Bekaretimi bozmak istiyorum

Büyük işler yapmayada bekartimi bozarak başlayayım diyemi başladın paramı bu neyi bozuyorsun. Önce sen beynindeki bekaretini boz bence

Aman o kadar cok korkuyorum ki.ya kocam beni doverse ya anama yollarsa ya rezil olursam.ben bunu niye daha önce düşünmedim.valla cok zekisin.
:)) canım benim bekaretiyle! evlenenleri kocaları hiiiççç ana baba evine göndermiyor zaten onlar hep mutlu. Her zaman söylüyorum ben bakire kadın isterim diye tutturanlar 40 ından sonra karılarını aldatıyorlar. Bazen daha da önce. Evlilikte cinsellik çok önemlidir ve ten uyumsuzluğu, cinselliği görev gibi görme vs vs yaşıyorlar. Zaten insana insan gibi değer veren erkeklerin derdi ilk değil, SON olmak. Bu böyle :)

Evliyim ve cocukluyum evet hayatım da yaptığım en önemli ve değerli şey bu .. Ne diye taktin ki bu evlilik çocuk isine .. İsteyen cinselliği evlilik öncesi yasar isteyen evlenince ikisine de saygı duyarım herkesin kendi kararı .. Siz sizin gibileri düşünmeyen insanları yargılayınca sorun olmuyor ama diğerleri sizi yargılayınca neden sorun ?? Ayrıca sunuda anlayın kimse değerini zar ile ölçmüyor benim bedenim ve benim kararım ve ben bu bedeni tek bir insan ile tanımak ve yasamak istiyorum bundan size ne ? Ve inanın bu düşüncede olanlara da gerçekten eline erkek eli değmeyen insanin karşısına da eline kadın eli değmemiş erkek çıkıyor ..

Cidden dedigin gibi kadınlar anlar saniyodum ama en başta onlar anlamadı.
Ben seni anlamaya çalışıyorum aslında vurgu yapmak istedin sanırım ya da ben öyle anlamak istedim. Çünkü zar dışında her haltı yemiş o kadar çok kız var ki evlendikten sonra sağa sola namus abidesi kesilip milletin gezip tozduğuna laf atıyorlar. Kendisi namusuyla evlenip ilk gece bunu ispatladı ya.
Ancak mizahi olarak yaklaşmıyorsan konuya farklı bir boyuta gider. Hangi açıdan bakıyorsun?

sen sanıyorsun ki bozunca dertlerimden kurtulup hafiflicen bide üstüne keyif sigarası hayali kuruyorsundur ama gerçekler acıdır yakar

Neden bozuyorsunuz anlamadım, yani bekarete tümden mi karşısınız?
Yok eşime saklayım derdiniz yoksa, sevdiğiniz adamla birlikte olursunuz zaten size karışan mı var. Bir gün evlenmeye karar verirseniz de müstakbel eşinizin bu konuda takıntısı olup olmadığını öğrenirsiniz.

Neden kendiniz bozacak kadar bu konuya taktınız ki?
Genel toplum kuralına karşıyım, asiliğimi göstereyim diyorsanız da nasıl 2 bacak arasında namus aramayın diyorsanız, tam tersini bu kadar savunarak da 2 bacak arasından namusu ayırabilmiş olmuyorsunuz.

Ay gülsem mi ağlasam mı şurada yazılanlara, gerçekten der herkes el değmeden evlenmiş. Herkeste o hava o hava maşallah. Gerçekten el ele bile değmemiş olan kaldı mı acaba?

bozdur kız bozdur. her malın bir alıcısı vardır. adın zamanla kaşar olur sonra eski kaşar olur. bunları ben söylemiyorum ERKEKLER söylüyor. sen ne kadar sevdim yaptım istedim yaptım desende bu böyle malasef.

Toplumsal normların çoğu saçmadır. İnsanlar topluluk oluşturunca hele ki baskı dolu bir toplumsa olan zeka seviyeleri iyice düşer. Mesela taraftar grupları, linç kalabalıkları vs. Diğerleri de kabul görmek bir yere ait olmak için buna uyar. Kadınların çoğu bu bekaret konusunun zaten farkında ama seçilebilir olmak, aykırı olma cesaretini gösterememek, ataerkil kafayla düşünmek vs. gibi sebeplerle bu sistemi sürdürüyor. Dini sebebi koymuyorum çünkü kadınların çoğu erkekte bunu önemsemiyor. Demek ki sadece gelenek.

Bana göre bakire kadın isteyen erkek eğer kendi bakir değilse,yani dini veya romantik bir sebeple bunu istemiyor da kendini kadının sahibi olarak görüyorsa 5 kuruş etmez. Bu durumda bakire olmamak böyle hırboları elemek için iyi bir yol. Ama bu toplumda seçme şansın olabilmesi için bir kadın olarak birey olman,kendi ayaklarının üzerinde durman,daha çook tecrübe edinmen gerekir. 18 yaşında böyle o saçma bu saçma demekten daha altı dolu argümanların olmazsa çok üzülürsün. Çok tatlı adamlar var. Böyle isyankar, histerik davranıp da kaçırma onları. Biriyle sevişeceksen de aşkla olsun.

Ha ha ne kadar akillica konustun. Bende size acidim su an . Hayatinizda ilgileneceginiz bisey yok sanirim. Kafayi cinsellikle bozmussunuz .

Büyük işler yapmayada bekartimi bozarak başlayayım diyemi başladın paramı bu neyi bozuyorsun. Önce sen beynindeki bekaretini boz bence
Acıyom lan size sen de bana acı odeselim. Iste senin gibi boş saftirik insanlar yüzünden gelisemiyoruz,sadece Türkiye icin degil dünya içinde öyle. Büyük işler yapmak istediğimi de kim söylemiş?

Acıyom lan size sen de bana acı odeselim. Iste senin gibi boş saftirik insanlar yüzünden gelisemiyoruz,sadece Türkiye icin degil dünya içinde öyle. Büyük işler yapmak istediğimi de kim söylemiş?

Bana acımana gerek yok şu sözlerinden sonra kafanın içi boş olduğu zaten anlaşılıyor daha ne yazdığını bile hatırlamıyorsun git neyi bozarsan boz zaten onuda hatırlamayacaksın ayrıca bende evlilik öncesinde insanlar ne yaşarsa yaşasın kalbindeki beynindeki bekareti bozulmamasından yanayım. Ama sen bunu algılayacak, ne yaştasın ne de olgunluktasın. Git biraz kitap oku bence.

İşte ben buna inanmıyorum,kimse beni sevemez,kimsenin namusu,sevgisi güvenilir değil. Bu yüzden bu kadar isyan ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…