• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekaretim bozulmuş mudur?

bozulmamıştır, kaşıdığın için kanatmışsındır..

Dalga geçenler sizler nasıl insanlarsınız ? Ufacık bir kız çocuğu size soru sormuş.
duygularımızla oynayan o kadar çok insan varki +18 konu açan, gerçekten soranlarlada dalga geçiliyo malesef
gerçi verdiği cevaplrdan fake olmadığı belli, bende dalga geçerek cevap vermemeiştim bunu görünce rahatladım

Son zamanlarda bdv de çok sık yapılıyor bu durum

Konu sahibine ya fake sin deniliyor sanki bu kelimenin Türkçesi yokmuş gibi!

Türkçeyi güzel kullanmaktan dem vuranlar fake fake diye tutturuyorlar

Birde dalga geçiyorlar konuyu geyik muhabbetine çeviriyorlar

Konunun sahte olduğunu düşünenler kib butonunu kullasınlar önce

Bizde de hata konuyla dalga geçenler için kib butonunu kullanmıyoruz

Canım özellikle parfümsüz ve pamuklu olan pedleri tercih et,birde sert kaşıdıysan çok hassas bi bölge olduğu için kanamıştır ama korktuğun şeyin gerçekleşmesi mümkün değil.
Bir de eğer genetal bölgen hassassa yıkanırken asla sabun sürme çok tahriş eder kaşındırır sadece suyla yıkan
bugünlükte bu kadaarr :)

ped kaşıntı yapıyorsa hepsi mi yapıyor? üstü pamuklu olanları tercih et ;) mesela kotex veya scarlet :)

bekaret öyle kolaycacı bozulmaz ;)

Canım özellikle parfümsüz ve pamuklu olan pedleri tercih et,birde sert kaşıdıysan çok hassas bi bölge olduğu için kanamıştır ama korktuğun şeyin gerçekleşmesi mümkün değil.
Bir de eğer genetal bölgen hassassa yıkanırken asla sabun sürme çok tahriş eder kaşındırır sadece suyla yıkan
bugünlükte bu kadaarr :)
teşekkür ederim hep orkid'in parfümlüsünü kullanırdım, iyi ki söyledin.

Canim benim ya kiyamam. Bozulmaz o kadar kolay merak etme sen. Ama kasinti icin bir jinekologa gidersen o da seni rahatlatacaktir.

herkese merhaba. yaklaşık 1 yıldır burada konular okuyorum fakat soru sormaya ihtiyaç duymadığım için üye olmadım. soru sormak için az önce üye oldum lütfen yardımcı olun. 15 yaşındayım. regl dönemlerimden sonra (özellikle pedimi sık sık değiştirmediysem) çok fazla kaşıntım olur. reglim dün bitti yani bugün en çok kaşındığı gün. ben bugün kaşırken hafif bir sızı hissettim ve kiloduma baktığımda kan vardı. anneme söylemeye çekiniyorum. bekaretim bozulmuş mudur? birazcık tedirgin oldum. yaşım küçük pek bir bilgim yok. lütfen yardımcı olun güzel anneler.
Canım benim o bekaret hemen bozulmuyor korkmana gerek yok Zamanında hepimize olmuştur öyle şeyler kaşıdığın için aşınmadan kanamıştır

teşekkür ederim deri yırtılması sıkıntı yaratır mı doktora falan gitmelimiyim?
Bence gitmelisin dr a eğer mantarsa o yırtılma dahada ilerlemesine sebep olur 20 li yaşlarda benimde olmuştu Dr ilaç ve krem vermişti 2 güne geçmişti Hiç korkmana gerek yok al anneni git dr a

Back
X