Bekarlar Kahvesi :)

Ben de bu günlerde evlilik meraklısı oldumm,karsı komsu kızı evlendi kınasına falan gittim ayyy nasıl imrendim varya,sonra kendi kendime noluyooo sana dedim

Ben de bu günlerde evlilik meraklısı oldumm,karsı komsu kızı evlendi kınasına falan gittim ayyy nasıl imrendim varya,sonra kendi kendime noluyooo sana dedim

sorma sorma benim dayım evlendi işte herşeyin içind ebirebir oldum kına dügün fotosu bilmem ne nasıl özeendim nasıl
:)) bide hep darısı başına diyolarla kafayı yicektim sonra dedim aman boşverr

25 yasındayım ve maalesef cok acelesı varmıs gıbı erkenden evlenen kız arkadasım sen evlenene kdr ben 2. cocugumu dogurucam demıyo mu sinir oluyorum:)

:) bencedeeeee evleninnn siz canımm benim yaa ay çok tatlı bi gelin olursun sennn
sennki çok şanslı:))

Ayy canım benimmm sagoll hepımız o güzel duyguları hayırlısıyla yaşarız insallah..
Hele bi gelsin sag salimm,nişan yaparız diyor o,ben kararsızım

Kızlar bekarlık sultanlık mı değil mi bunu en iyi evlenenler bilir:) ben evlendim ve boşandım da.. ve inanılmaz bir aldatılma olayı yaşayarak aldatıldım... işin bir de bu kısmını düşününce bekarken dert yok tasa yok süslen püslen sevgilinle buluş evine gel annen yemeği yapmış,odana git kafanı dinle ohhhhhhh.... kına,nişan vs güzel de bu günler de geçiyor bir süre sonra.. yani çok uygun biri yoksa bekarsan sultansın:)

Ayy canım benimmm sagoll hepımız o güzel duyguları hayırlısıyla yaşarız insallah..
Hele bi gelsin sag salimm,nişan yaparız diyor o,ben kararsızım

nişan yapın önce tatlım o dönemde çok güzel sonra evlnirsiniz hayırlısıylaaa

Benim cok yakın arkadasım var,hatta bugun yolcu ettik memleketine,kulakları cınlasın
Bekardır kendisi,o işlerle de hic ugrasmaz kafaya takmaz..Benim sevgilim de dalga gecer hep;Büşra evde kaldın askerlik bitmek üzere yakında evlenecez;bizim oglumuz olacak seni ona alcam en sonunda dıyee

benimde yengem dalga geçiyo benle ikizleri avr boşver aceel etme benim oglanalr büüyüyo begendiigne alırım seni diyo hey Allah ım:)))

Belki de kader kısmet bu işler bir an karşına biri çıkıyor gözün k ör oluyor evleniyorsun... bence 10 yıl geçince anlaşılıyor verilen karar doğru mu değil mi? ne bileyim zor işler ya Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın....

sanki hayat memat meselesi evlenmek
niye evlenmiyon diye sormuyorlarmi bide,
kocayi bul evleneyim diyeceksin o an
bekarlik sultanlik, evlenmek isteyen mutlaka evleniyor bence

ben is yerindeyim ondan sürekli yazamiyiorum bu arada :18:

hayrılısı bencede evlenmek zor bişi degilde velendigin insanın
her bakışında içini titretmesi lazım :)) öylesini bide adamını bulursam yarın evlenirem ama yok kii52:

Bence bekarlık kesinlikle sultanlıktır...dediklerine katılıyorum ama ben evlılıgı de yaşamak istiyorum..
Sevgili hayatı cok güzel,ama evliligin tadı da bir baskadır caaanıııımmmm
Benım 2.5 yıllık ilişkim var,biz bircok seyden mahrum kaldık ayrı şehirlerdeyiz,örnegin beraber doya doya bir gün gecirmek,örnegin elele saatlerce dolasmak vs.
Bunları yapabılmek benim icin cok kıymetli..Sevgilim zaten ailemden sonra en kıymetlimm..ben bunları onunla yaşamak isterim ve daha nicesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…