• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaretimi bozmak istiyorum

Bu işleyişin bu dünya düzenin önünde evet kesinlikle diyemem.ama istedigim gibi düşünür istediğim gibi konuşurum. Herkesin hayattaki amacı farklıdır,bırak benimki de farklı olsun. Sen senin hayatindan ben de benim hayatımdan sorumluyum.
Eyvallah...

Bu işleyişin bu dünya düzenin önünde evet kesinlikle diyemem.ama istedigim gibi düşünür istediğim gibi konuşurum. Herkesin hayattaki amacı farklıdır,bırak benimki de farklı olsun. Sen senin hayatindan ben de benim hayatımdan sorumluyum.
Biz zaten sana yapma etme v.s demedkk o seni kararin . Ama sen hayattaki tek amaci evlenip cocuk dogurmak olanlara aciyorum dedin. Sen kendinle ilgili fikirlerini soyle o zaman baskasini hayatina acima onu demek istedim bende herkes hayatindan memnun gorunuyo burda

Sabah sabah lıbido patlaması yasanıyor anlasılan

seni anlıyorum. bu çifte standarda tepki gösteriyor, kendine bu yüzden değer verecek ya da vermeyecek insanlara tepkini göstermek istiyorsun. Haklısın ama bu ülkede başta kadınlar seni anlamayacaktır. Ama haklısın. Sonuna kadar. Bu ülkenin saçma sapan zihniyetinin saçma sapan yürütücüleri değerlerini soğan zarı seviyesinde gördüklerinden senin kendine verdiğin 'etten öte' değeri anlayamazlar. Ete kasap gerek zaten. Senin karşına insanlar çıksın.... Sinirlendim yine sabah sabah.

Ben bu bekaret konusunun cok abartıldıgını cok ciddiye alındığını düşünüyorum. Ne biliyim evlendiginde kocana ne diyceksin,ya inanmazsa gibi korkakliklar beni çok sinirlendiriyor.peki o zaman ben onun bakir olduğunu nerden bilcem.ama kimse bunun hesabını vermiyor. Bekaretimide bozmayı düşünüyorum.
ee napalım biz mi bozalım git az ötede boz sabah sabah :KK53::KK53::KK53:

yuhh beee..
bekaretini evlenince saklarsan çok mutlu olucan boz bakalim nolyucak mutlu olucan mi
evlenince kocan ana evine geri gönderirse ailenizin yüzüne nasıl bakicaksn.. dedikodu çikarsa napıcaksin.. pişman olucan mi?

seni anlıyorum. bu çifte standarda tepki gösteriyor, kendine bu yüzden değer verecek ya da vermeyecek insanlara tepkini göstermek istiyorsun. Haklısın ama bu ülkede başta kadınlar seni anlamayacaktır. Ama haklısın. Sonuna kadar. Bu ülkenin saçma sapan zihniyetinin saçma sapan yürütücüleri değerlerini soğan zarı seviyesinde gördüklerinden senin kendine verdiğin 'etten öte' değeri anlayamazlar. Ete kasap gerek zaten. Senin karşına insanlar çıksın.... Sinirlendim yine sabah sabah.
Cidden dedigin gibi kadınlar anlar saniyodum ama en başta onlar anlamadı.

Herkesin kendi düşüncesi, kararı. Bak bu yazacagımda benim düşüncem. Dünyada bazı şeylerin masumluğu vardır. Aşk gibi huzur gibi vs vs. Biz insanlar da sadece yaşamak için yaratılmadık hepimizin yaşama amacı var aşkımızla huzurumuzla vs. Sen o aşkı en masum halinle yaşamak istiyorsanda sen bir tek sevdiğinin sevdiğinin de bir tek senin olmasını istersin değil mi ? Ama sen kalkmış bekaret boxmaktan bahsediyorsun diyelimki herkes bozuyor nerde kaldı bu dünyada namusluk evliliğin de aşkında ne anlamı kaldı kim evliliğe kim kime değer verecek arkadaşım? Önüne gelen evli olanın karısına kocasına bakmayacak yapmayacakmı huzurumu yaşayacak masumlugumu yaşayacak şu dünyada zaten adam gibi adamını bulmak zor o buldugun adamı da mı kaybedeceksin herkesin alnında doğru kişi yanlış kişi yazsaydı insanlar ne güzel yaşardı değil mi ? Erkegin aşkı için kendini sakladıgını anlayamıyoruz ama bırakta kadın anlaşılsın değil mi ? Onları doğuranda biziz hangi adamdan oldugu da anlaşılcak dünyada yaşayalım değilmi adı üstüne bekaret kızlık evlendiğinde adını kadınlıga bırakacak cocugunun babasının kim oldugunu anlayacagın bi dünyada yasıyoruz o dediğini herkes yaparsa gelen geçen belli olmaz . He sen ne istiyorsan onu yap buraya konu açtın diye bu dunyayı değiştiremezsin okumuş olabilirsin ama dünyaya büyük gözle bakmayı öğrenememişsin

yuhh beee..
bekaretini evlenince saklarken çok mutlu olucam boz bakalim nolyucak mutlu olucan mi
evlenince kocan ana evine geri gönderirse ailenizin yüzüne nasıl bakicaksn.. dedikodu çikarsa napıcaksin.. pişman olucan mi?
Aman o kadar cok korkuyorum ki.ya kocam beni doverse ya anama yollarsa ya rezil olursam.ben bunu niye daha önce düşünmedim.valla cok zekisin.

Aman o kadar cok korkuyorum ki.ya kocam beni doverse ya anama yollarsa ya rezil olursam.ben bunu niye daha önce düşünmedim.valla cok zekisin.
ee yani bekaretini kocana sakla... bence sakin yanlış yapma... sorada pişmanlık duyarsin ağlarsin sabaha kadar..
rezil olursa orasini sen bilcen.. ailene nasıl bakicaksin yüzüne...
bi liginç haber okudum.
bi kız bekaretini hiç bozmuycakmiş. ölene kadar sakliycakmiş.. öldükten sora bi melekle evlenecegi düşünüyormuş.. ( haberlerde sölendi :) ) en iyisi bu:D

Şunu demek istiyo olabilirsin erkeklerin öyle birşeyi yok bizim neden var burda seni anlarım çünkü bunu hiç birimiz bilemeyiz vardır bir sebebi. Allah hiç birşeyi sebepsiz amaçsız yaratmamıştır. Ama benim düşüncem de yukarda yazdıgım gibi kusura bakma bunun içinde kadınız diye anlayacak birşey yok fikir ayrılıgı olduktan sonra. Hadi seni anladık hepimiz yaptık diyelim biz kadınları o halde kim hayatı mesut yaşatacak anlayacak ? Erkeklermi ?

Back