- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #3.461
Yorgumum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende daha beterim iş buldum bugunde deneme yaptık :))) aayklarım koptu sen neden yorgunsun bakım???
Ne işi kızz sen zaten çalışmıyomuydun... Benim her zamanki yorgunluk ya...
nerde yaaa bi tatilde boş oturmayım dedim sezonlukta pek almıyolar giyim üzerine bi magaza buldum en son
Maşallah kuzu sana ya.. tatilde bile boş durmuyosun haaa... Valla tebrik ederim...
nerde yaaa bi tatilde boş oturmayım dedim sezonlukta pek almıyolar giyim üzerine bi magaza buldum en son
Hayırlı olsun bidaneemmm,ilk maaşınla artıkın bana limonlu dondurmaısmarlarsın demiiii
Oh ne guzeel, ben ayin 23une kadar kendimi tutmaliyim alis veris konusunda,
Londraya gezmeye gidicem, muhtemelen cok buyuk bir indirim olacak orda
Ganimetleride paylas, boyle kuru kuru olmuyor
ooohh valla londralara gidiyon ne güzelgüle güle git gel inşş.
ganimetleri paylaşırım elbette canım
Geyik yapmayı çok isterdim ama, düğüne gidicem şekercimmmmmmmmmBen geldiim ,hadi siz de gelin valla çok daraldım boş boş dolanıyorum forumda berduş gibi
Ben geldiim ,hadi siz de gelin valla çok daraldım boş boş dolanıyorum forumda berduş gibi
Yaa ben de gelecemmm,göbek atardık ne güzelGeyik yapmayı çok isterdim ama, düğüne gidicem şekercimmmmmmmmm
hoşgeldin kuzum naber anlat bakalımm:)))
Yaa ben de gelecemmm,göbek atardık ne güzelneyse artıkın sana ıyı eglenceler balım,iyice kurtlarını dök,göreyim seni
Hoşbuldummm kuzusuuu,iyilik saglık ne olsun senden naber
( iyiyim şükür bugun eski sevgilimin yigenini falan gördüm küçük moralim bozuldu çookkk
insan sevince hep svediginin ailesini merak eder durur içine girmeye çalışırya bende öyleydim küçük yigenlerini severdim hep(
bugünde göünce tuhaf oldum birazz ama şimdi iim
Hımm evet anladım canımm,iyiysen sıkıntı yok..
iyiyim şükür sen napıyosumn nasılsın ???? anlat biraz :44::44::44: