Bekarlar Kahvesi :)

Söylerken bile insanın yüzünün şeklinin değiştiği o ilk yaşlardayım, yolun yarısı diyerekten ilerleyen..

yani... söylüyorumm.. offfffff... yine mi yaaaaaa........

OOOOOOOTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZ

mutlu musun, oldu mu :KK43:

yok mu arttıran yaaa :26:

Söylerken bile insanın yüzünün şeklinin değiştiği o ilk yaşlardayım, yolun yarısı diyerekten ilerleyen..

bende yolun yarisi diyince 45 falan diyeceksin sandim daha genceciksin :KK34:

IImaaaannnn bende bisey var sandiydim :106:
ne var canim 30 da cok gencsin , ve kendine yaslimi diyiysin :KK53:
benim 2 nömreli ablamda 30 yasinda,
yabancilik cekmem yani , hem aramizda 5 yas var ,
beni 18 sandin timi :KK53:

olgun dadında bi çıtır havası verdin, ne yalan söylüyim :44: ama benim (şimdi kendi işinin sahibi) ex stajyerim de 87 bi hatundu (ki hala görüşürüm) ve o da bomba bişeydi. O sebeplen, çaktırmasam da severim bazı çıtırları :KK9:

zati citirimki 25 citir, yaslimi yani ayöl :63:
bende ciksam iyi olcek,
cünküm netim sürekli takiliyor,
ve yarin erken kalkmaliyim,
fit olmaliyim :KK8:

IImaaaannnn bende bisey var sandiydim :106:
ne var canim 30 da cok gencsin , ve kendine yaslimi diyiysin :KK53:
benim 2 nömreli ablamda 30 yasinda,
yabancilik cekmem yani , hem aramizda 5 yas var ,
beni 18 sandin timi :KK53:

olgun dadında bi çıtır havası verdin, ne yalan söylüyim :44: ama benim (şimdi kendi işinin sahibi) ex stajyerim de 87 bi hatundu (ki hala görüşürüm) ve o da bomba bişeydi. O sebeplen, çaktırmasam da severim bazı çıtırları :KK9:

Dilekagaci,

anacim, sen ne işsin :KK49:

bi varsın bi yoksun, daha çok katılım bekliyoruz, cesaret :KK9:

niidersin, kimlerdensin, anlat hele :KK14:

iznin ortasi sinava sonuda ramazana denk gelince evde gecirmek zorunda kaldim :KK31: bende 26 yasindayim sanirim foruma gore yaslilar grubuna giriyorum bende:KK1:

ya hayir ya biz yasli falan teilik :KK50:
cok gencik, tatliyik, güzelik :KK16:
benim artik ders calisma sürecine girmem lazim,
eylülde sinavlarim var:26:
ramazanda allah hepinize sabir versin diyorum,
cünkü susuzluk cok kötü diyor geneli..
allah kabul etsin simdiden :KK16:

zati citirimki 25 citir, yaslimi yani ayöl :63:
bende ciksam iyi olcek,
cünküm netim sürekli takiliyor,
ve yarin erken kalkmaliyim,
fit olmaliyim :KK8:

yeme beni, çıtırlığın da kategorileri var, sen o ilk kademeleri azzcuk geçmişsin şekerim :KK53:

artık tadına vardığın çıtırlık evresi bu dabi:KK52: sonra zaten olgun kadın evresine geçiyorsun, ama benim içimdeki çocuk ölmedi deyip çıtırlara kısık kısık gözlerle bakıyosun :KK35:

bi sır vereyim mi, benim hala yirmilik dişlerim çıkmadı. Demek ki neymiş, ben hala (yaklaşık 10 yıldır :KK52:) yirmilerine basmaya çalışan kıtır pardon çıtır bi hatunmuşum :KK52::KK52:

yeme beni, çıtırlığın da kategorileri var, sen o ilk kademeleri azzcuk geçmişsin şekerim :KK53:

artık tadına vardığın çıtırlık evresi bu dabi:KK52: sonra zaten olgun kadın evresine geçiyorsun, ama benim içimdeki çocuk ölmedi deyip çıtırlara kısık kısık gözlerle bakıyosun :KK35:

bi sır vereyim mi, benim hala yirmilik dişlerim çıkmadı. Demek ki neymiş, ben hala (yaklaşık 10 yıldır :KK52:) yirmilerine basmaya çalışan kıtır pardon çıtır bi hatunmuşum :KK52::KK52:

hangi yasi hissediyorsan o yastasindir :KK1: benim babaannemin heasbina gore halam 18 yasindaymis (gercekte 45 ) bu hesaba gore bende seneye dogacagim insallah :KK1::KK1::KK1::KK1:

taam iyi küzel deyonda,
beni gören 18 saniyi bu biiirrr:KK12:
ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii:21:
cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc:emir_bebek:
21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt.. :KK53:

baanne ben citirim :KK55:

ha bu arada benimde 20likler cikmadi, buda yetmisbeeessssss :KK53:

aaalllaaahhh gaza geldim, deilsin işte :KK33:

beni gören 18 saniyi bu biiirrr; SEN BUNA İNANIYON MU :KK47:

ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii ; AİLELERİ BU İŞE KARIŞTIRMAYALIM, BÜYÜK KAVGA ÇIKAR, BENİM ANNEM SENİN ANNENİ DÖVER :KK53:

cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc ; BEN DE KEDİ TAKLİDİ YAPARIM AMA SEVMEM :KK1:

21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt; BENİM ÇOĞU KIYAFETİMİ DE ANNEM ALIR VE YARDIMCI OLAN O ÇITIR ÇALIŞANLARA SİZDEN DAHA KÜÇÜK BENİM KIZIM AMA SİZE OLURSA ONA DA OLUR DİYİP ONLARA DENETİR :KK52:
bu maddeler yuzu bulur anladik citirrrrr bir hatunsun sen :) hangi sehirdesiniz citir bayan /bayanlar:44:

taam iyi küzel deyonda,
beni gören 18 saniyi bu biiirrr:KK12:
ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii:21:
cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc:emir_bebek:
21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt.. :KK53:

baanne ben citirim :KK55:

ha bu arada benimde 20likler cikmadi, buda yetmisbeeessssss :KK53:

aaalllaaahhh gaza geldim, deilsin işte :KK33:

beni gören 18 saniyi bu biiirrr; SEN BUNA İNANIYON MU :KK47:

ailem beni hala 14 gibi seviyi bu ikiii ; AİLELERİ BU İŞE KARIŞTIRMAYALIM, BÜYÜK KAVGA ÇIKAR, BENİM ANNEM SENİN ANNENİ DÖVER :KK53:

cocuk taklidi cok iyi yaparim cokta severim buda üccc ; BEN DE KEDİ TAKLİDİ YAPARIM AMA SEVMEM :KK1:

21 yasima bastigimda, teyzemgil bana kolye alirken kuyumcuda 16 yaslarindaki bir kiz icin demisler buda dööörrtt; BENİM ÇOĞU KIYAFETİMİ DE ANNEM ALIR VE YARDIMCI OLAN O ÇITIR ÇALIŞANLARA SİZDEN DAHA KÜÇÜK BENİM KIZIM AMA SİZE OLURSA ONA DA OLUR DİYİP ONLARA DENETİR :KK52:

X