- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #3.421
katılıyorum valla. bizede hala ayrılmadınız mı siz diye soruyolardı. ne saçmalık dimi. 14 ay oldu hala ayrılmadık vallaa. çatlasınlarda patlasnlar :))
evett çok güzel fotoğraff gerçkteenn. . insanın sadece anne olmak için evlenesi geliyo :))
hmm demek seninde bi aşkın var...
evet:))her ne kadar şu anda kızgın olsam da ona :)) seninde mii
Nadir görüştüğüm arkadaşlarımla konuşurken böyle pat diye bana ee senin nasıl gidiyo varmı birisi ?
Yaaaa sormasınlar artık kardeşim.. Ben olsa söylerim zaten bayrak sallarım hatta millete ben mutluyum diye..
Şimdi düğüne davet eden arkadaşımda aynı şekilde ayrıldığım kişiyi soruyo aradı mı bi daha hiç görüştünüz mü??..
Yahu aradan kaç ay geçti ben adını duymak bile istemiyorum nediye soruyosun ki...
hayırlı akşamlar
Hayır benim yok hayatımda kimse...
hayırlı akşamlar hoşgedinnhayırlı akşamlar
hpşgeldin kendicim nasılsın :))canım nasılsın :))
evet çok can sıkıcı banada hep sorarlar imalr falan hiç hoşuma gitmiyor41:
Günlerim Hep Aynı Geçsede... Hayatımda Bi Değişiklik Olmasada Ben Yinede Mutluyum....
delüü kız :)) seninde deyince :) valla bnmde olmayaydı da rahat edeydim.
daha bugun birisi bana asılan bi çocuk olduğunu sölemiş yarın çocuğu bulup dövecekmiş. bnde inş sen sopa yersnde görürsün gününü ddim. çünkü yok asılan falan yaa snir oluyorum böle kıskançlıklarına. elnden gelse bni eve kitlicek sadece kendisi görecek. başkasına göstermicek. çok sıkıcıııııı :))
daim olsun canımcım sen mutluysan gerisi boşş:))
darısı banaaa gerçi bende çok şükür iim şuan :))kitap okucam birazdan sinan yagmur okumuştun demi süper degil mi kitapları:))
Allahım yarabbim... Kız ne bu çocukca kıskançlık.. Sakın haa taviz verme.. Hem ne o öyle bi laf duyunca dövmeye mi gidilir... Sana güvenmiyo mu... Bi asılan varmış... Hemen gidip ağzını burnunu dağıtayım..Sevdiceğininde yaşı küçük sanırım... SEN yeni mezunsun o da senden bi kaç yaş falan büyük sanırım... :26:
Sinan Yağmur'un kitapları okunmaz mı ya..Bayıla bayıla okudum hemde.. Hangisini okuyosun...
ayy evet aşırı kıskanç.bana bişi demiyo zaten hele bi desin gebertirim onu ki demezde zaten deee işte çok kıskanç ne yaparsam yapim yenemedm o kıskançlığı yok yani elden bişi gelmiyo. ama eğer bigün ayrılırsak sebebi kıskançlığı olacakk..
evet yaşımız küçük bn 18 o19 .s ama büyüsekte değişmez bu huyuu
Allah sana sabır versin o zaman...Kıskançlığa dayanmak zor be gülüm...
tebrizli şemss hemde imzalattım tanıştım gerçekten çok mütevazi güzel yürekli biri bayıldım gerçekten:))
OO ben aşka yolculuk serisinin hepsini okudum sende oku çooookkk güzell...