Bekaret kaybi sonrasi psikoloji?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem de bir tuhaftı bu konuda düşününce. Sevgilisi olması yasak olan bir kız olmadım hiç. Evimize normal erkek arkadaşlarım girip çıktı, sevgilim de gelebilirdi o zamanlar ama o çekinmişti 😅. Annem tanışmıştır sevgililerimle, benimle barda içerdi de mesela. Ama hep bir bu konuda korumacılık söz konusuydu.
Tatlim annenin hastalığıyla da alakalı olabilir bu durum ya da kendisi gençken birseyler yaşamıştır psikolojisi etkilenmistir , senin annen özelinde hastalığının etkisi olabilir
Bize doktor babama teşhis koyduğunda, çok önceden başlamıştır en az 10 sene önce demisti ama fark edilmezmis o zamanlarda hastalık maalesef, sizde de böyle bir durum olabilir

Helal haram kavramını öğrenince bunları oturup konuşmaya gerek kalmıyor zaten. Dine göre neyi yapıp neyi yapmam gerektiğini biliyorsun zaten.
Bu Müslümanlar için geçerli, konu sahibinin dini hakkında bir fikir sahibi değiliz, bizi de ilgilendirmiyor zaten
Bu ülkede sadece Müslümanların yaşamadığını anlayacağınız vakit hepimiz bir derin nefes alacagiz
Ayrıca inanan herkes harama helale göre davranıyorsa neden ülkede bu kadar kul hakkı yiyen , yalancı, dolandırıcı, tecavüzcü insan var?

Ben klasik bir yaklaşımla gelmeyeceğim sana sana göre şuanlık bir hata bana göre de bunu deneyimlememiş olmak bir hata. Sevgilini çok seviyorsan ki umarım öyledir bu yaşadığına asla hata gözüyle bakma, tek taraflı değil çünkü birlikte olmak, istemişsin vücudun da buna izin vermiş ki bu anı yaşamışsın sevdiğin adamla. Sağlıklı bir ilişkiyse birbirinize daha çok bağlar. Fakat cinsellik üzerinden manipülasyona izin verme sadece şimdi ya da sonrasında.

Ben aşık olduğum eriyip bittiğim adamla sırf bir gün ayrılırsak ne yaparım diyerek bunu yaşamadım, sınır çizdim engelledim kendimi resmen durdurdum. Ne oldu ? Bitti gitti ayrıldık fakat şuan hayatıma giren kimseyle en ufak bi yakınlık yaşamak dahi istemedim içim almadı öpmekten ileri gitmedim bile, keşke onunla o hissiyatta yaşasaydım diye hep söylüyorum kendime. Hazırdım istiyordum ama saçma sapan düşünce kalıplarımdan sıyrılamadım. Şimdi büyük bi pişmanlığım var, belki bir daha böylesine tensel uyum hissetmeyeceğim birine belki de bu kadar sevmeyeceğim. Ve gözümde büyüttüğüm evlenince olmalı dediğim deneyim onunla olacak kadar özel olmayacak.

Yorumunuz beni gülümsetti. Ben de tam tersi "ayrılsak da aşık olduğum adamla yaşamalıyım ilk deneyimimi" kafasıyla yaklaştım olaya. Birçok kadın gibi baskı altında büyümüştüm, bekaretini kaybettiği için benim kadar mutlu olan olmamıştır herhalde 🤭 O kişiyle evliyim şu anda ama ayrılsaydık da muhtemelen yine kimseyle bir şey yaşayamayacaktım çünkü bence o eriyip bitilen adamla yaşamak bu işin zirvesi. Yani iki ucu b.klu değnek bu işler 😂 Ama şunu biliyorum, soru işaretleri ve ani kayıplarla biten bir aşkı yoksa insanın, yeniden aşık oluyor. Her yaşta farklı seviyor. Yani henüz hayatınızın aşkını bulmamış bile olabilirsiniz 😊❤️

Bu Müslümanlar için geçerli, konu sahibinin dini hakkında bir fikir sahibi değiliz, bizi de ilgilendirmiyor zaten
Bu ülkede sadece Müslümanların yaşamadığını anlayacağınız vakit hepimiz bir derin nefes alacagiz
Ayrıca inanan herkes harama helale göre davranıyorsa neden ülkede bu kadar kul hakkı yiyen , yalancı, dolandırıcı, tecavüzcü insan var?
Sorun burda zaten herkes sadece inanıyorum diyor. Gerçekten herkes inandığı dinin dogrultulariyla yaşasa emin olun ne tecavüz ne hırsızlık ve diğer benzeri olaylar hiç yaşanmaz. Malesef müslümanlik sadece isim olarak kalmış. Ayrıca bu yaşantı şekli sadece Müslümanlıkta yok ki benim bildiğim hiçbir dinde zinaya yer yoktur.

Bircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Bu da beni iyice uzuyo. Onunla ayrilirsam, heralde biterim diye dusunuyorum.
Bunlari yasayan tek insan ben degilimdir umuduyla buraya geldim. Sizden yardim bekliyorum. Bu durumu nasil asarim, nasil kendime gelirim. Gercekten ihtiyacim var cunku suan hic bisey yapamiyorum, ders calismaya oturdum ama dusuncelerim, aklim cok baska yerde. Yasimdanda dolayi boyle hissediyo olabilirim, masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
Of of ne olacak bu gençlerimiz, eğitim hayatı devam ederken açılan konulara bak ...

Hata olduğunu düşünüyorsanız, ki bence hata, sebebini de şöyle açıklayayım, siz emin olarak değil ikna edilerek bunu yaşamışsınız. Cinsellik karşıdakinin ısrarıyla yaşanacak bir şey değil. Her neyse, hata belli ki size göre, devamını getirmeyin. Sizi yönetmesine izin vermeyin bu duygunun. Yanlış kararlar vermeyin buna dayanarak. Eğer devamını getirecekseniz de bu kendi bileceğiniz iş, lütfen korunun. Bundan sonra ne yaşayacağınızın kararını verecek olan biz değiliz. Ancak şunca pişmanlığı yaşasam, ben devam etmezdim o kişiyle. İlişkiye de devam etmezdim çünkü duygularınızı umursamamış. Son olarak bu duygulardan kurtulamazsanız destek almanızı tavsiye ederim. Herkes hata yapabilir, önemli olan bundan sonrası.

Katip bana mehir takilmamis olabilir :) bir suru sey takildi ama hangi taki ne icindir ben bilmiyordum :) mehiri kk.da ogrendim :) dugunden sonra karsima ilk kim ciktiysa altinlari eline tutusturmustum yani hepsini kayinvalideye vermistim. Balayindan donduk kayinvalide alin artik dedi ben almasak olmaz mi biz zaten calisiyoruz evde olmuyoruz demistim. 2 sene sonra falan aldim ben baya safmisim :)
2 sene sonra o altınlar hala varsa saygın bir kvye sahipsin, maşallah.

Bircogunuzu kizdiracagimi bildigim bi konu ile geliyorum.Lutfen beni affedin ama gercekten tanimadigim birilerinden yardima, biraz ogute cok ihtiyacim var. Kimseyle paylasamiyorum, bi kac gun once sevgilimle ilk defa iliskiye girdim. Planli degildi ben bunu evlenmeden once yapmayi dusunmuyodum ama nasil bi ruh halindeydim bilmiyorum, olan oldu. Agrisindan, sizisindan hic bahsetmeyecegim. Benim asil sorunum simdiki psikoloji bozuklugum. Cok kotu durumdayim, kendimi cok suclu hissediyorum. Aileme karsi yanlis yaptigimi dusunuyorum, onlarada bakamiyorum, resmen kaciyorum. Kendimi pis hissediyorum cok asagilikca biliyorum. Korkuyorum artik benim bu durumla beraber karakterimde degisir diye. Artik sevgilime iyice baglanirim, hatalarini gormezden gelirim diye. Kendisi bu konuda pek anlayisli degil. Benim nasil kotu hissettigimi anlayabildigini dusunmuyorum.
Bu da beni iyice uzuyo. Onunla ayrilirsam, heralde biterim diye dusunuyorum.
Bunlari yasayan tek insan ben degilimdir umuduyla buraya geldim. Sizden yardim bekliyorum. Bu durumu nasil asarim, nasil kendime gelirim. Gercekten ihtiyacim var cunku suan hic bisey yapamiyorum, ders calismaya oturdum ama dusuncelerim, aklim cok baska yerde. Yasimdanda dolayi boyle hissediyo olabilirim, masum ve kucuk kiz olmayi cok seviyodum, ozaman gucluydum ama simdi gercekten cok bitmis haldeyim …
Ondan ayrılırsan bitmezsin öncelikle bunu bil. Asıl böyle düşünürsen bitersin. Beden senin karar senin vs konularına zaten girmeyeceğim bunları artık aşmamız lazım. Ama bekaretin gitti diye kimseye kul köle olmana gerek yok.

“Benim bedenim benim kararım” diyenler organ satışını yasaklayan yasa için tek kelime laf edemiyor. “Benim böbreğim benim kalbim ,istersem satarım” desenize.. organlarını serbest bir şekilde hiç kimse başkasına veremiyor. her şey yasa ile belli koşullar altında.
Gerçekten bedeniniz sizinse neden bir kelime de bu yasaya bir şey demiyorsunuz; işinize gelmiyor değil mi?
Demek ki irade birilerine haksız yarar ve zarar olabilecek noktalarda müdahale edebiliyormuş, demek ki bedeniniz iddia ettiğiniz gibi sizin değilmiş.

