Bekarlar için (Evlilik korkusu)

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
118
Ankara
Bekarken herşey güzelken evlenince kısıtlanacağını sananlar,yada nebilim geçinemeyip ayrılacağını düğünenler çocuk doğuramam diyenler kısacası evlilik korkusu olanlar buraya evlilik düşünmeyenler......

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::delphin:

Nebilim sanki hiç yapamaycağım gibi geliyor evlenmekmiş aile kurmakmış misafir ağırlamakmış garip geliyor...

yaa eve geliyorum yemek hazır yiyorum kalkıyorum hemen netin başına geçiyorum çay hazırlanır onuda içerim azcık tv sonra yatarım sabah acele çıktığım için yatağımı toplayamıyorum ama geldiğimde odam pırıl pırıl oluyo annem saolsun h.sonu desen evde tutabilene aşk olsun
annem sonrada bana kalkmış evlen dio bende sende gelirsen ne ala dedimkaydirigubbakcemile3

bnmde düğünüme 9 gün kaldı bnce evlilik insana sorumluluğu öğretiyo hele bide sevdiğinle evleniyosan değme keyfine yani dünyada bundan daha büyük mutluluk varmı

bencede evlilik korku diil dee ne biliyimm böyle olgunluk isteyen bişi ki bende hazırım galiba:))ama annemde ayrılmakmafoldumben

bencede evlilik korku diil dee ne biliyimm böyle olgunluk isteyen bişi ki bende hazırım galiba:))ama annemde ayrılmakmafoldumben

bncede yani korku tanımı evliliğe çok uzk yani zorla evlendirilmek dışında çok güzel bişi hazırsan ve sevdiğin insanı bulmuşsan

iki ay sonra düğünüm var 4 gözle bekliyorum vallahi..3 senedir birlikteyiz nişanlımlaaaaaaaa....çok iyi arkadaşız en önelisi birbirimizi anlıyoruz arada kavga ediyoruz ama sonra dalga geçiyoruz kavga sebebinden dolayı:)bi ömür aynı evi paylaşacagımdan emin oldugum için evleniyorum..bundan 3 yıl önce biri dese 3 sene sonra evleneceksin hayatta olmaz derdimmm evlilike hiç bizaman sıcak bakmadım..ama takiiiiii dogru aday karşıma çıkana kdr...onla oldugum her an her ortamda mutluyum rahatım huzurluyum:)evlikte beni ilk seneler zorlycak şeyler ev temizligi,yemek yapmak,tabi nişanlımın akrabalarıyla kaynaşmak..i,şte bu kısımlarda biraz zorlanırım ama onada alışırım:)güzel yaaaaaaaaaaaaaaa sevdiign insan ve sen aynı evdesiniz..kimse karışmıyo etmiyo offff daha nolsunn...sevgii saygııı anlayışşş varsa evlenmekkk çok kolay gelio insana..eger bu 3 şeyden biri eksikse evlilkten insan korkar:)

beni ne ev işleri ne misafir ağırlamak korkutuyo beni korktan ilişki ve doğum :kedi::utangac:

Evet ya bende korkuyorum evli arkadaşlar yazsın bekarken nelerden fedakarlık verdiniz mesela arkadaşlar eşinizde sizin için nelerden fedakarlık yaptı ...anlatın dertleşelim..

Ben ben.Evlilikten çekiniyorum:)
Fobi oldu resmen ben de...
eyvahedigeldismile
Kendime çok güveniyorum da karşımdakine pek güvenemeyeceğim gibi.Ev işiymiş,yemekmiş,çocuk bakmakmış vs. bunlar beni hiç mi hiç korkutmuyor.Bu konuda kendime güvenim tam...guclubacismile
O kadar berbat koca hikayeleri duyuyoruz ki çevremizden,topicte okuyoruz örneğin.
Kadınlar tek başlarına evliliğin yükünü sırtlamaya çalışmamalı.

Son düzenleme:
Ben daha çok acaba sorumluluklarımı her an yerine getirebilcek mıyım diye endişe ediyorum..Kendime sorarsam evet hazırım ben evlenmeye ama yine de insanın içinde ufak bir endişe oluyor.Bu da doğal olmalı galiba CADIARZU

bncede yani korku tanımı evliliğe çok uzk yani zorla evlendirilmek dışında çok güzel bişi hazırsan ve sevdiğin insanı bulmuşsan

evt arkadaşımm katılıyorummyerimseniben herşeyy kendini hazır hisstmekle olyo gerçekten

beni ne ev işleri ne misafir ağırlamak korkutuyo beni korktan ilişki ve doğum :kedi::utangac:

all bide burdan yak:)) işin bide bu yönü varr dimiieyvahedigeldismile

Ben ben.Evlilikten çekiniyorum:)
Fobi oldu resmen ben de...
eyvahedigeldismile
Kendime çok güveniyorum da karşımdakine pek güvenemeyeceğim gibi.Ev işiymiş,yemekmiş,çocuk bakmakmış vs. bunlar beni hiç mi hiç korkutmuyor.Bu konuda kendime güvenim tam...guclubacismile
O kadar berbat koca hikayeleri duyuyoruz ki çevremizden,topicte okuyoruz örneğin.
Kadınlar tek başlarına evliliğin yükünü sırtlamaya çalışmamalı.

sana katılıyorum güvenilir birini bulmakta çok zor heralde bu konuları düşününce hep duyduklarımdan karamsarlığa kapılıyorummafoldumben

Back