkat edince bile aslinda kilo verdigim oluyor benim..
sadece abur cuburu azaltip spor yapmaya baslasam bile cok kilo veririm bence :)

ben de tam tersı tatlıdan nefret ederım...hıc yemem,canım ıstemez..benım cok samımı arkadasım senın gıbı,dıyette oldugun da kılo veremıyor..dıyet yapmıyormus gıbı yıyeceklerını azaltarak verıyor..psikolojik olarak diyette olmak ters tepiyo onda..

aman dikkat et canım,bu konu cok onemlı bılıyorsun..

olabilir belki bendede öyledir.. fakat ben simdiye kadar uzun süre diyet yapmis biri degilim
diyet yapinca vazgecerim hemen bu yüzden kendi kendime yememi azaltarak dikkat ederim

tabi bi de,sağlından olmadan kilo vermek ve verdıklerını gerı almamak diye bi olay var bunu da unutmayın canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…