- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internetten bakyım watssondan alacağım teşekkürler.Kaşıntı mantar olmayabilir. Ped olarak pamuk iç yüzeyli olanları tercih et. Watsons'ınkiler mesela.
teşekkürlerTahriş olmuştur ve tahrişli yer de kanama yapmıştır biraz,merak etmeyin.Zar o kadar kolay yırtılmaz.
Biz bozdurana kadar neler cektik yavrucum, kasimayla bozulsaydi ohooo...
kaşıntın varsa mutlaka ayakta yıkan oturarak yıkanma
iç çamaşırlarını ayrı yıka ve sabun tozuyla yıka
sadece regli döneminde kaşınan bir tanıdığım var dr a gitti krem verdi çok iyi geldi
mutlaka dr a git çekinecek bir şey yok
jinekoloğum sirkeli suyla silmeyi tavsiye etmişti araştırabilirsin netten kaşıntıyı geçiriyor ama yine diyorum dr a gitmelisin
kızlık zarıda öyle kolay yırtılmaz şehir efsanelerine inanıp kuruntu yapma
geçmiş olsun:)
kaşıntın varsa mutlaka ayakta yıkan oturarak yıkanma
sadece regli döneminde kaşınan bir tanıdığım var dr a gitti krem verdi çok iyi geldi
jinekoloğum sirkeli suyla silmeyi tavsiye etmişti araştırabilirsin netten kaşıntıyı geçiriyor ama yine diyorum dr a gitmelisin
teşekkür ederiiim. zaten hep ayakta yıkanırım. bide söylediklerinize göre doktora gitmek şart oldu.kaşıntın varsa mutlaka ayakta yıkan oturarak yıkanma
kusura bakmayın ama derdiniz nedir? işinize bakın. fake olduğumu düşünüyosanız yazma tenezzülünde bile bulunmayın. tedirgince ve korkarak yazdığım bir sorun hakkında böyle patavatsızca konuşulması çok canımı sıktı. buyrunuz efendim. fake olduğumu düşünüyorsanız yorum dahi yapmayınız.Öfffff genemi fake ergen
kaşıntılarım olduğunu bildiğimden 2-3 saatte bir değiştiriyorum. uzun uzun kalmıyor yani.Kasindigima gore o ped uzun uzun kaliyor heralde. Dikkat et hastaliklar cok kolay bulasiyor
ama bu kaşıntı yüzünden kesin dr git. pedini günde bir değil 3 saate bir değiştirteşekür ederim içimi rahatlattınız.
öyle yapıyorum zatenama bu kaşıntı yüzünden kesin dr git. pedini günde bir değil 3 saate bir değiştir