Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bekaretim bozulmuş mudur?
- Konu Sahibi reelall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mayıs 2009
- 14.265
- 15.506
- 823
duygularımızla oynayan o kadar çok insan varki +18 konu açan, gerçekten soranlarlada dalga geçiliyo malesefDalga geçenler sizler nasıl insanlarsınız ? Ufacık bir kız çocuğu size soru sormuş.
gerçi verdiği cevaplrdan fake olmadığı belli, bende dalga geçerek cevap vermemeiştim bunu görünce rahatladım
- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Son zamanlarda bdv de çok sık yapılıyor bu durum
Konu sahibine ya fake sin deniliyor sanki bu kelimenin Türkçesi yokmuş gibi!
Türkçeyi güzel kullanmaktan dem vuranlar fake fake diye tutturuyorlar
Birde dalga geçiyorlar konuyu geyik muhabbetine çeviriyorlar
Konunun sahte olduğunu düşünenler kib butonunu kullasınlar önce
Bizde de hata konuyla dalga geçenler için kib butonunu kullanmıyoruz
Konu sahibine ya fake sin deniliyor sanki bu kelimenin Türkçesi yokmuş gibi!
Türkçeyi güzel kullanmaktan dem vuranlar fake fake diye tutturuyorlar
Birde dalga geçiyorlar konuyu geyik muhabbetine çeviriyorlar
Konunun sahte olduğunu düşünenler kib butonunu kullasınlar önce
Bizde de hata konuyla dalga geçenler için kib butonunu kullanmıyoruz
- 21 Nisan 2013
- 1.794
- 1.793
- 208
Canım özellikle parfümsüz ve pamuklu olan pedleri tercih et,birde sert kaşıdıysan çok hassas bi bölge olduğu için kanamıştır ama korktuğun şeyin gerçekleşmesi mümkün değil.
Bir de eğer genetal bölgen hassassa yıkanırken asla sabun sürme çok tahriş eder kaşındırır sadece suyla yıkan
bugünlükte bu kadaarr :)
Bir de eğer genetal bölgen hassassa yıkanırken asla sabun sürme çok tahriş eder kaşındırır sadece suyla yıkan
teşekkür ederim hep orkid'in parfümlüsünü kullanırdım, iyi ki söyledin.Canım özellikle parfümsüz ve pamuklu olan pedleri tercih et,birde sert kaşıdıysan çok hassas bi bölge olduğu için kanamıştır ama korktuğun şeyin gerçekleşmesi mümkün değil.
kotex sonucu değiştirmedi fakat scarlet'i hiç denemedim nerede bulabilirim?ped kaşıntı yapıyorsa hepsi mi yapıyor? üstü pamuklu olanları tercih et mesela kotex veya scarlet :)
bekaret öyle kolaycacı bozulmaz
- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
- 448
bim marketlerde :)kotex sonucu değiştirmedi fakat scarlet'i hiç denemedim nerede bulabilirim?
Canım benim o bekaret hemen bozulmuyor korkmana gerek yok Zamanında hepimize olmuştur öyle şeyler kaşıdığın için aşınmadan kanamıştırherkese merhaba. yaklaşık 1 yıldır burada konular okuyorum fakat soru sormaya ihtiyaç duymadığım için üye olmadım. soru sormak için az önce üye oldum lütfen yardımcı olun. 15 yaşındayım. regl dönemlerimden sonra (özellikle pedimi sık sık değiştirmediysem) çok fazla kaşıntım olur. reglim dün bitti yani bugün en çok kaşındığı gün. ben bugün kaşırken hafif bir sızı hissettim ve kiloduma baktığımda kan vardı. anneme söylemeye çekiniyorum. bekaretim bozulmuş mudur? birazcık tedirgin oldum. yaşım küçük pek bir bilgim yok. lütfen yardımcı olun güzel anneler.
Bence gitmelisin dr a eğer mantarsa o yırtılma dahada ilerlemesine sebep olur 20 li yaşlarda benimde olmuştu Dr ilaç ve krem vermişti 2 güne geçmişti Hiç korkmana gerek yok al anneni git dr ateşekkür ederim deri yırtılması sıkıntı yaratır mı doktora falan gitmelimiyim?