ilk olduğum yıllardan beri hep kaşıntım var. önerin için sağol, en yakın zaman da doktora gideceğim.Bittiği gün kaşıntı olması garip bir durum mantar olabilirsin annenden çekinme canım doktora bir görün bakalım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bekaretim bozulmuş mudur?
- Konu Sahibi reelall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yok hayır ne sokması :))) sadece kaşıdım.tahriş etmişsindir
bozulma yoktur korkma
tabi elini taaa içlere sokmadıysan
teşekkür ederim rahatladım :)Bozulmamıştır anacım bozulmamıştır
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
teşekür ederim içimi rahatlattınız.
Bu arada hijyenine dikkat etmeni öneririm. Kendinde söylüyorsun sık sık değiştirmediğim zamanlarda daha çok kaşıntı oluyor diye.
kaşıntı olayımı bildiğim için pedimi de kilodumu da sık değiştiriyorum fakat hiç gitmedi kaşıntı.Merak etme birşey olmamamıştr ama kaşıntı varsa bir doktora görün derim. Kişisel hijyenine de çok dikkat etmelisin.
bana 3 yıldır her mevsim kaşıntı yapıyor, duş olsam bile bir kez daha ped falan taksam hemen kaşınmaya başlıyorum.Git duş al canım Ped kaşıntı yapıyor havalarda ısındı hiç çekilmez artık.
neden fake olayım ki? hiç bir bilgim yok bu konularda, yalnız size sorabildim.Eğer gerçeksen hayır tabi ki bozulmamıştır.
Ama fakeysen git başka yerde oyna.
- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
O zaman annene söyle doktora gidin.bana 3 yıldır her mevsim kaşıntı yapıyor, duş olsam bile bir kez daha ped falan taksam hemen kaşınmaya başlıyorum.
teşekkür ederim. bu konularda hiç bilgim yoktu telaş yaptım biraz gerçekten sağ olun. eğer idrar yaparken sızı olursa muhakkak denerim.İleri mantar riski olabilir
Deri yırtılması için doktora gitmeni gerektiren bir durum göremiyorum ama idrar yaparken yanma hissi duyabilirsin evde var ise zeytin yağı sür biraz bekle duşa gir ama yağı sürerken dikkat
bilmiyorum biraz sert kaşıdım sanırım.nasıl kaşıdığına bağlı
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
Bekaret sorusuna cevap bile vermeyecegim digerleri yazmis zaten, ama kasinti ciddi bir sorun olabilir, annene soyle doktora gidin mantar vs varsa ilerlemeden tedavi ol.
regl donemlerinde pedini sık sık degistir, pamuklu ust dokulu pedlerden kullan, ozellikle regl donemlerinde her gun duş al ya da en azindan genital bolgeni yika ama sadece suyla, kesinlikle o bolgeye sabun degdirme. Gecmis olsun.
regl donemlerinde pedini sık sık degistir, pamuklu ust dokulu pedlerden kullan, ozellikle regl donemlerinde her gun duş al ya da en azindan genital bolgeni yika ama sadece suyla, kesinlikle o bolgeye sabun degdirme. Gecmis olsun.
çok sağ ol, en yakın zaman da pamuklu iç çamaşırı alırım.nasıl desem bilemedim pamuklu iççamaşırı giy giymeden önce ütüle mümkünse kendi çamaşırlarını ayrı yıka
az önce kaşıntı olayını anneme söyledim, o da pamuklu ped alalım dedi ama hangileri bilmiyorum. bildiğiniz varsa söyler misiniz marka olarak. regl dönemlerimde duş almaktan çok korkuyorum kan görmek korkutuyor.Bekaret sorusuna cevap bile vermeyecegim digerleri yazmis zaten, ama kasinti ciddi bir sorun olabilir, annene soyle doktora gidin mantar vs varsa ilerlemeden tedavi ol.
- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
bilmiyorum biraz sert kaşıdım sanırım.
yani çok afedersin oraya birşey girmediği sürece bozulmaz öyle üstten kaşımayla olsaydı bakire kimse kalmazdı