• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekaretim bozulmuş mudur?

Uygulaya bilirseniz ne mutlu asıl teşekkür ü o zaman etmiş olursunuz

yani çok afedersin oraya birşey girmediği sürece bozulmaz öyle üstten kaşımayla olsaydı bakire kimse kalmazdı
dediğim gibi hiç bir bilgim yok bekaret olayınu bile geöen yıl öğrendim :D her kanamada gider gibi bir düşünce oluşmuş kafamda. çok sağ olun.

teşekkür ederim. bu konularda hiç bilgim yoktu telaş yaptım biraz gerçekten sağ olun. eğer idrar yaparken sızı olursa muhakkak denerim.

hayır ya bu nasıl tavsiye zeytinyağı sür denmiş daha neler
normal sabun bile oranın ph dengesini bozup mantara sebep oluyor

böyle saçma tavsiyelere uyma ve doktora git lütfen
olur olmadık şeyler sürme orana

Akıntın oluyorsa kesinlikle gitmelisin ilerleyen zamanlarda sıkıntı olabilir şuan belki önemsemeyen bilirsin ama ciddi sorun

hiç birşey bilmiyorum ne deseniz yapıcam resmen :D en iyisi doktora gitmek mi?

Akıntın oluyorsa kesinlikle gitmelisin ilerleyen zamanlarda sıkıntı olabilir şuan belki önemsemeyen bilirsin ama ciddi sorun
ayrıyeten çok rahatsız ediyor. çok sağ olun. ciddi sorun dediniz falan iyice korkar bir an önce doktora giderim

Kotex kullanabilirsin
Üst kısmı pamuklu
Bir de günlük ped ya da diğerlerinde muhakkak kokuSuz olanlarını tercih et. Parfümlüler oradaki doğal florayı olumsuz etkiliyor.

az önce kaşıntı olayını anneme söyledim, o da pamuklu ped alalım dedi ama hangileri bilmiyorum. bildiğiniz varsa söyler misiniz marka olarak. regl dönemlerimde duş almaktan çok korkuyorum kan görmek korkutuyor.

Orkid ultra comfort ve kotexin ust yuzeyi pamuklu, bulabilirsen libresse vardi o da ppamuk dokuluydu. petek dokulular plastik gibi...
yikanma konusunu da ciddiye al, kan gormeyecegim diye sagligindan olacaksin, regl doneminde genital bolgeni temizlemezsen bakteri dolar ve mantardan iltihaba birsuru soruna neden olur. Ayrica koku yapar. Ne olursa olsun sadece suyla yikamalisin.

herkese merhaba. yaklaşık 1 yıldır burada konular okuyorum fakat soru sormaya ihtiyaç duymadığım için üye olmadım. soru sormak için az önce üye oldum lütfen yardımcı olun. 15 yaşındayım. regl dönemlerimden sonra (özellikle pedimi sık sık değiştirmediysem) çok fazla kaşıntım olur. reglim dün bitti yani bugün en çok kaşındığı gün. ben bugün kaşırken hafif bir sızı hissettim ve kiloduma baktığımda kan vardı. anneme söylemeye çekiniyorum. bekaretim bozulmuş mudur? birazcık tedirgin oldum. yaşım küçük pek bir bilgim yok. lütfen yardımcı olun güzel anneler.
Pedini kendi sağlığın için sık değiştir . Koku falanda yapar değiştir yani sürekli . Kasirken tahriş etMissindir. O kan odur . Mantar olduğumda bende gece çok kasiyodum farkında olmadan o kanı bende goruyodum. Sorun yok kafanı takma böyle şeylere

Zamanında yaşadığım için aynı sıkıntıları öneride bulundum sadece benim kaşıntıma iyi geldi tabi her ilaç her insanda aynı etkiyi yapmadığı gibi bu da aynı etkiyi yapmaya bilir sert bir uslup kullanmanızı gerektirmiyor benim kisi öneriydi illa yapacak diye de bir durum yok daha kibar olabilirdiniz iyi günler

Orkid ultra comfort ve kotexin ust yuzeyi pamuklu, bulabilirsen libresse vardi o da ppamuk dokuluydu. petek dokulular plastik gibi...
yikanma konusunu da ciddiye al, kan gormeyecegim diye sagligindan olacaksin, regl doneminde genital bolgeni temizlemezsen bakteri dolar ve mantardan iltihaba birsuru soruna neden olur. Ayrica koku yapar. Ne olursa olsun sadece suyla yikamalisin.
orkid ultra comfort'u da kotex ide denedim ikiside sonuç değiştirmiyor. hatta bazen ped canımı bile acıtıyor. ciddi bir sorun var, muhakkak. birde banyo rahatlatıyor ama korktuğum için hep uzak kaldım. ama çare yok tavsiyene uyacağım. teşekkür ederim.

Kotex kullanabilirsin
Üst kısmı pamuklu
Bir de günlük ped ya da diğerlerinde muhakkak kokuSuz olanlarını tercih et. Parfümlüler oradaki doğal florayı olumsuz etkiliyor.
kotex sonucu değiştirmedi. ayrıyeten kokulu olanlarla ilgili uyarın için çok çok çok saol hep orkid'in parfümlüsünü kullanıyordum bir daha elimi sürmem :D

Pedini kendi sağlığın için sık değiştir . Koku falanda yapar değiştir yani sürekli . Kasirken tahriş etMissindir. O kan odur . Mantar olduğumda bende gece çok kasiyodum farkında olmadan o kanı bende goruyodum. Sorun yok kafanı takma böyle şeylere
pedimi sık sık değiştiriyorum zaten bu özelliğimi bildiğim için :( teşekkür ederim bu aradaa :)))

bozulmamıştır bozulsa kokar.buzdolabına koyun ayrıca açıkta bırakırsanız da bozulur.
bekaret olayını dahi geçen yıl öğrendim. kanarsa bozulmuştur gibi bir düşünce var sadece. hiçbir şey bilmiyorum bu konularsa. anneme çekindim, size sordum. verebileceğin cevap bu mu? dalga geçmek mi?

kotex sonucu değiştirmedi. ayrıyeten kokulu olanlarla ilgili uyarın için çok çok çok saol hep orkid'in parfümlüsünü kullanıyordum bir daha elimi sürmem :KK70:

Bir de o bölgedeki tüyleri temizleme yöntemini tekrar gözden geçir
Bunlar da kaşıntı yapabilir ;)

Back
X