• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaretimi bozmak istiyorum

Hayır ben kimse evlenmesin demiyorum. Evleneceksen sevdigin adamla evleneceksin ve mutlulugu da böyle kazanabilirsin zaten. Ama ben türkiyede gördüğüm insanlara bakaraktan konuşuyorum. Evleniyolar bi yıl sonra çocukları oluyor,sonra çocuk var diye boşanamama vs. bosanma,üstelik maddi durumu iyi değilken adam boldan çocukta yapiyo,sonra bir sürü iş. Ben tek başıma yasarimda,evlenmemde demiyorum,her seyin belli bi zamanı ve sırası vardır.

Sinirim bozuluyo.simdi sevdigim insan bakire değilim diye bana inanmaz bana güvenmezse zaten en başından kaybetmiş zaten çok ta sevmemistir. Erkek kadin ayrımcılığı gozluyorum.kizlarin orasını burasını onemsiycez derken erkegin aslında ne kadar namuslu oldugunu cok iyi biliyoruz biz.emin olun çoğunuz niyetiniz kötü olmadığı sürece bütün erkeklerden daha namuslusunuz.

Kesinlikle haklisin sana kimse yanlis dusunuyorsun da diyemez fakat şöyle bir gercek var. Bizim toplumumuz Türk toplumu yüzyillardir bu kafa yapisinda yani bekaretini bozarak koskoca toplumun kafasini degistiremezsin.

Boz o zaman ne bekliyorsun? Bu gune kadar durdugun hata...

Bu bekaret konusundan nefret ediyorum.evet hakli olabilirsin. Evlenmeden once cinsellige karsi da degilim, ama ben yapmadim,yapmazdim da...

Nedeni ise,maalesef bunu bircok erkegin kotu kullanmasi. Mesela seninle yatip kalkip,hevesini aldiktan sonra bakire bir kizla evlenmesi gibi... Ya da karsina birgun cok sevebilecegin biri ciktiginda, hepimiz insaniz hepimizin degisik takintilari ve olmazsa olmazlari var, ya o sevdigim kisi icin bekaret onemliyse???

Bunlari dusunerek -bence- hataya dusmedim...

Bekaretin yok diye aeninle evlenecek ve seni gercekten sevecek kimse yok mu? Tabiki vardir. Ama gercekten nadir. Turkiyedeki erkeklerin cogu buna onem veriyor.

Evet erkeklerin bakir olup olmadigini anlayamayiz. Onlar boyle yaratilmislar. Zaten kadinlardaki su zar olayini kim bulup da,namus gostergesi ilan ettiyse kafasini kirmak lazim.

Kesinlikle haklisin sana kimse yanlis dusunuyorsun da diyemez fakat şöyle bir gercek var. Bizim toplumumuz Türk toplumu yüzyillardir bu kafa yapisinda yani bekaretini bozarak koskoca toplumun kafasini degistiremezsin.
Benim gibi düşünen bir insan olsun kendisi,toplum toplum diye hareket edip cahil düşünce dayatirsa ben zaten en baştan kabul edemem.

Ben bu bekaret konusunun cok abartıldıgını cok ciddiye alındığını düşünüyorum. Ne biliyim evlendiginde kocana ne diyceksin,ya inanmazsa gibi korkakliklar beni çok sinirlendiriyor.peki o zaman ben onun bakir olduğunu nerden bilcem.ama kimse bunun hesabını vermiyor. Bekaretimide bozmayı düşünüyorum.
vışşşş kıss dur sakinnnn derin mevzular bunlar..

Asıl siz nasıl kadınlarsiniz anlamıyorum. Hayatta önemli olarak yapiginiz sey evlenmek ve çocuk dogurmak. Yazık be yazık gerçekten acıyorum.insallah ben sizin yaşınıza geldiğim zaman sizin gibi olmam,daha büyük işler yaparım. Adam yada kadın olmayı bacak arasında mı saniyosunuz. Ben dizi yada film izlerken en ufak terbiyesizlige göz yummayan bir insanım. Sizse kimbilir belki zevk bile alıyorsunuz. Bunu yapacam bekaretimi bozacam diye ben bozuluyorum,siz ahlaklit namuslu kalıyorsunuz demi?

Bekireyim bakireyim diyenlerden çok böyle anti olanlar daha tehlikeli gözümde... Bastırılmış duyguları oluyor böylelerinin.

Bozulmak ne anlayamadım ? Bozacak mısın ? Bozduracak mısın ? Üstünü ne yapacaksın ? Kumbaran var mı ?

Üslubun çok bozuk..

Back