- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
nedir eğitim durumun ?Ben anlamayan bir insan sadece saçma olduğumu dusunecektir. Bakış açısı. Ayrıca ben kesinlikle kariyere önem vermiyorum ve suan egitim durumumda iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedir eğitim durumun ?Ben anlamayan bir insan sadece saçma olduğumu dusunecektir. Bakış açısı. Ayrıca ben kesinlikle kariyere önem vermiyorum ve suan egitim durumumda iyi.
Çünkü kariyerde saçma.
İyi bir üniversite de mühendislik okuyorum. Ayrıca tıp kazanacak kadarda çok çalışkan bir ogrenciydim fakat her şey bazen en iyisi olmuyor.nedir eğitim durumun ?
NiyeKimse sana bozma demez kendi aklın kendi fikrin.
ha bana soracak olursan yaptıktan sonra %99.99 vah vah moduna girceksin
Ben orda size hitaben söylemedim,genele hitaben söyledim.Kimse size burda namussuzsunuz vs bişey demedi ayrıca. Kendi tercihin. Herkes kendi tercihinin iyi veya kötü bedelini de ödemeye hazır olmalı. Ayrıca evey bekaret önemlidir insanın hayatında. Bakın İNSANIN hayatında diyorum kadının değil. Siz ilk yazdıklarınızda vermek istediğiniz mesajın dışına çıktınız. '' ben bozuluyorum siz ahlaklı namuslu kalıyorsunuz öylemi '' diye sorunca..
Seviş öyleyse.
Benim de kendime göre bi amacım vardır elbet. En azından umudum var.Kac yasindasin bilmiyorum ama eger maddi durumun fevkaladenin fevkinde degilse, yani sana omur boyu doke saca yetecek paran yoksa, bu dedigini 20 li yaslarinda veya 20 li yaslarin sonuna dogru cok aci bir sekilde tecrube edeceksin...
Kariyer, seni mesleki sayginliga ve maddi ve manevi doyuma ulasmani saglayacak en onemli kriterlerden biri. Ve eger bunu sacma buluyorsan,seni cok karanlik zamanlar bekliyor demektir.
İnsanin hayatta amaclari olmali. Okul,is,es,cocuk. Kimisinin hayatinin merkezinde cocugu vardir, kimisinin kariyeri. Kimisi hayatini kocasina cocuklarina adar,kimisi egitimine.. Hepsinin de bir amaci idealleri hedefleri vardir.
En hedefsiz idealsiz gorsugun insanlarin,yasiyor olmasi bile bir amaca yoneliktir.
Bekaret sacma, kariyer sacma,senin gibi dusunmeyenler sacma,toplum sacma vs vs... Boyle dusunmek seni mutsuz yapar...
Hedeflerini ve ideallerini merak ettim dogrusu... Suan sanirim tek ideailn kizligini bozdurmak...
Dedigim gibi zibille paran yoksa,bu dusuncelerinin bedelini agir odersin...
En iyisi tıp kazanmakla olmaz. Tıp okumak bir ölçü değildir. Bakarsın bir çöpçüye senden mantıklı düşünür yaşar kafası bulanık değildir nettir.. ( çöpçü örneğini senin daha iyi anlaman için verdim yoksa hepsi benim gözümde İNSAN..)İyi bir üniversite de mühendislik okuyorum. Ayrıca tıp kazanacak kadarda çok çalışkan bir ogrenciydim fakat her şey bazen en iyisi olmuyor.
En iyisi tıp kazanmakla olmaz. Tıp okumak bir ölçü değildir. Bakarsın bir çöpçüye senden mantıklı düşünür yaşar kafası bulanık değildir nettir.. ( çöpçü örneğini senin daha iyi anlaman için verdim yoksa hepsi benim gözümde İNSAN..)
Ya bende onu diyorum zaten. Ben okudugum okulu bölümü savunmuyorum ki.En iyisi tıp kazanmakla olmaz. Tıp okumak bir ölçü değildir. Bakarsın bir çöpçüye senden mantıklı düşünür yaşar kafası bulanık değildir nettir.. ( çöpçü örneğini senin daha iyi anlaman için verdim yoksa hepsi benim gözümde İNSAN..)
Tmm kizim boz kurtul niye bunu internet uzerinden ilan ediyorsun anlamadim yani.Benim de kendime göre bi amacım vardır elbet. En azından umudum var.
Ya ben bi düşünce dile getirdim,siz ne düşünüyosunuz merak ettim. Kimseye bi ilanim falan yok. Paylasmak istedim ve paylaştım. Bu kadar.Tmm kizim boz kurtul niye bunu internet uzerinden ilan ediyorsun anlamadim yani.
17 yasinda değilim daha büyüğüm.Bekarettir ( Duşuncelerine katılıyorum ama böyle değil ) kariyerdir hayattır isyanlarına başlamadan önce biraz seneler atlatman lazım.
17 yaşında daha yüzünün kemik yapısı oturmuyor.
İleriyi görmek lazım, bunun için ise biraz daha yaşına yaş katman lazım.
Nerden çıktı bu on yedi.17 yasinda değilim daha büyüğüm.
17 yasinda değilim daha büyüğüm.
Bu işleyişin bu dünya düzenin önünde evet kesinlikle diyemem.ama istedigim gibi düşünür istediğim gibi konuşurum. Herkesin hayattaki amacı farklıdır,bırak benimki de farklı olsun. Sen senin hayatindan ben de benim hayatımdan sorumluyum.Bu bekaret ve zar konusunu bu kadar büyütme. Bak o varolan şeyde senin kulak Kepçen burnunun ucu göz kapağı gibi yaratılan bir şey. Neden üstüne düşüyorsun bu kadar. Herneyse ne. Siz kızlarımız bu kadar üstüne düşerse millet ne yapsın!! Ha kendine bişey yapacaksan yap veya yapma kimse seni tanımıyor etmiyor ilan etmene gerek yok. Yani şunu şurda yazıp konu açman bile gereksiz anlatabildimmi. Ama kariyer okumak çocuk dedinmi orda duracaksın! Onun üzerine saçma vs diyemezsin!