Bekarlar Kahvesi :)

tabi bi de,sağlından olmadan kilo vermek ve verdıklerını gerı almamak diye bi olay var bunu da unutmayın canlarım :KK1:

tamam ben evlenmicem zaten ama kendim kendimi begenmiyorum zaten önemli olan bu :KK70:
alisverise gidince cok zor buluyorum giyecek biseyler..
cünkü gögüsler büyük mide göbek var.. bu yüzden hep bol seyler ariyorum :S

tamam ben evlenmicem zaten ama kendim kendimi begenmiyorum zaten önemli olan bu :KK70:
alisverise gidince cok zor buluyorum giyecek biseyler..
cünkü gögüsler büyük mide göbek var.. bu yüzden hep bol seyler ariyorum :S

:KK60: :KK60: yavrum yaa,zayıflarsın sen ben ınanıyorumm...avusturyanın çikolataları da pek güzel olur ama artık fedakar olcan az bıraz :KK1:

abur cuburu ben de cok sevıyorum ama az yemek zorundayız..onlar dırek yag oluyor malum bölgelerde :KK1:cips olsun,jelibon olsun,kuruyemiş olsun,fast foot olsun çok severimmm...:KK16:

abur cuburu ben de cok sevıyorum ama az yemek zorundayız..onlar dırek yag oluyor malum bölgelerde :KK1:cips olsun,jelibon olsun,kuruyemiş olsun,fast foot olsun çok severimmm...:KK16:

kfc :'( burger king :'( kapılarında yatabilirim :'( üstüne bal kabaklı cheesecake :'( cafe latte :'( olsa da yesek arabaya atlayıp gitcem az kaldı :KK70:

cikolatadan kahveden ne bahsediyosun kizim delirtcen mi bizi :KK70:
ben birazdan yemek yicem ama sevinyiorum cünkü acikmistim :)
saat 11 de uyandim, su ana kadar neler yedim biliyomusunuz
sabah kücük kase cornflakes sütlü yedim :)
bide bi yarim saat önce 5-6 tane fistik ve üc tane cikolatali draje mi deniliyor ne ondan :)
aha bundan :)
$napolidrageekeksi.jpg
baskada bisey yemedim..
ama aksam yemeginden sonra cikolata vs. yerim yine :S

cikolatadan kahveden ne bahsediyosun kizim delirtcen mi bizi :KK70:
ben birazdan yemek yicem ama sevinyiorum cünkü acikmistim :)
saat 11 de uyandim, su ana kadar neler yedim biliyomusunuz
sabah kücük kase cornflakes sütlü yedim :)
bide bi yarim saat önce 5-6 tane fistik ve üc tane cikolatali draje mi deniliyor ne ondan :)
aha bundan :)
Eki Görüntüle 385687
baskada bisey yemedim..
ama aksam yemeginden sonra cikolata vs. yerim yine :S

bunlar atıştırmalıksa akşam yemegınde yıceceklerını tahmın edemıyorum bal :KK60: :KK60: ben kahvaltı yaptım,daha hıc bısey yemedim..:21:

ahahahah :KK70::KK70::KK70::KK70:: çok güzel veririz biz :KK70: kendi kendimizin canını çektiriyoruz :KK70: tamam sakinim sen de sakinleş çıkar bunları kafandan :KK70: hahaha

veririiiiizzzzz..yaz geldi,montlar yok artık fazlalıklar kabak gıbı ortada.tsörtlerden pörtleyen kalça üstü yağlarını yok etmem lazımm,yoksa rezillerdeyim rüsvalardayımmmm anam anaammm :KK60::KK60::KK60:

bunlar atıştırmalıksa akşam yemegınde yıceceklerını tahmın edemıyorum bal :KK60: :KK60: ben kahvaltı yaptım,daha hıc bısey yemedim..:21:

ya cok bisey yemedim ki :S bir kase cornfakes oda kücük bir kase...
bide fistikla üc tane draje :S
cok bisey yemedim aslinda cok gözüksede...

X