Bekarlar Kahvesi :)

Fabrikadayım ben çalışıyoruz ve bir teknisyen arkadaş var 40 yaşında herkes soruyor yok mu birisi evlilik diye??? daha sabah biri sordu da brad pitt ler tom cruise lar kapıda da ben m i hayır diyorum dedi:))))))))

OOOffff kızlar içinizin titremesi aşk meşk güzel de evleniince zaman geçince kocanın teli sessizde olunca,mesajlar okunup silinince,adam internet alemine dalıp kendinden geçince içler daha bir titriyor:))))) keşke titremeler hep aşktan olsa

O zman tek çare Rabbim'den hayırlısını dilemekte..
Eger fatih'te öyle olacaksa bitsin,ama olmaz benim bebegimm yani insallah olmaz

sende haklısın şimdi günahını almak gibi olmasında benim eski osman varya beni severdi bilirdim ama o internetten ve internetteki kızlardan vzgeçmezdi
Rabbim hayırlı yazılar yazsın cümlemizi hayırlı insarlarla karşılaştırsın inşllah

sanki hayat memat meselesi evlenmek
niye evlenmiyon diye sormuyorlarmi bide,
kocayi bul evleneyim diyeceksin o an
bekarlik sultanlik, evlenmek isteyen mutlaka evleniyor bence

ben is yerindeyim ondan sürekli yazamiyiorum bu arada :18:

amaç "ev"lenmek mi? bu önemli...

insan sevdiği ile tabi ki evlenmek ister..ama o gün gelene kadar hayatını yaşayabilmeli..

Selam Kızlar..

Şİmdi bi arkadaşım aradı cuma düğünü varmış illa gel diye ısrar ediyo...

Köyde oturuyolar düğün gündüz olacakmış akşamda gelin gidecekmiş şehir dışına gidecek ya akşam çıkacaklarmış yola..

Ayakkabının altına ismini yazdım gelirsen çok sevinirim diyo.. Çok seviniyorum onun adına çünkü sevdiği insanla evleniyooo...:123:

İnşallah bi terslik çıkmazda giderim..

Şimdi dolmuşta gelirken iki bayan vardı yanımda belli ki liseden falan arkadaşlar yanımda oturdukları için duydum konuştuklarını..

Dinlemedim yani...

Biri evli diğeri bekar... Evli olan eşi için hediye almış babalar gününe..

İşte eve gidicem çocuğumu özledim falan diyo.. Bekar olana sende yok mu birileri dedi...

En sinir olduğum şey ee senin yok mu birileri sorusu ..

Banada ara sıra sorulur...

Ne kadar üzüldüm yaa arkadaşı evli ve çocuğu var diğerine nispet eder gibi sende yeni insanlara şans ver falan diyo..

Ayy ne bileyim işte öyle...

Nadir görüştüğüm arkadaşlarımla konuşurken böyle pat diye bana ee senin nasıl gidiyo varmı birisi ?

Yaaaa sormasınlar artık kardeşim.. Ben olsa söylerim zaten bayrak sallarım hatta millete ben mutluyum diye..

Şimdi düğüne davet eden arkadaşımda aynı şekilde ayrıldığım kişiyi soruyo aradı mı bi daha hiç görüştünüz mü??..

Yahu aradan kaç ay geçti ben adını duymak bile istemiyorum nediye soruyosun ki...

valla bu soruyu sormalarıının tek amacı kendilerine dedikodu çıkarmak. yok bizim filanca arkadaş şu çocukla çıkıyomuş da öle miş de bölemiş. kenilerince bi sürü yorum iyi veya kötü değişiyo tabi.
sanane arkadaşım bn kimle nerde napmışım çıkmış mıyım ayrılmışım neden ayrılmışım. napcan yani dimi ama..
ee insanlar çeşit çeşitt yapacak bişi yookk

Malesef yapcak bişey yok.. Belki kötü niyetle sormuyolar ama.. Yinede insana defalarca aynı şey sorulunca... Böööhhhh fALAN oluyo yani...

Malesef yapcak bişey yok.. Belki kötü niyetle sormuyolar ama.. Yinede insana defalarca aynı şey sorulunca... Böööhhhh fALAN oluyo yani...
katılıyorum valla. bizede hala ayrılmadınız mı siz diye soruyolardı. ne saçmalık dimi. 14 ay oldu hala ayrılmadık vallaa. çatlasınlarda patlasnlar :))
Çooookkkk güzel bi fotoğrafff....

Eki Görüntüle 442894

evett çok güzel fotoğraff gerçkteenn. . insanın sadece anne olmak için evlenesi geliyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…