- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.204
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #3.401
nişan yapın önce tatlım o dönemde çok güzel sonra evlnirsiniz hayırlısıylaaa
kuzenimin nişanlısı hasta kızlar dua edin Allah rızası için iyileşsin biran önce
:26:Çok gecmiş olsun bitanemm,elbette ederimm:13:
sagol canımmm ben çıkıyorum babannem varda bıcı bıcı yapcazz :)) kendine iyi bak kuzucum görüşürüz yine inşllah
sanki hayat memat meselesi evlenmek
niye evlenmiyon diye sormuyorlarmi bide,
kocayi bul evleneyim diyeceksin o an
bekarlik sultanlik, evlenmek isteyen mutlaka evleniyor bence
ben is yerindeyim ondan sürekli yazamiyiorum bu arada :18:
amaç "ev"lenmek mi? bu önemli...
insan sevdiği ile tabi ki evlenmek ister..ama o gün gelene kadar hayatını yaşayabilmeli..
Nadir görüştüğüm arkadaşlarımla konuşurken böyle pat diye bana ee senin nasıl gidiyo varmı birisi ?
Yaaaa sormasınlar artık kardeşim.. Ben olsa söylerim zaten bayrak sallarım hatta millete ben mutluyum diye..
Şimdi düğüne davet eden arkadaşımda aynı şekilde ayrıldığım kişiyi soruyo aradı mı bi daha hiç görüştünüz mü??..
Yahu aradan kaç ay geçti ben adını duymak bile istemiyorum nediye soruyosun ki...
Malesef yapcak bişey yok.. Belki kötü niyetle sormuyolar ama.. Yinede insana defalarca aynı şey sorulunca... Böööhhhh fALAN oluyo yani...valla bu soruyu sormalarıının tek amacı kendilerine dedikodu çıkarmak. yok bizim filanca arkadaş şu çocukla çıkıyomuş da öle miş de bölemiş. kenilerince bi sürü yorum iyi veya kötü değişiyo tabi.
sanane arkadaşım bn kimle nerde napmışım çıkmış mıyım ayrılmışım neden ayrılmışım. napcan yani dimi ama..
ee insanlar çeşit çeşitt yapacak bişi yookk
katılıyorum valla. bizede hala ayrılmadınız mı siz diye soruyolardı. ne saçmalık dimi. 14 ay oldu hala ayrılmadık vallaa. çatlasınlarda patlasnlar :))Malesef yapcak bişey yok.. Belki kötü niyetle sormuyolar ama.. Yinede insana defalarca aynı şey sorulunca... Böööhhhh fALAN oluyo yani...