Bekarlar Kahvesi :)

Bende her sabah yataktan kalkarken bugün eve gelince erken yatıcam uykumu alıcam diyorum ama nerde.. Uykuya hasretimmmm...

ayy aynısını bende diyorum daa alarm çalar çalmaz. . ama bugün yorgunluktan ölmiş bi şklde gelnce eve uyuduğumu farktmedm bie.. valla merak ediyorum bn evlenince nasıl çalışcam.
şimdi yorgun gelyorum yatıyorum annem saolsun hazırlıyo herşeyi e ilerde kendi evim olunca evlennce kim yapacak :KK53::KK53::)

ayy aynısını bende diyorum daa alarm çalar çalmaz. . ama bugün yorgunluktan ölmiş bi şklde gelnce eve uyuduğumu farktmedm bie.. valla merak ediyorum bn evlenince nasıl çalışcam.
şimdi yorgun gelyorum yatıyorum annem saolsun hazırlıyo herşeyi e ilerde kendi evim olunca evlennce kim yapacak :KK53::KK53::)

Ahh annelerimizin hakkını ödeyemeyiz yaa :KK19:

güzeller nasılsınız bugün.....allahıma şükürler olsun bugün bir çarşı pazar yaptık annem ben ve kardeşimle.ciciler aldım kendime.sabahtan öğle sonuna kadar gezdik.ayaklarım yoruldu...:KK53::KK53::KK53::KK53:kendinize iyi bakın canlar:KK54:

güzeller nasılsınız bugün.....allahıma şükürler olsun bugün bir çarşı pazar yaptık annem ben ve kardeşimle.ciciler aldım kendime.sabahtan öğle sonuna kadar gezdik.ayaklarım yoruldu...:KK53::KK53::KK53::KK53:kendinize iyi bakın canlar:KK54:

Oh ne guzeel, ben ayin 23une kadar kendimi tutmaliyim alis veris konusunda,
Londraya gezmeye gidicem, muhtemelen cok buyuk bir indirim olacak orda :KK52:
Ganimetleride paylas, boyle kuru kuru olmuyor :KK1:

Son düzenleme:
Bende bugün bi tanecik tşört aldım kendime.. Ayy sabahları giyecek bişey bulamıyorum... Bide oriflameden bi kaç ürün sipariş ettim.... :KK12:

Ya resimlik bişey değil ki kuzummm düz tek renk kahve rengi tşört...

SEn neler yapıyosun onu anlat pek yazmıyosun..

Anladiim, Gule gule giy canim,
Bende napim londra gezisi ayarladim bu ayin 23unde haftasonu londraya gidecegiz kuzenle.
Bunun disindada bol bol calisiyoruum. Tatile ihtiyacim var, simdide yaz icin rezervasyon yapmaya calisiyodum.
Insallah yer kalmistir gitmek istedigimiz tatil koyunde :KK1:

Anladiim, Gule gule giy canim,
Bende napim londra gezisi ayarladim bu ayin 23unde haftasonu londraya gidecegiz kuzenle.
Bunun disindada bol bol calisiyoruum. Tatile ihtiyacim var, simdide yaz icin rezervasyon yapmaya calisiyodum.
Insallah yer kalmistir gitmek istedigimiz tatil koyunde :KK1:

Waaayyy londra haa.. O zaman senden bekleriz fotoları .. Bize londrayı anlatırsın fotolarla gitmiş kadar oluruz belki...

Umarım çok güzel günler geçirirsin..
:KK19:

X