iki ay sonra düğünüm var 4 gözle bekliyorum vallahi..3 senedir birlikteyiz nişanlımlaaaaaaaa....çok iyi arkadaşız en önelisi birbirimizi anlıyoruz arada kavga ediyoruz ama sonra dalga geçiyoruz kavga sebebinden dolayı:)bi ömür aynı evi paylaşacagımdan emin oldugum için evleniyorum..bundan 3 yıl önce biri dese 3 sene sonra evleneceksin hayatta olmaz derdimmm evlilike hiç bizaman sıcak bakmadım..ama takiiiiii dogru aday karşıma çıkana kdr...onla oldugum her an her ortamda mutluyum rahatım huzurluyum:)evlikte beni ilk seneler zorlycak şeyler ev temizligi,yemek yapmak,tabi nişanlımın akrabalarıyla kaynaşmak..i,şte bu kısımlarda biraz zorlanırım ama onada alışırım:)güzel yaaaaaaaaaaaaaaa sevdiign insan ve sen aynı evdesiniz..kimse karışmıyo etmiyo offff daha nolsunn...sevgii saygııı anlayışşş varsa evlenmekkk çok kolay gelio insana..eger bu 3 şeyden biri eksikse evlilkten insan korkar:)
sana katılıyorum canım bende dört gözle evleenmeyi bekliyorum.5aylık nişamlıyım vee beni zorlayacak tek şeyin akrabalarla kaynaşmak olduğunu düşünüyorum. tabiki ilk zamanlarda bi zorlanma olacak ama aşırı etkilemeyecek diye düşünüyorum eğer eşinizle nişanlınızla anlaşıyorsanız arkadaş gibiyseniz her şey yoluna girecektir... Allah kimsenin huzurunu bozmasın daim etsin inşallahhh
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)