Asıl siz nasıl kadınlarsiniz anlamıyorum. Hayatta önemli olarak yapiginiz sey evlenmek ve çocuk dogurmak. Yazık be yazık gerçekten acıyorum.insallah ben sizin yaşınıza geldiğim zaman sizin gibi olmam,daha büyük işler yaparım. Adam yada kadın olmayı bacak arasında mı saniyosunuz. Ben dizi yada film izlerken en ufak terbiyesizlige göz yummayan bir insanım. Sizse kimbilir belki zevk bile alıyorsunuz. Bunu yapacam bekaretimi bozacam diye ben bozuluyorum,siz ahlaklit namuslu kalıyorsunuz demi?
:)) canım benim bekaretiyle! evlenenleri kocaları hiiiççç ana baba evine göndermiyor zaten onlar hep mutlu. Her zaman söylüyorum ben bakire kadın isterim diye tutturanlar 40 ından sonra karılarını aldatıyorlar. Bazen daha da önce. Evlilikte cinsellik çok önemlidir ve ten uyumsuzluğu, cinselliği görev gibi görme vs vs yaşıyorlar. Zaten insana insan gibi değer veren erkeklerin derdi ilk değil, SON olmak. Bu böyle :)Aman o kadar cok korkuyorum ki.ya kocam beni doverse ya anama yollarsa ya rezil olursam.ben bunu niye daha önce düşünmedim.valla cok zekisin.
Ben seni anlamaya çalışıyorum aslında vurgu yapmak istedin sanırım ya da ben öyle anlamak istedim. Çünkü zar dışında her haltı yemiş o kadar çok kız var ki evlendikten sonra sağa sola namus abidesi kesilip milletin gezip tozduğuna laf atıyorlar. Kendisi namusuyla evlenip ilk gece bunu ispatladı ya.Cidden dedigin gibi kadınlar anlar saniyodum ama en başta onlar anlamadı.
e yani... napalim gel kizim bozuverelim mi diyelim anlamadimBekaretini bozacak insanı burada bulamazsın...
Ayrıca rüyanda filan mı gördün sabah sabah?
Ha ha ne kadar akillica konustun. Bende size acidim su an . Hayatinizda ilgileneceginiz bisey yok sanirim. Kafayi cinsellikle bozmussunuz .:)) canım benim bekaretiyle! evlenenleri kocaları hiiiççç ana baba evine göndermiyor zaten onlar hep mutlu. Her zaman söylüyorum ben bakire kadın isterim diye tutturanlar 40 ından sonra karılarını aldatıyorlar. Bazen daha da önce. Evlilikte cinsellik çok önemlidir ve ten uyumsuzluğu, cinselliği görev gibi görme vs vs yaşıyorlar. Zaten insana insan gibi değer veren erkeklerin derdi ilk değil, SON olmak. Bu böyle :)
Acıyom lan size sen de bana acı odeselim. Iste senin gibi boş saftirik insanlar yüzünden gelisemiyoruz,sadece Türkiye icin degil dünya içinde öyle. Büyük işler yapmak istediğimi de kim söylemiş?Büyük işler yapmayada bekartimi bozarak başlayayım diyemi başladınparamı bu neyi bozuyorsun. Önce sen beynindeki bekaretini boz bence
Allah aşkına ortada cinsellik falan yok. Ben cinsellige tepkimi izah ettim.Ha ha ne kadar akillica konustun. Bende size acidim su an . Hayatinizda ilgileneceginiz bisey yok sanirim. Kafayi cinsellikle bozmussunuz .
Acıyom lan size sen de bana acı odeselim. Iste senin gibi boş saftirik insanlar yüzünden gelisemiyoruz,sadece Türkiye icin degil dünya içinde öyle. Büyük işler yapmak istediğimi de kim söylemiş?
e yani... napalim gel kizim bozuverelim mi diyelim anlamadim
Tmm pess. daha da yazmam.cunku sizin gibilerden bi cacik olmaz. Allah akil fikir versinAllah aşkına ortada cinsellik falan yok. Ben cinsellige tepkimi izah ettim.
İşte ben buna inanmıyorum,kimse beni sevemez,kimsenin namusu,sevgisi güvenilir değil. Bu yüzden bu kadar isyan ediyorum.Toplumsal normların çoğu saçmadır. İnsanlar topluluk oluşturunca hele ki baskı dolu bir toplumsa olan zeka seviyeleri iyice düşer. Mesela taraftar grupları, linç kalabalıkları vs. Diğerleri de kabul görmek bir yere ait olmak için buna uyar. Kadınların çoğu bu bekaret konusunun zaten farkında ama seçilebilir olmak, aykırı olma cesaretini gösterememek, ataerkil kafayla düşünmek vs. gibi sebeplerle bu sistemi sürdürüyor. Dini sebebi koymuyorum çünkü kadınların çoğu erkekte bunu önemsemiyor. Demek ki sadece gelenek.
Bana göre bakire kadın isteyen erkek eğer kendi bakir değilse,yani dini veya romantik bir sebeple bunu istemiyor da kendini kadının sahibi olarak görüyorsa 5 kuruş etmez. Bu durumda bakire olmamak böyle hırboları elemek için iyi bir yol. Ama bu toplumda seçme şansın olabilmesi için bir kadın olarak birey olman,kendi ayaklarının üzerinde durman,daha çook tecrübe edinmen gerekir. 18 yaşında böyle o saçma bu saçma demekten daha altı dolu argümanların olmazsa çok üzülürsün. Çok tatlı adamlar var. Böyle isyankar, histerik davranıp da kaçırma onları. Biriyle sevişeceksen de aşkla olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?