Gelişigüzel yaşadığınız cinsellikten yayılan hastalıklar, aldırılan çocuklar, yaralı/ travmalı ilişkiler ve istismar edildiğinde hiçbir hak iddia edemeyen kadınlar hatta 18 yaşını doldurmamış kız çocukları..10 sene sonra böyle düşünmeyeceksiniz.

Ablacım fuhuş zaten yasa dışı ve konuyla bir ilgisi yok. Örnek vereceğim diye kendinizi bu kadar paraladığınıza değmiyor valla 🙄

En iyisini yapmışsınız. Korunmayı bırakmayın istenmeyen şeyler olmasın. Sırf beraber oldunuz diye adama mecbur değilsiniz, bunu da ona hissettirmeyin. Biz kimseyle beraber olmadık diye kimse bize madalya takmadı.😂

Yorumunuz beni gülümsetti. Ben de tam tersi "ayrılsak da aşık olduğum adamla yaşamalıyım ilk deneyimimi" kafasıyla yaklaştım olaya. Birçok kadın gibi baskı altında büyümüştüm, bekaretini kaybettiği için benim kadar mutlu olan olmamıştır herhalde 🤭 O kişiyle evliyim şu anda ama ayrılsaydık da muhtemelen yine kimseyle bir şey yaşayamayacaktım çünkü bence o eriyip bitilen adamla yaşamak bu işin zirvesi. Yani iki ucu b.klu değnek bu işler 😂 Ama şunu biliyorum, soru işaretleri ve ani kayıplarla biten bir aşkı yoksa insanın, yeniden aşık oluyor. Her yaşta farklı seviyor. Yani henüz hayatınızın aşkını bulmamış bile olabilirsiniz 😊❤️

Evet işte tam da bu düşüncedeyim aşık olduğum adamla yaşamak bunun zirvesi bence, tecrübesiz de olunsa o his o tutku yeter. Aşıktım eminim ama bitmesi gereken bi ilişkiydi buna daha çok eminim. Kendimi kapatmadım aşık olamam da demedim hiç olayım diyorum hatta vallahi geç kaldım yaşanması gereken şeylere artık zamanı geldi :KK70: :KK70:

Orayı kurcalamayalım lütfen, ortada kadın genitali varsa herkes müftü kesiliyor amma para varsa tabi ki cemaat-i müslim paracıklara konacak soluksuz para varsa haram helal falan kalmaz :deli:

Helal haram kavramını öğrenince bunları oturup konuşmaya gerek kalmıyor zaten. Dine göre neyi yapıp neyi yapmam gerektiğini biliyorsun zaten.
Ne alaka? Dindar olunca insanın içine mı doğuyor cinsellik ne yapman neyi yapmaman gerektiği? Sizin gibi insanlar yüzünden insanlar evlenince sorunlar yaşıyor eşleriyle dahi birliktelik yaşarken kafalarında tabularla yaşıyorlar. Din bu değil, dinde cinsellik kapsamında utanma yoktur. Koskoca peygamber konuşmuş bunu meclislerde oturumlarda sen kim oluyorsun?

Ne alaka? Dindar olunca insanın içine mı doğuyor cinsellik ne yapman neyi yapmaman gerektiği? Sizin gibi insanlar yüzünden insanlar evlenince sorunlar yaşıyor eşleriyle dahi birliktelik yaşarken kafalarında tabularla yaşıyorlar. Din bu değil, dinde cinsellik kapsamında utanma yoktur. Koskoca peygamber konuşmuş bunu meclislerde oturumlarda sen kim oluyorsun?
Ne yazdığımı tekrar okur musunuz ben evlilikten önce cinselliğin yaşanmaması gerektiğini söylüyorum. Eğer biraz dini bilginiz varsa zinanın dinde haram olduğunu zaten bilirsiniz

Ben anlamıyorum, siz kadınlar sevişirken zevk almiyor musunuz?

Sevişmek sizin için bir ihtiyaç değil mi?

Neden kukunuzu ve kendinizi erkeği tatmin etme aracı olarak görüyorsunuz?

Sevisince neden kirleniyorsunuz?

Yahu erkekler artık elinizin kiri olsun, güç sende anla.
Ne yapacaksın ben söyleyim, işini yapacaksın, parani kazanacaksin canin sevişmek istediğinde seviseceksin, sevilmek istediğinde o kişiyi arayacaksın.
Kokuşmuş orta doğu ve arap zihniyetini...
Aşın bunları artık.
Bir şeyi savunurken başka bir şeyi gömmeseniz olmuyor değil mi. Saygı diye bir şey var bilmiyorsanız öğrenin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X