- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
Hayır ben kimse evlenmesin demiyorum. Evleneceksen sevdigin adamla evleneceksin ve mutlulugu da böyle kazanabilirsin zaten. Ama ben türkiyede gördüğüm insanlara bakaraktan konuşuyorum. Evleniyolar bi yıl sonra çocukları oluyor,sonra çocuk var diye boşanamama vs. bosanma,üstelik maddi durumu iyi değilken adam boldan çocukta yapiyo,sonra bir sürü iş. Ben tek başıma yasarimda,evlenmemde demiyorum,her seyin belli bi zamanı ve sırası vardır.
Sinirim bozuluyo.simdi sevdigim insan bakire değilim diye bana inanmaz bana güvenmezse zaten en başından kaybetmiş zaten çok ta sevmemistir. Erkek kadin ayrımcılığı gozluyorum.kizlarin orasını burasını onemsiycez derken erkegin aslında ne kadar namuslu oldugunu cok iyi biliyoruz biz.emin olun çoğunuz niyetiniz kötü olmadığı sürece bütün erkeklerden daha namuslusunuz.
Kesinlikle haklisin sana kimse yanlis dusunuyorsun da diyemez fakat şöyle bir gercek var. Bizim toplumumuz Türk toplumu yüzyillardir bu kafa yapisinda yani bekaretini bozarak koskoca toplumun kafasini degistiremezsin.