Bekaretimi bozmak istiyorum

Illa marjinal olacagim diyorsan git kitap oku. Yazilar yaz. Entel ol biraz. Bu mudur "kizligimi boscam qhizlar "
Kitap okumadigimi,yazilar yazmadigimi nerden biliyosun. Ben okumaya,dusunmeye cok meraklı bir insanım kucuklukten beri.eger okumasaydim suan bunları soylemezdim kim bilir. Ayrıca cok yanlis bi yerde tepki verdiğimi farkettim,suan çok yanlış bi yerdeyim,çıkcam birazdan.

Illa marjinal olacagim diyorsan git kitap oku. Yazilar yaz. Entel ol biraz. Bu mudur "kizligimi boscam qhizlar "

Kafayı yemiş gitsin bir annesine söylesinde terliği yesin kafasına tamam sevdiğin biri olur yaşanır ayrı mesele ama nedir bu ya kızlığımı bozcam ben. Özentilik hep bunlar ergen işte napcan.

Kible gitsin ergeni..

Kızdırdık heralde :) :)

İşte ben buna inanmıyorum,kimse beni sevemez,kimsenin namusu,sevgisi güvenilir değil. Bu yüzden bu kadar isyan ediyorum.

Senin sevgin ne kadar güvenilir? Ne kadar kendinden eminsin? Karşına da senin gibi birisi çıkabilir. Aşırı bağlılıklar kurmana gerek yok. Beraber iyi vakit geçirdiğin, güvendiğin, içini ısıtacak bi ton adam çıkıcak karşına. Sen boşver burayı. Kendin gibileri seç. Çevren öyle olsun. Düşünme bunları

Zar senin bekaret senin ister bozarsın
ister saklarsın.
kime ne? bize ne?

Kafayı yemiş gitsin bir annesine söylesinde terliği yesin kafasına tamam sevdiğin biri olur yaşanır ayrı mesele ama nedir bu ya kızlığımı bozcam ben. Özentilik hep bunlar ergen işte napcan.
annesinin yaninda soylerse bi guzel cimdiriverir etini uzaktan soylerse ucan terlikle yetinir

Ben öyle değilim iste.keske öyle olsam ama degil. Benimle hayat paylasacak adamdan cok sey beklerim.benim dışımda herhangi bir kadına bakmasini kabullenemem,icerlenirim,kırılırim.keske boyle olmasaydim ama böyleyim.

Ben öyle değilim iste.keske öyle olsam ama degil. Benimle hayat paylasacak adamdan cok sey beklerim.benim dışımda herhangi bir kadına bakmasini kabullenemem,icerlenirim,kırılırim.keske boyle olmasaydim ama böyleyim.
Öyleysen kızlıgını ona sakla o zaman arkadaşım sen nasıl bir kişiliğe sahipsin ne istiyorsun buradaki insanlardan çözemedim ben seni ?

İstersen boz, istersen bozdur, istersen sakla.
Oku, okuma, kariyer yap ya da yapma kime ne?
Hayat senin zar senin...
Bu arada yaşını 17 yazanlara kızmışsın da ha 17 ha 18 ne fark eder?

Ha ha ne kadar akillica konustun. Bende size acidim su an . Hayatinizda ilgileneceginiz bisey yok sanirim. Kafayi cinsellikle bozmussunuz .
kafayı cinsellikle bozanlara yanıtımız zaten. Yapacak daha iyi şeylerimiz olduğu için bu konuları hastalık haline getirmiyoruz. Siz kendinizi soğan zarı değerinde görüyorsanız yazık size ama şaşırmam da. Sonuçta burası tecavüze uğrayan kadının 'namus cinayeti'ne kurban gittiği, erkeğin de gerdek öncesi genelevlere alkışlarla gönderilebildiği bir ülke. Sizin bu kafayı taşımanız normal!

Ben de bakireliğe önem vermem de, bu bozmak istiyorum diye başlık ne böyle? Desen ki, sevgili hanımlar bi düşüncem var. Bakireliği önemsemiyorum, sizin önemsemenizi vs vs yi doğru bulmuyorum, anlarım. Ama bozmak istediğinden bize ne dimi? Git yaşa zevkini kime ne? Her koyun kendi bacağından asılır zaten. Ki denilen gibi, seven erkek o zara bakacak erkek değil. Ama senin bu şekilde buraya yazman yanlış oldu.

Zaten olamazsın bizim yaşımıza geldiğinde nerde olacağın çok belli canım.sen kimsin ahlak dersi veriyorsun sabah sabah git ne ... Yiyeceksen ye Tafran kime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…