Bekarlar Kahvesi :)

eklenm,iyor geçersiz dosya tipi diyor windows 7 kullandığım için mi bu çile anlamadım ki
tatlım profil -oradan sol tarafta seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-standart editör toolbar kısmını işaretle bu yöntemi yaptın mı ? bu smileları kullansbilmen için?

bayılırım bu şarkıya yer gök aşk dizisnde çalmıştı bi ara bende fena dilime dolamıştım... o zaman bi sevdiğim vardı.. şimdi yok ama olsun insan b şarkıyı sadece sevgilisi olunca mı söyler.... ben herşeyi ailemi arkadaşlarımı çoookkk seviyorum bu şarkı benden onlara gelsin....:KK24:
bende çok severim ,armağan etmek istedim :KK31:

tatlım profil -oradan sol tarafta seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-standart editör toolbar kısmını işaretle bu yöntemi yaptın mı ? bu smileları kullansbilmen için?

çook tşk ettim canım ya bikaç arkadaş daha avrdı bulamayn onlara tarif ettim hemen :KK70: dualarının sesi oldun :p

sohbetin dibine vurmuşsunuz bekarrlar kahvesiii:)):KK52::KK51::KK51:

Son düzenleme:
tşk derimmmmmmmmmmmmmmmmm çok saol tatlım buralarda olsan bi kahve ısmarlardım :KK70:

:nazar: bak içiyoruz bile:KK53: doya doya kullan hadii bakalım.öpüldünüzzz uğrucam yine kahve içmeye ,çok darlandım kuzular biraz kek mek bişi yapimm ,getirim sizede :KK31:

X