- 30 Ocak 2012
- 3.475
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
tatlım profil -oradan sol tarafta seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-standart editör toolbar kısmını işaretle bu yöntemi yaptın mı ? bu smileları kullansbilmen için?eklenm,iyor geçersiz dosya tipi diyor windows 7 kullandığım için mi bu çile anlamadım ki
bende çok severim ,armağan etmek istedimbayılırım bu şarkıya yer gök aşk dizisnde çalmıştı bi ara bende fena dilime dolamıştım... o zaman bi sevdiğim vardı.. şimdi yok ama olsun insan b şarkıyı sadece sevgilisi olunca mı söyler.... ben herşeyi ailemi arkadaşlarımı çoookkk seviyorum bu şarkı benden onlara gelsin....
hadi kız yaptın mı memleket meselesi haline geldi....
tatlım profil -oradan sol tarafta seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-standart editör toolbar kısmını işaretle bu yöntemi yaptın mı ? bu smileları kullansbilmen için?
yani hatun tarif etmese arar dururduk öylehem şarkı armağan etti hem de smiley'im var artıkın oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
ahh kuuzumm bileydimm daha önce derdine derman olurdumm.güle güle kullan canımmmçook tşk ettim canım ya bikaç arkadaş daha avrdı bulamayn onlara tarif ettim hemendualarının sesi oldun
sohbetin dibine vurmuşsunuz bekarrlar kahvesiii:))
sohbetin dibine vurmuşsunuz bekarrlar kahvesiii:))
sen ne diosun benim de artık smileyim var
ahh kuuzumm bileydimm daha önce derdine derman olurdumm.güle güle kullan canımmm
hadii hayırlşı olsunnn
topiktekilerin bi listesini yapsak kaç kişi çıkarız ki... bu görevi kim üstlenir hadi çıkaralım bi sayı....
:) sen yap cnmm :) ilerde evlenenleri silersin bakalım kim önce gitcek kısmett:))
pek hayırlı olmayacak günlerin acısını çıkarıp sapıtcam
:) sen yap cnmm :) ilerde evlenenleri silersin bakalım kim önce gitcek kısmett:))
sen yap seeeennnnnn .....
tşk derimmmmmmmmmmmmmmmmm çok saol tatlım buralarda olsan bi kahve ısmarlardım