- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
belkide topluca gidip ayin gibi herkesin kızlığını onunla birlikte bozmasını istiyor bence. Hayattaki tek sorun kızlık mı yaa
Kitap okumadigimi,yazilar yazmadigimi nerden biliyosun. Ben okumaya,dusunmeye cok meraklı bir insanım kucuklukten beri.eger okumasaydim suan bunları soylemezdim kim bilir. Ayrıca cok yanlis bi yerde tepki verdiğimi farkettim,suan çok yanlış bi yerdeyim,çıkcam birazdan.
Illa marjinal olacagim diyorsan git kitap oku. Yazilar yaz. Entel ol biraz. Bu mudur "kizligimi boscam qhizlar "
Illa marjinal olacagim diyorsan git kitap oku. Yazilar yaz. Entel ol biraz. Bu mudur "kizligimi boscam qhizlar "
Kible gitsin ergeni..Bana acımana gerek yok şu sözlerinden sonra kafanın içi boş olduğu zaten anlaşılıyor daha ne yazdığını bile hatırlamıyorsun git neyi bozarsan boz zaten onuda hatırlamayacaksınayrıca bende evlilik öncesinde insanlar ne yaşarsa yaşasın kalbindeki beynindeki bekareti bozulmamasından yanayım. Ama sen bunu algılayacak, ne yaştasın ne de olgunluktasın. Git biraz kitap oku bence.
Konu alakasiz bir bolumdeydi tasindi demek istemistimGünaydın, anlamadim
Kızdırdık heralde :) :)Bana acımana gerek yok şu sözlerinden sonra kafanın içi boş olduğu zaten anlaşılıyor daha ne yazdığını bile hatırlamıyorsun git neyi bozarsan boz zaten onuda hatırlamayacaksınayrıca bende evlilik öncesinde insanlar ne yaşarsa yaşasın kalbindeki beynindeki bekareti bozulmamasından yanayım. Ama sen bunu algılayacak, ne yaştasın ne de olgunluktasın. Git biraz kitap oku bence.
Kızdırdık heralde :) :)
Aferin o zaman gülmeye devam :))Sen beni kızdıramazsın canım seninle ben aynı sıkalada değiliz.ben sadece gülüyorum
İşte ben buna inanmıyorum,kimse beni sevemez,kimsenin namusu,sevgisi güvenilir değil. Bu yüzden bu kadar isyan ediyorum.
Ben bu bekaret konusunun cok abartıldıgını cok ciddiye alındığını düşünüyorum. Ne biliyim evlendiginde kocana ne diyceksin,ya inanmazsa gibi korkakliklar beni çok sinirlendiriyor.peki o zaman ben onun bakir olduğunu nerden bilcem.ama kimse bunun hesabını vermiyor. Bekaretimide bozmayı düşünüyorum.
Aferin o zaman gülmeye devam :))
annesinin yaninda soylerse bi guzel cimdiriverir etiniKafayı yemiş gitsin bir annesine söylesinde terliği yesin kafasınatamam sevdiğin biri olur yaşanır ayrı mesele ama nedir bu ya kızlığımı bozcam ben. Özentilik hep bunlar ergen işte napcan.
Ben öyle değilim iste.keske öyle olsam ama degil. Benimle hayat paylasacak adamdan cok sey beklerim.benim dışımda herhangi bir kadına bakmasini kabullenemem,icerlenirim,kırılırim.keske boyle olmasaydim ama böyleyim.Senin sevgin ne kadar güvenilir? Ne kadar kendinden eminsin? Karşına da senin gibi birisi çıkabilir. Aşırı bağlılıklar kurmana gerek yok. Beraber iyi vakit geçirdiğin, güvendiğin, içini ısıtacak bi ton adam çıkıcak karşına. Sen boşver burayı. Kendin gibileri seç. Çevren öyle olsun. Düşünme bunları
Gençler,yaşlılar aynen yaa sizi daha fazla sinirlendirmeden ben kaçıyorum,sizi özgür düşüncelerinizle bas basa bırakıyorum. Bu arada kimse üstüne kötü bi sey alınmasın. HoşçakalinBirazdan "admin sil beni " diyecek
Öyleysen kızlıgını ona sakla o zaman arkadaşım sen nasıl bir kişiliğe sahipsin ne istiyorsun buradaki insanlardan çözemedim ben seni ?Ben öyle değilim iste.keske öyle olsam ama degil. Benimle hayat paylasacak adamdan cok sey beklerim.benim dışımda herhangi bir kadına bakmasini kabullenemem,icerlenirim,kırılırim.keske boyle olmasaydim ama böyleyim.
kafayı cinsellikle bozanlara yanıtımız zaten. Yapacak daha iyi şeylerimiz olduğu için bu konuları hastalık haline getirmiyoruz. Siz kendinizi soğan zarı değerinde görüyorsanız yazık size ama şaşırmam da. Sonuçta burası tecavüze uğrayan kadının 'namus cinayeti'ne kurban gittiği, erkeğin de gerdek öncesi genelevlere alkışlarla gönderilebildiği bir ülke. Sizin bu kafayı taşımanız normal!Ha ha ne kadar akillica konustun. Bende size acidim su an . Hayatinizda ilgileneceginiz bisey yok sanirim. Kafayi cinsellikle bozmussunuz .
Zaten olamazsın bizim yaşımıza geldiğinde nerde olacağın çok belli canım.sen kimsin ahlak dersi veriyorsun sabah sabah git ne ... Yiyeceksen ye Tafran kime...Asıl siz nasıl kadınlarsiniz anlamıyorum. Hayatta önemli olarak yapiginiz sey evlenmek ve çocuk dogurmak. Yazık be yazık gerçekten acıyorum.insallah ben sizin yaşınıza geldiğim zaman sizin gibi olmam,daha büyük işler yaparım. Adam yada kadın olmayı bacak arasında mı saniyosunuz. Ben dizi yada film izlerken en ufak terbiyesizlige göz yummayan bir insanım. Sizse kimbilir belki zevk bile alıyorsunuz. Bunu yapacam bekaretimi bozacam diye ben bozuluyorum,siz ahlaklit namuslu kalıyorsunuz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?