• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekaretim bozulmuş mudur?

Merak etme birşey olmamamıştr ama kaşıntı varsa bir doktora görün derim. Kişisel hijyenine de çok dikkat etmelisin.
kaşıntı olayımı bildiğim için pedimi de kilodumu da sık değiştiriyorum fakat hiç gitmedi kaşıntı.

İleri mantar riski olabilir
Deri yırtılması için doktora gitmeni gerektiren bir durum göremiyorum ama idrar yaparken yanma hissi duyabilirsin evde var ise zeytin yağı sür biraz bekle duşa gir ama yağı sürerken dikkat

nasıl kaşıdığına bağlı :KK53:

İleri mantar riski olabilir
Deri yırtılması için doktora gitmeni gerektiren bir durum göremiyorum ama idrar yaparken yanma hissi duyabilirsin evde var ise zeytin yağı sür biraz bekle duşa gir ama yağı sürerken dikkat
teşekkür ederim. bu konularda hiç bilgim yoktu telaş yaptım biraz gerçekten sağ olun. eğer idrar yaparken sızı olursa muhakkak denerim.

nasıl desem bilemedim pamuklu iççamaşırı giy giymeden önce ütüle mümkünse kendi çamaşırlarını ayrı yıka

Bekaret sorusuna cevap bile vermeyecegim digerleri yazmis zaten, ama kasinti ciddi bir sorun olabilir, annene soyle doktora gidin mantar vs varsa ilerlemeden tedavi ol.
regl donemlerinde pedini sık sık degistir, pamuklu ust dokulu pedlerden kullan, ozellikle regl donemlerinde her gun duş al ya da en azindan genital bolgeni yika ama sadece suyla, kesinlikle o bolgeye sabun degdirme. Gecmis olsun.

Bekaret sorusuna cevap bile vermeyecegim digerleri yazmis zaten, ama kasinti ciddi bir sorun olabilir, annene soyle doktora gidin mantar vs varsa ilerlemeden tedavi ol.
regl donemlerinde pedini sık sık degistir, pamuklu ust dokulu pedlerden kullan, ozellikle regl donemlerinde her gun duş al ya da en azindan genital bolgeni yika ama sadece suyla, kesinlikle o bolgeye sabun degdirme. Gecmis olsun.
az önce kaşıntı olayını anneme söyledim, o da pamuklu ped alalım dedi ama hangileri bilmiyorum. bildiğiniz varsa söyler misiniz marka olarak. regl dönemlerimde duş almaktan çok korkuyorum kan görmek korkutuyor.

Back
X