Bekarlar Kahvesi :)

Bana mı yazmıştın? Nerden yazdın görmedimki...

Noldu canım anlatsana...

yahu bir şey yok...:)) özgeye yazmıştım sonra sana sordum ama aradı kaynadı nesee
tatmini 2013... topiciğindeydi..

bazen sen ne kadar müdehale etmek istesende engel olamazsın canım..belki bir şeyler desen bak bak
beni çekemiyor falan diye düşünecek..:26: insanoğlu böyle maalesef..bazen anlattığının tam tersini anlıyor..
hayırlısı olsun hakkında...

okumasını istemiyormuş ..
kısmet tabi bilinmez ama onun okumasını isterdim

bende öyle düşündüm beni çekemiyosun falan derse üzmeyim madem mutlu diye birşey söylemedim
hayırlııs olsun hakkında dedim ama çok yakın arkadaşım kaç senedir arkadaşız bilmiyorum inşallah mutlu olur..

kaç senelik arkadaşta olsan canım benden sana abla tavsiyesi, böyle konularda insanlar farklı düşünebiliyor..
söyleyipte kötü olacağına sus daha iyi...kısmetiyse zaten önüne geçilemez...hayırlısı olsun hakkında...

Bitanem hemen cevap vereyim... Yemekten sonra görüşmedik o memleketine gitti 10-15 gün yok...

O iş yerinden bizim aramızı yapmak isteyen arkadaşımla konuştuk.. Gecenin fotolarını gösteriyodu bana benimle onun olduğu karelerde böyle bi duruyo gülümsüyo falan benim bişey dememi bekledi..

Bende gece benim anlam veremedğim bişeyler döndü sanki masada dedim.. O yine güldü anlamak istermiydin ded.. Bende yok istemezdim dedim...

Onun niyeti sadece sevgili edinmek gezip tozmaksa hiç gelemem öyle şeylere biliyosun dedim..

Hiç taviz vermeyi düşünmüyorum...

teşekür ederim öyle yapıyorum zaten hakkında hayırlısı olsun dedim.

düşüncelerin çok güzel umarım karşına çok dürüst ve ahlaklı biri çıkar:))

hmmm..bizde ölesine verilcek kız yok zaten..
gelsin helaliyle istesin madem...bu yaşımıza kadar bunu savunmuşuz.
başka türlüsü de olmuyor zaten canım,hayırlısı olsun..

hmmm..bizde ölesine verilcek kız yok zaten..
gelsin helaliyle istesin madem...bu yaşımıza kadar bunu savunmuşuz.
başka türlüsü de olmuyor zaten canım,hayırlısı olsun..

Ama onun evlilik gibi bi düşüncesi yakın vadede yok sanırım..

Çünkü yapması gereken bi kariyeri var....

Dip Not: Nasipten Öteye Yol Yok !!!

ya ben tv'ye daldim

HayatSultan, öyle birine benziyorsa o zaman gercekten dogru karar almissin..
mantikli düsünen birisin, allah gönlüne göre versin

Kend peki arkadasin sana sormadimi, sen ne düsünüyorsun diye,
fikir almadimi ? :26:

seni cok iyi anliyorum, cünkü gercekten bisey diyincede , kiskaniyor deniliyor hemen
bunca pisman insan var, evlendigi icin pisman olan,
onun yerine okumadigi icin kendince dövünen..
göremiyor demekki bunlar..

biz onla konuşurken fikirleri başkaydı okurum istiyorum gibiydi
şimdi degişmiş en son kararı evlenmekmiş aşık olmuş
hal böyleykende bişey diyemedim sen nasıl mutluysan öyle yap dedim bişey desem yanlış anlar diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…