Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinirim bozuluyo.simdi sevdigim insan bakire değilim diye bana inanmaz bana güvenmezse zaten en başından kaybetmiş zaten çok ta sevmemistir. Erkek kadin ayrımcılığı gozluyorum.kizlarin orasını burasını onemsiycez derken erkegin aslında ne kadar namuslu oldugunu cok iyi biliyoruz biz.emin olun çoğunuz niyetiniz kötü olmadığı sürece bütün erkeklerden daha namuslusunuz.
Tanrılar kan istiyor Şaka bir yana da bize ne bundan, senin bedenin senin kararın. İnsanlar tercihlerinde özgürdür, kalkıp da burada ıyyk ben sizin gibi değilim pis cahiller sizi muhabbetleri çevirmenin manası nedir?
Yok kiz cok zor. Esimle ben 5 gun ugrastik. Gerdek gecesi degil, gerdek geceleri yasadik esimleSakin ol şampiyon.
O kadar istiyorsan git boz. Zor değil inan.
kariyeri sacma bulup muhendislik okuyani da ilk defa duyuyorum zaten !
Ben hiç uğraşmadım, hatta hissetmedim bile :)Yok kiz cok zor. Esimle ben 5 gun ugrastik. Gerdek gecesi degil, gerdek geceleri yasadik esimle
Ben cok kastım sanirim kendimi. Bide kanama olur olmaz birakiyoduk. Maaşallah musluk gibi. Bi kan akti ki sormaBen hiç uğraşmadım, hatta hissetmedim bile :)
nuryolu sanırım sen konu sahibine ithafen alıntıladın mesajımı, ben de bana atarlanıyorsun sandım sorry, daha uyanamadım herhalde
O kanama bende de oldu, koyun boğazlamış gibiydi. Ama acı hissetmediğim gibi kanamayı bile fark etmedim, anca sonrasında fark ettim. Rahattım hiç kasmadım ondan muhtemelen.Ben cok kastım sanirim kendimi. Bide kanama olur olmaz birakiyoduk. Maaşallah musluk gibi. Bi kan akti ki sorma
Koyun boğazlamış gibi. Cok guldum yaa. Ben aciyi cok hissettim. Sanirsin bicakla giriyor evet bendede koca bii okuz kesildi. Yatak kan olmasin diye koca bir carsafi helak ettimO kanama bende de oldu, koyun boğazlamış gibiydi. Ama acı hissetmediğim gibi kanamayı bile fark etmedim, anca sonrasında fark ettim. Rahattım hiç kasmadım ondan muhtemelen.
Dediklerini anlayacak kişileri burada bulmanız zor değil ama az
hangi dedigini anlayacak kisi acaba
evliligi sacma bulmak mi
cocuk yapmayi sacma bulmak mi
bekareti sacma bulmak mi
kariyeri sacma bulmak mi ???
insanin dunyada bi hedefi olmaz mi ? mandira filozofu gibi herseyi sacma bulmak mi mantikli ???
peki nedir mantikli olan sizce ????