Bekarlar Kahvesi :)

resmi napıyım ben çikilotaya çikilota dememm
midemde olmayıncı:)):KK50::KK50::KK50::KK28::KK28:
hiç büyük konuşma ne zaman ne olacagı belli olmazzzz:)):KK14::KK14::KK14:

ben emin olmasam büyük konusmam..:KK36:
bu konuda istedigim kadar büyük konusayim biseycik oldugu yok zaten:KK35:
cikületayi nasi halledecezküne :26: ama ben gazancam, sen ne hediye etcen bana :KK8:

cikületayi nasi halledecezküne :26: ama ben gazancam, sen ne hediye etcen bana :KK8:

ne istiyosun :44::44::44: arkadaşımda sen gibi diyodu aşık oldu evleniyiii:))):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
darısı sana diyorum :21::21::21:
sonrada bütün bekarlar kahvesine:)):nazar::nazar::nazar:
:KK52::KK52:

ne istiyosun :44::44::44: arkadaşımda sen gibi diyodu aşık oldu evleniyiii:))):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
darısı sana diyorum :21::21::21:
sonrada bütün bekarlar kahvesine:)):nazar::nazar::nazar:
:KK52::KK52:

o arkadasin 3 gün söylemistir, ve büyük konusmustur, ondan sonrada yasamistir bunu :KK51:
dedigim gibi ben büyük konusmuyorum, biliyorumda konusuyorum :63:
ben ne istiyim :26: ablamgil türkiyeden getircekler istediklerimi gerci :KK16:
bende senden tutku eti cin ve ikram istiyim :21::21:

Aman yazdıklarımıza dikkat edelim!! Geyikle karışık iddiaya girerken kader ağlarını örüyor. :KK53: Çekim yasası vb denen şeyler gerçekse kaderimizi şuanda kendimiz yazıyoruz. :KK47: Hatta daha çocukken yazıyoruz.. Misal ben daha 7-8 yaşlarındayken annemle her kavga ettiğimde "büyünce çekip gidicem burdan yalnız yaşıcam, kimse bana karışmıcak" diyip annemi hüngür hüngür ağlatırdım. Şimdi kendim ağlıyom :KK52:

Aman yazdıklarımıza dikkat edelim!! Geyikle karışık iddiaya girerken kader ağlarını örüyor. :KK53: Çekim yasası vb denen şeyler gerçekse kaderimizi şuanda kendimiz yazıyoruz. :KK47: Hatta daha çocukken yazıyoruz.. Misal ben daha 7-8 yaşlarındayken annemle her kavga ettiğimde "büyünce çekip gidicem burdan yalnız yaşıcam, kimse bana karışmıcak" diyip annemi hüngür hüngür ağlatırdım. Şimdi kendim ağlıyom :KK52:

haklisin, bazen bende, hatta az önce bile bunu düsündüm :KK1:
söyleye söyleye gercege dönüstü bile coktan bence..
cünkü yeni bisey degil bu bi kac yildir söylüyorum :18:

o arkadasin 3 gün söylemistir, ve büyük konusmustur, ondan sonrada yasamistir bunu :KK51:
dedigim gibi ben büyük konusmuyorum, biliyorumda konusuyorum :63:
ben ne istiyim :26: ablamgil türkiyeden getircekler istediklerimi gerci :KK16:
bende senden tutku eti cin ve ikram istiyim :21::21:

olur kurban olsunlar sana canomm:))):KK24::KK24::KK24:

neden aglıyon kuzum yaa:KK43::-)43::KK43:

haklisin, bazen bende, hatta az önce bile bunu düsündüm :KK1:
söyleye söyleye gercege dönüstü bile coktan bence..
cünkü yeni bisey degil bu bi kac yildir söylüyorum :18:

o zaman ne yapıyoruz...

önce söylemeyi bırakıyoruz :KK19:

sonra keyfimize göre istediğimizi yazıyoruz :KK9:

Brad Pitt çıkmasa da artık idare edicez bahtımızda ne varsa :KK4:

ya da yoksa :KK43:

Yine annemin veciz bir sözü geldi, kör topalla başlayan, benim onu bile bulamadığımı anlatan :44::KK52:

X